lugnt lugnt


 

Detta blev min lunch idag, macka från Sandys. Gillar Sandys och speciellt deras tonfiskmackor, very nice. Har inte gjort mycket idag ska erkännas.. Promenad med killen, hem och sov lite till, läst nya Glamour, druckit té och det var väl allt. Och imorgon är det jobb igen, supertidigt.. måste gå upp 05:30, blä.

Men än är inte kvällen slut.. ikväll blir det fajitas och antagligen någon bra film. Känns som hösen har kommit tycker jag och jag är inte positiv till det..

fundering

Jag sitter här och undrar.. ibland när man kommenterar i bloggar på blogg.se så går det snabb, smidigt och enkelt. Men andra dagar måste man hela tiden hålla på verifiera sina kommentarer med olika kodord som är extremt svåra att tyda.. why oh why är det så? Det är ju inte så att vissa personer lagt in det på sina bloggar för det händer ju även på min egen blogg .. jag tycker det är märkligt och dessutom asjobbigt!

morning

GodMorgon!
Jag är lite trött idag kan man säga men det var det lätt värt! Inflyttningsfesten igår var hur kul som helst och det hela avslutades med massor av SIngstar, tyvärr fick vi avbryta vid 03 då någon grane inte tyckte det var lika kul. Det är så skönt nu när tunnelbanan går hela natten så man slipper hålla på jaga taxi eller buss.

Idag blir det nog en lugn dag, kanske film och soffhäng. Regnet hänger i luften och jag känner inte för att göra så mycket alls! Kanske börjar om på min Sex and the City box, var ett tag sen.

Queenpeach outfit


Kvällens outfit
Röd kjol - Queenpeach.com
Svart linne - H&M
Röda skor - köpta i Bangkok

Lets do it

Nyligen hemkommen från city. Hittade inflyttningspresent, nytt nagellack, svarta strumpbyxor, bästa saltvattensprayen från Bumble & Bumble och nya fina örhängen. Blev också underbar fika på Kungsholmen med feta/oliv bröd, parma skinka och avocado + latte. Så nu är jag nöjd och glad, blev också en rejäl promenad och det var bra.

Nu är frågan för kvällen, vad ska jag ha på mig egentligen? Lutar lite åt min fina röda kjol men är sugen på min rosa volangklänning också eller mitt svarta fodral.. Ja vi får se.

Nu blir det iallafall lite soffhäng med té och nagellacksmålande. Om 1 timme och 20 min kommer mina tjejkompisar hit för ett glas vin och då ska jag vara fit for fight! Nu kör vi!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Röd/vit randig klänning - Queenpeach.com
Svarta leggings Top Shop
Svartaballerina skor med rosett - köpta i NY
Svart väska - second hand

nu så

Så där, nu är frukosten klar, duschen avklarad och jag ska strax bege mig ut för att leta rätt på en inflyttnigspresent till kvällen, fixa det som behövs till min fest outfit och dricka latte i solen. Har ingen aning om vad jag ska köpa för present, hur svårt som helst ju när två stycken med totalt oliak smak har flyttat ihop.. Kanske får några ideér när jag väl ser saker framför mig.

Tänkte ha kjol ikväll och bara ben men börjar nu tro at det kommer bli alldeles för kalt så måste nu shoppa mig et par svarta strumpbyxor. Hatar när sommaren försvinner!!

outfit vs outfit

   vs


Hittade en bild på Eva Mendes från nån premiär i veckan och tyckte hennes outfit var slående lik min som jag hade på ett drinkparty för några veckor sedan :D Hon saknar bara en röd väska. Och om ni undrar, min klänning kommer från Queenpeach.com och heter Black Beauty

hårinpackning


jag kan verkligen rekomendera denna hårinpackning för Garnier, iallfall om du har fint nordiskt hår. Den heter Instant Wonder Treatment och jag har testat den som heter fine nordic hair. Suverän. Den ger håret mer glans, håret känns fylligare och så luktar den väldigt gott :) Ibland kan jag tycka att vissa inpackningar bara tynger ned mitt fina hår men denna fixar det!!

underbar dag

Jag älskar lördag morgon! Solen skiner, man kan äta frukost länge, ska träffa tjejkompisar för promenad och fika, inflyttningsfest ikväll och allt känns bara superbra!

Igår kväll hade jag en kompis här på middag och bjöd först på nudelwok sedan på kladdkaka med glass. Blev så mätt att jag fick magknip.. illa. Men nu mår jag bättre och njuter av att det är helg. Det sägs att det ska bli sol hela helgen så bäst att ta vara på det.


Queenpeach outfit


Dagens outfit
Svart topp med virkade detaljer - Queenpeach.com
Svarta Acne Hex Jeans
Svarta pumps - köpta i NY
Svart väska - köpt i Malaysia

thank god

Yiiihaaa! Fredag och bara en dag till at jobba innan man får vara lite ledg! Börjar bli riktigt lack på detta regnande, sabbar all min cyking till jobbet. Har lite sovmorgon idag men ska strax ta och bege mig, antar att det blir med buss.

Ska ha en superduper helg hoppas jag och den börjar ikväll med tjejmiddag hemma hos mig. Jag har ingen aning om vad jag ska laga men det löser sig väl.

