where to go?

 

Här sitter jag med stora I-lands problem. Jag har tänkt att juli ska bli min resmånad och den 26e åker jag ju till Japan men före det ska jag resa lite mer har jag tänkt och nu är frågan var?! Hong Kong, Macau, Myanmar eller Singapore. Helst av allt vill jag till Hong Kong som både har storstads liv och historisk kärna men biljetterna är så dyra just nu! Macau är tufft men nästan bara glitter, Las Vegas feeling och kanske inte så mycket att uppleva. Myanmar är hur coolt som helst för det är ett slutet land som nästan inget besökt men frågan är finns det något att göra där och kan det rent av vara lite farligt? Singapore har ingen själ alls men är en västerländsk metropol med storstadsliv, skyline, kliniskt rent och väldigt dyrt.. Ja dessa dilemman. Sitter och kollar resor med både S och K , vi får se var vi hamnar...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du tar Macau kan du ju bara ta båten till Hong Kong tar cirka en timme så får du båda delarna...

2009-06-23 @ 11:57:31
Postat av: queenpeach

-: jo jag vet fast det är ju inte samma sak som att bo i Hong Kong om du fattar.ska inte vara borta så jättemånga dagar.

2009-06-23 @ 12:56:52
URL: http://queenpeach.blogg.se/
Postat av: jennifer

sv: de låter härligt det med :)

2009-06-23 @ 13:46:44
URL: http://jennifermolin.blogg.se/
Postat av: Moa

Jag kom nyss hem till Hong kong från Macau idag, Macau är helt klart magiskt och lyxigt, och visst är det speciellt men liknande ställen går nog att hitta på många ställen i världen.. Inte så himla mycket att se utöver casinona, shoppingen och hotellen förutom enstaka tempel. Röstar helt klart på HKG, bättre ställe får man leta efter ;) Konstigt att biljetterna är så dyra förresten, kollade själv på Bangkok resor häromdagen och hittade flyg för cirka tussen spänn.. Ett tips är att paketresor med flyg och hotell från reseföräljare är billigast!

2009-06-24 @ 16:53:17
URL: http://moateresia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0