the Dome


Här var jag igår kväll, baren The Dome på våning 65 (och inte 61 eller vad jag skrev tidigare). Utsikten är magisk däruppe och de hade ett liveband som spelade jazz. Vi drack mojitos och åt svarta marinerade oliver. Den runda gula cirkeln på bilden är själva bardisken och den ändrar färg var 30e sekund. De har strikta klädregler och inga flip flop, shorts, trasiga jeans eller linnen på män är tillåtna, jag gillar det ;) Alla var nämligen supersnygga däruppe och det kändes som man var med i Pretty Woman eller nåt!

Nu är klockan 11:00 här och jag har just kommit hem efter bagelfrukost på ett café. Ska strax till poolen nån timme och sedan försöka leta på mer rosett örhängen och lägga upp på webshopen ;)

Kommentarer
Postat av: Julia

åh vilken fin utsikt

2008-12-14 @ 11:39:20
URL: http://www.jsomijulia.se
Postat av: annie

åh herregud vilket ställe! var i bangkok ligger det? jag måste dit! :) har du något bra tips på bra boende i bkk? vi landar nämligen mitt i natten, så jag vet inte om man ska boka i förväg eller ta det som det kommer..? kramar

2008-12-14 @ 12:39:17
URL: http://anniesnya.blogg.se/
Postat av: queenpeach

Julia: underbar!

Annie: det ligger i Silom, State Tower. Har massor av tips på boende och tycker du ska maila mig om vad du är ute efter + prisklass så kan jag tipsa ;) O undvik Ko San Road!

2008-12-14 @ 13:23:22
URL: http://queenpeach.blogg.se/
Postat av: Turid

Var där i somras! Verkligen supertjusigt.Man fick ej ha flip-flop å shorts,men jeans,khakis,jeanskjol etc hade de flesta,var förvånad att de inte hade strikare regler närdet var så fint,men det är klart såna tjusiga kläder har man ju inte med sig som backpackers så det passade ju mig bra.

2008-12-14 @ 21:32:59
URL: http://travelandfashion.blogg.se/
Postat av: queenpeach

Turid: jaså, ja när jag var där fanns inte en jeanskjol eller jeans i sikte :)

2008-12-15 @ 02:41:02
URL: http://queenpeach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0