Ska försöka hinna med att slänga upp en outfitsbild innan jag drar!

dålig bikini


Kan inte någon berätta för Stella McCartney att hennes bikinin passar inte? Så här såg hon ut på stranden under veckan när hon besökte Mallorca. Överdelen är ju två storlekar för små och för en kvinna som jobbar som designer måste hon kunna hitta något bättre. Men hon ska ha cred för att hon fått tillbaka sin kropp snabbt efter att hon fött sitt tredje barn i januari.

Victoria Beckham funkar


Igår var Victoria Beckham i Manchester för at lansera sin nya parfym, Signature for Her. På källen blev det middag med vänner och Victoria satte på sig en catsuit i svart satin, och det funkar! Jag tror det fungerar för att hon har lite smink, lite smycken och har en väldigt sofistikerad frisyr. Go Posh!

QP goes shoes


Queenpeach goes skor. Ett test till att börja sälja skor startar idag och förhoppningsvis ligger det fler par upp inom kort. Kolla in queenpeach.com och klicka hem ett par innan de tar slut!


better

Sitter framför datorn och är betydligt piggare än i morse. Kan bero på att jag nu vknat till och har en cola + vindruvor framför mig. Imorgon börjar jag inte förrän 10, ljuva tanke. Har städat hela lägenheten idag oh jobbat en del med webshopen. Även betalat en himla massa räkningar som inte var altför kul.

Imorgon är det äntligen fredag!! Ser fram emot helgen då jag ska ha en kompis över på middag, gå på inflyttningsfest och förhopningsvis också hinna med en bio. Och gissa vad, jag ska sova en massa också :D

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Grå/rosa klänning - köpt i London.
Svarta legings - Top Shop
Svarta skor - köpta i Malaysia

ny sko


Snygg sko or what? Klickade hem den igår och hoppas den kommer snart! Jag ska bära den till mina svarta Acne jeans och spetstopp. Kommer bli grymt!

vill inte

Regnet öser ner och jag vill bara ligga kvar i sängen! Vill inte jobba, vll inte sitta på fuktig buss, vi inte handla massa presenter efter jobbet och vill inte någonting annat än att lägga mig i min varma säng, sova, kolla på film och höra smattrandet.

Make Up Store


Här kan ni se mina topp 3 ögonskuggor hos Make Up Store. Muffin som används nästan varje dag, Velvet som jag använder ganska ofta och Pollution som används mycket till fest. Fast bäst resultat får man när man skuggar med alla tre. Jag tycker Make Up Store har Sveriges bästa smink utan tvekan, alla produkter jag köpt där har varit riktigt bra utom mascaran men det är bara för att inget kan slå Lancome i den frågan :)

det är mkt nu

Intensiv dag är allt jag har att säga. Jobb, fika, middag och lång powerwalk. Nu kokar jag en massa matvete till lunch och middag i morgon. Ska blogga lite nu har jag tänkt, läsa mina favoritbloggar, dricka grönt te och sen sova sova.

Det har inte regnat på hela dagen, vilken grej. Men imorse när jag cyklade till jobbet var det 13 grader och jag ville ha vantar, och augusti är inte ens slut. Depressed.

husfruar


Vad lite airbrush kan fixa till va? Tänk er hur snygg man själv skulle kunna bli! Bilden till höger är helt nytagen och ska inleda Desperate Housewives säsong 5.  Serien kommer nu utspela sig 2013, Gabi kommer inte vara fullt så mycket  glamour och Edie kommer självklart tillbaka till Wisteria Lane på en mycket anmärkningsvärt sätt.

blåtira


Undrar vem som gett Kelly Osbourne den här blåtiran? Hennes agent säger att hon bygger om hemma och en kökslucka lossande och rasade över henne. Men kan man tro på det? ;) Och en olycka kommer sälan ensam så i helgen blev Kelly magsjuk OCH hennes nya jobb, att leda Project Runaway i England har gått i stöpet.

sömnen ger inget

Jag ska tydligen vara vaken nu men mina ögon säger något helt annat. Hur kan man aldrig vakna upp utvilad fastman går och lägger sig vid 22. Har ju nu sovit i 8 timmar och det borde väl räcka kan man tycka. Ja, ja kanske lite frukost kan lätta upp.

Idag efter jobbet ska jag träffa en kompis för fika på söder och sedan hem för hälsosam middag. Måste börja äta ordentligt, äter alldeles för mycket godis och mackor och hoppas maten. Om jag bara visste vad jag ska göra i höst så jag kunde investera i ett gymkort...

Ha en bra onsdag gott folk.

Kates nya bilder


Kate Moss är riktigt snygg i sitt senaste fotojobb.  Alla bilder är svartvita och en på en bild är hon endast iför läderhandskar men den får ni inte se här, vill inte ge folk en chock. Håret är inte hennes eget utan en perul och bilderna ska användas tillsammans med en stor intervju för en tidning i USA. I intervjun förklarar Kate att att hon tycker att alla män är bitches ;)

list it

Lista lånad från karin olofssons fina blogg!

