smoothie fråga


Det är fredag och livet leker :) I do love it! Jag har haft två lektioner och ska strax ha min tredje med Y7 innan det är helg för Queenpeach. Vi håller just nu på att jobbar med den svenska sidan till årets Yearbook så mycket fotande blir det och jag hoppas sidan blir fin när den väl är klar.

När jag är färdigjobbad ska jag möta upp Sarah vid Victory Monument och köpa Bangkoks godaste jordgubbs/banan smoothie till lunch och sedan ta minibuss ut till barnhemmet. Jag satt och tänkte på det här med smoothie häromdagen, när blev de så populära? Det var inte så att jag fick smoothies till frukost av min mamma när jag var liten. När blev de så hypade? Var det i samband med att alla köpte sig en mixer? Eller var det när Blossom pratade smoothie i programmet ToppForm? När gjorde smoothien entré i Sverige egentligen? Och vilken är er favorit? Jag gillar yoghurt, banan och jordgubbar. Men jag har en kompis som kör med frukt och juice och det blir också gott. Och på många ställen här i Thailand har de i massor med krossad is. En annan kompis till mig gjorde himmelska smoothies till frukost i London med apelsinjuice, hallon, björnbär, banan, havregryn och jordnötssmör. Delicious!

Nästa vecka börjar Bangkok Fashion Week, kommer bli grymt! Tjing a ling!

Kommentarer
Postat av: Christin

Smoothies ja, det är ju bara så goda! Jag gillar en bas med vaniljyoghurt och sen blir det vad som finns i kylen/frysen. Min favorit är nog, banan, jordgubbar och blåbär :) Ha en bra fredag!

2009-03-13 @ 10:03:12
URL: http://stinslillavarld.blogg.se/
Postat av: mia

Hejhej, är så avundsjuk på dig! Vill också vara i thailand nu. hoppas du har det bra:) Skriv gärna till mig! Kram

2009-03-13 @ 18:49:20
URL: http://poiison.blogg.se/
Postat av: Linn

Trevlig och intressant blogg! Tufft att du säljer lite unika kläder i shopen också. Ha de fint, blir nog inte sista gången jag tittar in här :)

2009-03-13 @ 19:37:01
URL: http://mrsguldfisk.blogg.se/
Postat av: carro

hittade en jätte snygg klänning på din sida men den var slutsåld,, får du in nya samma eller tar du bort dom? en svart med rött skärp till. cocktailklänning stod de..

2009-03-13 @ 19:59:46
URL: http://forsmarkcaroline.blogg.se/
Postat av: Emily

Snacka om att jag är avis på sig, skulle göra vad som helst för att befinna mig i Thailand just nu och slippa det här eviga slasket!

2009-03-13 @ 23:15:24
URL: http://emali.blogg.se/
Postat av: queenpeach

Linn: tack!

Carro: De som ligger som slutsålda på sidan betyder att de är köpta men kunden inte betalat. Betalar inte kunden för varan inom 10 dagar kommer varan åter i lager.

Emily: :)

2009-03-14 @ 00:44:23
URL: http://queenpeach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0