Dagens vanliga: Ett god morgon inlägg.. Svårt att variera dem.
Dagens syssla: Jobb, jobb och jobb både med webshop och annat jobb.
Dagens nya person: Tror inte jag träffat nån ny person, jo skulle vara hon som serverade sushi; grymt trevlig.
Dagens köp: sushin och latten i morse såklart.
Dagens tillstånd: tröttast, känns som jag går i dvala.
Dagens goda: Sushin och underbara varma kanelbullar på jobbet.
Dagens middag: sushi, surprise med massor av ingefära.
Dagens onda: Min mage är inte riktigt med mig.
Dagens behöver: Ett ogenomträngligt regnställ och ett SL kort.
Dagens outfit: Acne jeans, vitt linne och ljusblå tunika.. boring jag vet däreför inte outfit bild.
Dagens träning: Cykling till och från jobbet på ca 40 min enkel väg, det räknas väl?
Dagens längtar: Till helgen såklart och tills min bortttappade klänning kommer!
Dagens mysiga: Kom innan för dörren precis innan regnet började smattra.
Dagens misstag: Glömde min kalender med hela mitt liv på jobbet..

Lite rolig lista tycker jag och ännu roligare när jag orkar göra en helt egen :)

 

Bangkok night


Den här bilden är tagen för nästan exakt 2 år sedan i Bangkok. Jag hade just landat och jag o min kille skulle ut och äta vår första pad thai. Kommer ihåg att det var så sjukt varmt och håret fick snabbt åka upp i tofs. Kan inte fatta at det bara var två år sedan som jag flyttade dit, känns som för en evighet sedan och frågan är om hösten kanske lockar mig tillbaka??

Nyhet hos Queenpeach


Nytt hos Queenpeach.com idag. Älskar denna klänning och färgkombinationen, men har bara en enda i lager så hurry hurry!!

dags igen

Så jag fick rätt ändå... Regnet öser nu ned och min powerwalk fick lov att ställas in. Men har cyklat fram och tillbaka till jobbet så tror jag fått min motion ändå. När jag kom hem låg internet nere pga nån dålig kabel men nu så är det igång igen. Upddaterar webshopen för fullt så håll utkik!

Sushin med tjejerna var underbar och nu är roliga saker inplanerade som konserter, brunch, spadag och biobesök, allt för att överleva mörkret!

Nu blir det stor latte!

ska bli min


Den här klänningen ska bli min vilken dag som helst, ska bara inhandla den först. Den är galet snygg, perfekta färger för årstiden och snittet är som gjort för min kropp! Finns på Warehouse för runt 900 om du också vill köpa en :)

hösten

Ny dag, ny tisdag. Ska strax äta lite frukost innan jag hoppar upp på cyklen. Solen skiner faktiskt men jag låter mig inte luras, vet nog at det kommer regna framåt eftermiddagen.

Efter jobbet ska jag träffa lite kompisar och äta sushi och planera upp roliga saker för hösten. Det behövs nämligen planeras upp ett och annat om jag ska orka med denna mörka, trista årstid. Ett stort mål för hsten är att rensa ur alla mina garderober och det kan ju ta sin tid. Funderar fortfarande på livsavgörande beslut men inte kommit fram till något än.

Nej, dags för Kellogs Special K.

Paris nya hår


Såhär såg det ut igår när Paris skulle göra reklam för sitt nya hårband med hårförlängning. Men eftersom detta är Paris är det svårt att förstå att det är håret man ska kolla på och inte den lilla baddräkten med hens namn eller minikjolen. Paris säger iallafall att hårbandet är suveränt och att varje kvinna bör införskaffa ett direkt. Men det jag fastande för med denna bild var att hon ser så sjukt perfekt ut. Alltså Barbie lik, eller gjord av vax. Figuren, läpparna, hyn - allt ser fake ut och såklart även håret ;)

later

Så, nu var måndagen nästan över. Kom hem från jobbet med ett sånt magknip att jag fick lov att lägga mig i sängen lite, blev alldeles kallsvettig. Men nu efter lite fil så mår jag bättre. Har även gått Kungsholmen runt med en kompis och nu ska jag strax slökolla lite på tv innan jag ska sova sött. Ska inte göra som igår och bara få 6 timmars sömn så inatt satsar jag på 8 iallafall.

Mitt ebay paket är fortfarande spårlöst försvunnit och nu ska säljaren kontakta sitt engelska postkontor och be dem tracka paketet. Fortsättning följer..


minimarket skon


Bild: modette.se/modetter/blogg

Alltså dessa minimarket skor är ju med i varenda modeblogg, Ebba nämner de i sin krönika och jag skulle inte ens ha på mig dem om jag fick betalt. Jag tycker de är fula, på riktigt. Nån blandning av Madicken och SpiceGirls på en gång. Är jag den enda i Sverige som tycker det finns 1000 snyggare skor än denna?

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Svart/rosa/vit klänning - Queenpeach.com
Svarta leggings - TopShop
Svarta spetsballerinas - köpta i Malaysia
SKinnjacka - H&M

kan blogga igen

GodMorgon!
Sitter på jobbet och dricker kaffe. Försöker vakna till liv. Det var tugnt att gå upp i morse måste jag säga och det var tugnt att cykla till jobbet i 40 min men skönt när det var över.

Blogg.se låg ju nere när jag skulle försöka blogga hemma men får ta igen det nu, tyvärr får outfit bild vänta tills jag har tillgång till min laptop.

Igår kväll kollade jag på The Beach och min Asien längtan blev ju inte mindre direkt, måste verkligen bestämma mig för hur jag ska göra i höst och var jag vill bo, väga plus och minus kanske. Nej nu ska jag jobba lite till :)

Hiss och Diss lista v. 34


Queenpeach hissar

+ Södermalm. Mycket mysigare än Kungsholmen, mycket mer personligt än Östermalm och mycket bättre shopping än Vasastan. Man hittar alltid nåt som väcker ha begär, ser alltid nåt nytt café som borde testas och ser alltid minst en person som klär sig helt rätt!

+ Husmanskost. Vet ni hur svårt det är att i Sthlm hitta svensk mat? Det finns indiskt, japanskt, pizza, thai och kina mat i varenda hörn, letar man lite till hittar man libanesiskt, afrikanskt och östeuropeiskt.. Men jag vill ha köttbullar med gräddsås, speghetti och köttfärssås och pannbiff med lök..

+ Youtube. Kan lätta upp vilket tråkkväll som helst. MIna favoriter är klippen från Amerikanska Idol, Englands X Factor och roliga saker från Japan.

Queenpeach dissar

- Mer Krusbär. Äckligare dricka får man leta efter. Smakar som en blandning av vatten och smält sugoläsk.

- Mörkret. Det kommer närmare och närmare. På kvällen och på morgonen.

- Snaps. Tydligen ska det dirkcas snaps på midsommar,  på kräftskivor och på nyårsafton. Jag tycker det är superäckligt, gör ont i halsen och magen och sippar mycket hellre på ett glas vin. Förstår inte vad snapsen fyller för funktion men än man blir äckligt full??

saker jag gjort

Soliga söndagar är ändå helt ok. Idag, efter att jag jobbat lite med webshopen, så tog jag och killen en promenad till söder. Där kikade vi runt på Weekdays, Monki, HM och lite andra småäffärer, åt flurryglass och drack latte. Hitade födelsedagspresent till killen så nu slipper jag tänka på det mer.

Har just kommit hem och nu håller jag på tvättar innan jag ska möta upp en kompis för powerwalk. Börjar sjukt tidigt imorgon men ska ändå försöka vara uppe ett tag för såg att The Beach går på tv och den vill jag se. Ska väl försöka hitta på nån middag också men mat är tråkigt..

Queenpeach outfit


Dagens outfit (äntligen sol i Sthlm igen)
Blå och vit randig klänning - Queenpeach.com
Vita peeptoes skor - Beyond Retro
Bambi halsband - köpt i London

sunday


Detta var min middag igår, hamburgetallrik :) Galet gott och inte bra kost men ibland kan man väl få lyxa lite. Blev superlugn kväll och vi kollade på film, Im not there, om Bob Dylan. Jättebra. Sedan blev det direkt sängen för jag var dödstrött.

Idag har jag inte bestämt vad jag ska göra än men kan bli lite shopping på söder och fixa med queenpeach.com .
SKa även försöka städa upp min lägenhet lite och kanske hinna fika med kompisar. Gäller att passa på för imorgon är det ju jobb igen. Nu, en stor latte!


TopShop news


I September gäller det att besöka ditt närmaste TopShop för då kommer det in en liten special kollektion in som heter Deer Friend. Runt 5 plagg kommer att finnas i butiken och de fylls inte på, det som finns hänger på galgarna och det somfinns, det som tar slut är slut för alltid. Dessa söta plagg ovanför finns i affären september ut och byts i oktober ut mot nästa 5 plagg osv . Det utlovas rosettblusar, söta kjolar, tröjor med körsbär och finstickade koftor. Priserna kommer ligga runt £35 och loggan för the Deer Friend Collection är sockersöt med en ren/körsbär. Skynda fynda!

Victoria vs Katie


Vänskapen mellan Victoria Beckham och Katie Holmes blir kyligare för varje dag som går verkar det som. New York fashion week närmar sig och Victoria ska då lansera hennes nya kollektion VDB men hon har ställt in visning på catwalken för hon känner sig inte redo, istället ska det bli en mindre privat visning. Under samma event ska Katie visa upp sin senaste Holmes-Yang kollektion och det ska hon göra genom att inviga New York Fashion Week. Victorias agent säger att Victoria valde bort catwalken och det har inget att göra med Katie medan andra säger att Victoria är livrädd för att de ska jämföras och ställer därför in.. VI får se vad som händer men i vilket fall som helst så vill jag ha klänningen posh spice har på sig här på bilden, galet snygg!!

borttappad klänning

Jag har haft en väldigt lugn dag kan man säga. Promenad, lite godis och nya Elle i soffan, myket slösurfning och mycket läsk. Ska strax bege mig ut på Kungsholmen med killen för att hyra dvd och köpa skräpmat. Älskar såna här sunk dagar bara det inte blir för ofta! Tror jag ska köpa hamburgare för har varit sugen på det i dagar nu.. Hoppas även det finns någon bra film att se, har inte hyrt film på år och dar känns det som.

Har just insett någon uppjagande.. drömklänningen jag vann på ebay kanske är försvunnen :( Jag hade inte ändrat adressen på min ebay sida och klänningen skickades till min gamla adress på söder .. Kan bara hoppas att det skickas tillbaka till säljaren och hon får skicka den igen. Annars kommer mina tårar droppa.

Primark - oh yes


När jag bodde i London hängde jag var och varannan dag på Primark. Visst är det mycket white trash över affären men för budgetshopping finns inget bättre. Kjolar och klänningar för 100 kr är alltid bra och då gör det inget att man kanske bara använder plagget en gång eller att det går sönder efter några veckor ;) Den här kjolen kommer från Primark och kostar £8. Det enda som är synd med Primark är att massproduktionen är enorm och sedan går hela England i lika kläder och det är värre rusning än till H&M har när vissa plagg kommer in till butiken. Men jag tycker fortfarande de borde öpna en filial i Sverige!

I heart Asia


För exakt 5 månader sedan strosade jag omkring i Bangkok. Jag bodde i en lägenhet med stor fin pool. Det var aldrig under 30 grader och man var bara fräsch så länge man var inomhus. Jag åkte motorcykeltaxi, jobbade upp mitt företag, åt nudlar, drack Chang, hade aldrig jeans, försökte lära mig thai och sippade på mangoshake. Det luktade färsk ananas, apelsiner, avgaser, fisksås, svett och hetta. Jag älskar Asien.

Älskar Ebba


Den här omtalade artikeln av Ebba von Sydow är så bra och så rätt. Ebba är right on target kan man säga! Håller helt med om hetsen kring modebloggning, vem ska hinna först med att blogga/köpa plagget, hur många ex finns det, ju dyrare desto bättre och var kan man köpa det. Det är trist att alla modebloggar handlar om EXAKT samma plagg och därför försöker jag visa att det finns mode utanför Englas, Kling och Sofi Fahrmans värld. Och mode handlar inte om att jeans i strl 25 ska vara för stora i midjan..

Queenpeach outfit



Dagens outfit
Blå Acne Hep jeans
Blå/vit volangblus - Queenpeach.com
Blå/vita tygskor - köpta i Bangkok
Svart väska - Lindex

beslut ska tas

GodMorgon!
Har just vaknat och ätit frukost. Yoghurt med äpple/kanel smak, I love it! Var ute igår, först på Medis, sedan blev det Debaser och sedan forsatte festen här hemma så är lite trött idag. Men kul var det!
Vet inte hur jag ska fördriva dagen riktigt men det ska bli en hel del bloggning denna helg det kan jag lova, har n del att ta igen.

Står för stora livsbeslut också som ska tänkas över och begrundas.

Solen skiner så först blir det nog en glass och promenad!

fula skor


Kanske de fulaste skorna jag sett på mycket mycket länge. Rihanna sågs igår i LA iförda dessa Balenciaga skor och jag är ledsen men ingen eler inget skulle få på mig dessa. Och att de kostar runt 40 000 kr är sjukt.

mycket

Jag har så mycket att göra att jag helt enkelt inte hinner blogga, vilket suger! Idag har jag jobbat 8-17, sedan direkt på en shoppingrunda med en kompis som avslutades med supergod räksallad. Har just kommit innan för dörren och ska iväg på powerwalk om 30 min. Igår var lika illa, jobb 08-20, direkt till en bar i Hornstull för lite drinkar med kompisarna och stupade i säng vid 23. Men  snart mina vänner kommer helgen och då ska jag ta igen all denna tid.

Kommer snart upp nya fina klänningar på www.queenpeach.com också, håll utkik!

bra hår

Vilken stress dag!! Men nu är jag äntligen hemma och imorgon börjar jag inte jobba förrän 10.

Var ju tvungen att gå upp supertidigt idag, sen full fart på jobbet hela dagen, stressade iväg till min klipp och slingtid och sedan långpromenad hem. Håret blev dock mycket bra, den solblekta slitna fula är borta och kluvna toppar är ett minne blott :)

Nu ska jag kolla in American Idol och dricka té. Varför kommer förresten aldrig min ebay klänning???

Victorias nya klänning


Jag gillar den här klänningen jättemycket! Victoria Beckham bar denna fina oranga klänning igår när hon och fmiljen anlände till LA igen. Paret har varit i England i några dagar för att fira Davids pappa som fyllde 60 år. Såklart ger Victoria inte upp de höga klackarna men hon ser mycket mer avslappnad ut i denna fina somriga klänning!!


snart säng

Äntligen tillbaka i stan och nu ska jag stanna här ett tag. Har vart en mycket lugn helg på landet med kantarellplockning, läsning och sovmorgon! Synd bara att Sverige nuförtiden består mestadels av vatten, jag är så sjukt trött på regnet. Kan inte sommaren komma tillbaka lite till?
Har just kommit hem från en kompis där jag fick té och supersmarriga mackor, så nu blir det lite kvällssurfning och sedan sängen. Ska vara på jobbet redan 07:30 imorgon vilket betyder att jag måste ta mig upp ur min sköna säng innan 06.. Hoppas dagen går snabbt och när den väl är slut ska jag klippa och slinga mitt hår, välbehövligt kan jag säga!
Sov sött !!

Madonna 50 år


Jag är inte helt säker på at jag gillar Madonnas födelsedags outfit hon bar igår. Bilden är tagen på Volstead club igår kväll där ett party hölls för Madonna som fyller 50 år. Hon har på sig en nästan genomskinlig klänning, väldigt tighta, höga stövlar, kabbalah armband och massor av halsband.. Jag gillar överdelen men inte säker på stövlarna.. Fredagkvällen firade Madonna med fest på Kabbalah centret i Marylebone och i present av sin make fick hon rättigheter till att adoptera en 3 årig flicka från Malawi.
Och snart ska hon ut på ännu en världsturné.. still going strong kan man säga!

sorry

God Morgon!
Nej bloggen är inte nedlagd ;) Har bara haft väldigt lite tid hemma. Jag var bortrest tors-fre med jobbet, när jag väl kom hem blev det direkt till Gerdas för middag och rosé med mina vänner. Kom väl hem vid 01 i natt och nu är jag upp igen för att ha en helg på landet. Ska bara läsa böcker, äta god mat och kanske ta årets sista dopp i sjön.
Men imorgon kommer massor av nya roliga inlägg finnas här!!

fin fin klänning


Drömklänning!! Jag älskar den här typen av klänning och så är jag ju så svag för volnager ust nu. Den klänningen jag vann på ebay igår är typ i samma stuk fast har axelband och är cerise. Så fort den kommer hit ska jag ta bild. Och passar den inte har ni chansen att köpa den på Tradera eller nåt ;)

onsdag morgon

God Morgon!
Snart dags för jobb igen och regnet bara öser ned. Väldigt osäkert när man vill cykla till jobbet, vet ju inte om man hamnar i värsta skuren eller inte.
Idag ska jag sitta på möte hela dagen och man kn hoppas på att man komer hem tidigare. Ikväll kommer min kille hem efter lång tid borta så det blir mys middag. Passar ju väldigt bra i detta väder.
Nej nu är det dags att välja outfit och äta frukost!

salt lakrits


Åh jag blev just galet sugen på saltlakrits. Det bokstavligen rinner saliv när jag ser den här bilden. Salta sillar, såna där salta balkar, röda/svarta döskallar, salta pirathuvuden...ahhh.  Ni vet när man blir sådär sugen på nåt att man nästan kan känna smaken i munnen.. men jag ska inte äta godis utan sova. Inte gå till seven eleven, inte gå till seven eleven... TUr at det spöregnar ute.

svett program

Åh vad duktig jag har varit idag om jag får säga det själv :)
Jobb till 16:30, sedan cykeltur hem på 40 min. Efter middag blev det powerwalk på en timme med en kompis och sen har jag storstädat lägenheten.. Im good :D
Och nu är jag trött trött och ska strax stupa i säng.. men har fastnat i nån tv4 dokumentär om kvinnor som svettas flera liter om dagen. Jag lider med dem!!
Idag kom en underbar ebay klänning hem till mig, bild kommer nog imorgon !

snygg-Geri


Alltså, wow! Jag finner inte ord för hur snygg Geri Halliwell är här. Kvinnan är 36 år, har fött ett barn och gör sin första bikinibild på 7 år. Hon säger själv att hon tyckte det var jobbigt att ta dessa bilder då hon nu är lite kurvigare.. say what? MIn åsikt är att hon har aldrig sett bättre ut!

ny dag igen

GodMorgon!
Sitter här och äter special K flingor med banan och mjölk. Ska strax ta bussen till jobbet. Lämnade cykeln på jobbet igår pga spöregn så blir till at cykla hem idag istället. Har inga stora planer för kvällen men måste tvätta och fixa trista saker här hemma. Hoppas också på att mina böcker jag beställt kommer idag så jag får nåt kul att läsa.

Outfit idag är samma som igår fast har vitt linne istället för svart så orkar inte ta ny bild.

hetaste skon


Här är höstens stora sko! Denna YSL sko har skyhög klack och kostar £640. Ett måste för hösten tycker många och såklart har Victoria Beckham redan burit den...

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Rutig kavaj/jacka - köpt i Bangkok
Svart linne  - H&M
Grå Jeans - Acne
Vita converse - köpta i NY

måndag klar

Haft en busy dag men nu är jag till slut hemma. Först blev det jobb jobb, sedan fika med kompis, hem för snabb middag och sedan långpromenad med kompis.
Dagen på jobbet gick bra och snabbt fast det var mycket märkligt väder med sol ena sekunden och störtregn nästa.
Imorgon börjar jag inte förrän 09, ska bli skönt med lite sovmorgon.

lila klänningar

Här  säljer jag förresten två helt oanvända plagg för den som gillar lila klänningar :)

Lets get some purple rain :D

update

Oj vilken dålig bloggning det vara under helgen. Men såhär har den sett ut:

Lördag: Åkte ut på festival 08:00 och kom inte hem förrän 23. Mycket frisk luft, regn, stövlar, fin musik och mysiga lyktor. Träffade gamla kompisar, åt god mat och badade i regnet.

Söndag: Började morgonen med fruktansvärd huvudvärk. Efter lite mer sömn och huvudvärkstabletter så tog jag en promenad till Kungsgatan och mötte upp en kompis på Waynes. Blev latte och brownie och sedan lite shopping. Gick sedan långpromenad och sedan hem till en tredje kompis för middag. Kom just hem och snart är det dags för sängen för imorgon väntar jobb igen.

Lovar mer bloggningen under vecka :D

time for bed

Haft en bra dag trots regn måste jag säga. Jobbet flöt på bra, sedan mötte jag upp kompisar för middag på söder. Åt jättegod vegetarisk buffé. Sedan blev det lite vin på Indigo innan jag tog tunnelbanan hem. Ska upp tidigt imorgon så bäst att sova snart. Ska iväg på festival utanför Sthlm och bilen rullar före 09.

Har fastnat i gamla Paradise Hotel avsnitt men ska slita mig och fixa naglarna istället.

Synd att man inte är på Way out west i Göteborg säger jag!

ingen bra klänning


Den här klänningen sitter så sjukt illa på Demi Moores dotter, Rumer Willis. Hon bar detta igår när hon var gäst på David Letterman show. Färgen är fin men klänningen gör inget för hennes figur, speciellt inte för bysten.. Byt stylist!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Gul tunika/miniklänning - köpt i London.
Svarta leggings - Top Shop
Svarta spetsballerinas - köpta i Malaysia.
Svart sjal - H&M

Beyonce är vit


Ojdå.. L´Oreal gillar tydligen ljus hy bättre än mörk. Bilden till höger är hur Beyonce ser ut i vanliga fall och till höger är hur L´Oreal airbruschat henne för deras nya kampanj. Sen när har Beyonce helt vit hy och mörkblont hår?? LÓreal har nu en hel del att svara för och är i rejält blåsväder.  Beyonce har ett 5 års kontrakt med L´Oreal som ger henne 30 miljoner, och hon behöver bara jobba 10 dagar om året med kampanjer... Skulle vara helt ok.

tropikerna

GodMorgon!
Igår kväll var jag o såg Mama Mia, vilken feel good film. Jag skratade och grät och njut i fulla drag. Så mysig och nu drömmer jag om Grekland :)

Idag regnar det mer än ett tropiskt skyfall i Stockholm, synd då det ska vara så mkt happenings kring denna här dagen, 080808. Vattenkriget mellan syd och nord blir väl inte lika kul i spöregn liksom. Den 300 m långa bardisken vid Stureplan blir nog ganska blöt. Tur att inte OS ska invigas här.

Snart jobb, sedan helg :D

nya skor


Funderar på att köpa dessa skor till hösten. Verkligen supersnygga och jag behöver ett par nya sneakers till jeans, är så trött på mina converse. Dessa kostar 999 så helt ok pris. Tror de kan funka till kjol med bara man stylar rätt...

bra skrivet


Den smala figuren försvann kan man säga.. Detta är Ulrika Johnsson,41 år, superkändis i England med en svensk mamma. Hon har haft TV-program, skrivit i tidningar, dejtat kändisar och haft en affär med Svennis. Hon har 4 barn med 4 olika män men har alltid framstått som super super smal. Men inte längre... Under sin sista graviditet har hon gått upp från 57 kg till 89kg. Hennes byst som var en D kupa är nu en I-kupa. Och det bästa är att hon går idag ut i engelsk media och berättar att det inte stör henne. Hon berättar hur det är att vara gravid, att det är mer normalt att vara stor två månader efter en förlossning än som Nicole Kidman, banta bort det på en vecka. Hon säger att hon vill njuta av den första tiden med sin son och sin familj och inte tänka på gym, kalorier och hur hon ser ut. Uppfriskande säger jag! Go Ulrika!

snygga armar


Jennifer Aniston har gymmet hårt, kolla in armen! Det är svårt att tro att dena person fyller 40 i februari måste jag säga. Det går dessutom heta rykten i Hollywood att Jennifer ska gifta sig med pojkvännen John Mayer inom kort. Personligen har jag svårt att se att Jennifer skulle ha ett stort kändisbröllop och bära stor vit klänning ännu en gång.. Men det får väl tiden utvisa.

blä igen

jahapp.. det regnar visst redan. Kommer inte bli en toppendag, det känner jag på mig!

blä

Åh jag vill sova mer! Jag vill inte rusa mot bussen om 10 minuter! Men inte en chans att jag tar cykel idag då värsta regnvädret ska dra in över Sthlm vid 14-15 tiden.

Har just slängt i mig en frukost bestående av fil, flingor och massor av kanel. Läst lite bloggar. Valt kläder. Har ont i magen. Hoppas kvällen blir bättre!

Queenpeach outfit


Dagens outfit

Svart klänning med trumpetärm - köpt i Malaysia.
Svarta leggings - Top Shop.
Bambi halsband - köpt i London.

en onsdag

Idag har det inte regnat på hela dagen!! Så skönt. Har jobbat 8 -16:30 och sedan mest suttit vid datorn och kollat bloggar och ätit micromiddag. Planerna för kvällen är inte så jättemånga, ut på powerwalk och kolla in när Kobra möter Robyn i New York klockan 21:30. Kan bli ett riktigt bra program.

Har äntligen tagit tagit i mitt hår och bokat klipp och sling tid idag. Ville ju helst komma imorgon men får tyvärr vänta tills nästa vecka, då ska det solblekta håret få en rejäl uppfräschning.

Imorgon ska jag äntligen gå och kolla in filmen Mama Mia, bättre sent än aldrig eller hur ;)

med barn?


Efter dessa bilder går det gravidrykten igen runt Katie Holmes och Tom Cruise. Jag hoppas verkligen hon bara just ätit en buffé och inte är gravd igen. Tycker Tom Cruise verkar lite halv spooky och tycker inte Katie ser ut att må bra i det där föhållandet. Därmot gillar jag hennes nya kort frisyr, lite posh spice för några år sedan!

tunnelbane news


Tydligen ska tunnelbanan gå hela nätterna på helger från och med den 18/8. Kanon säger jag och vi börjar närma oss New York med pyttesteg :D

så trist

Jag blir galen på det här regnet! Det har vräkt ned massor i mer än 24 timmar det har inte varit uppehåll en enda gång! Jag kan inte gå ut o gå, jag kan inte hänga på uteserveringar och jag kan inte cykla. Och inte nog med det, det är dessutom 12 grader ute istället för 30 som det var i helgen. Jag är less!

David Beckham - still hot


David Beckham visar upp att han fortfarande har det i nya Mens Health. Hett! Posh både se lite gladare ut ;)

blogg skvaller

Just avnjutit en grötmiddag och ska nog snart läsa vidare i en mycket mycket bra bok, Tusen Strålande Solar. Jag överlevde första dagen på jobbet och cyklade både dit och hem. Tog mig 45 min enkel väg, det var mycket backar och när jag kom hem vid 17 kändes mina ben som spagetti. Men gör jag detta varje dag kommer jag bli vältränad och slippa plåga mig på trista spinningpass.

Jag är supertrött och skyller det på vädret och för att jag fick gå upp 06 så ikväll ska jag lägga mig tidigt, inte en minut efter 22!

Förresten älskar jag allt som händer i bloggvärlden just nu.. Engla får skäll för att hon klär sig som en porrstjärna och får dyra presentkort, Stina Lee blir sur när hon får påhopp av Blondinbella, Kenzas läsare stöter på hennes kille i Grekland, Blondinbella mår tydligen bättre och försöker provocera med lite pälsdebatt, Katrin S hoppar på Brolle + har livskris och Ebba dissar Linda Rosing lite i smyg.. I love it!

höst känsla


Idag käns det verkligen om hösten har kommit till Stockholm. Jag har börjat jobba, regnet vräker ned och jag sitter inne med en stor kopp te. Vill inte vill inte! Några få saker kan vara mysigt med hösten som levande ljus och fina löv men det är väl det enda jag kan komma på. Nu kommer det bli mörkare, kallare, jobbigare att gå upp och ta sig till jobbet och mina klänningar får packas undan. Hur länge tror ni jag kommer orka innan Asien biljetten är beställd?

back in business

GodMorgon!
Så ska man tillbaka till jobbet idag då. Är sjukt trött men lika bra att vänja sig. Ska idag för första gången försöka cykla till jobbet. Tror det kan ta runt 40 minuter bara jag hitar rätt cykelväg, bra träning och spar 700 i månaden om jag kan cykla istället för att köpa sl kort. Inget regn så det här ska nog gå bra!

Nej nu frukost med en massa grönt te!


kändis spaning och glass


Idag blev det fika med underbar glass på Nytorget. Detta ställe kanske har Stockholms bästa glass!! Satt där länge för solen kom ju fram och det var sommar ett tag igen. Sedan gick jag till Hornstull för att träffa en annan kompis och på en pizzeria i närheten av Hornsgatan satt Pella Almqvist från The HIves och pratade med Anders Wendin från Moneybrother. Mäktig kombination!

Hängde i Hornstull ett tag och sedan blev det promenad över Västerbron hem till Kungsholmen. Nu har jag precis ätit middag bestående av avocadomackor och funlight dricka. Ska nu förbereda mig lite för jobb imorgon och kolla om det finns nåt skräp på tv.



HM klänningen det pratas om


Den här toppen/miniklänningen kan köpas på H&M för 698:- just nu.  Såg den idag på söder och jag kan inte kalla den klänning om man inte gillar att visa baken. Ärligt vad tycker ni? Engla har just ropat in en på Tradera och är glad. Jag tycker den påminne om något från Moulin Rouge och ett nattlinne och verkligen inte värd 698kr...

Queenpeach outfit


Gårdagens outfit

Svart klänning, black beauty - Queenpeach.com
Svart fodralklänning - H&M
Röda lack peep toes - köpta i Bangkok
Röd clutch väska - köpt i Bangkok
Svart skärp - köpt i Malaysia

rain

Ännu en regnig dag i Sthlm. Igår regnade det från typ 13-02 konstant. Lika bra att man börjar jobba imorgon kanske för semester i detta väder är ju halvkul.
Igår kväll hade jag superkul trots regnet för var på födelsedagsfest under tak :)
Nu ska jag strax kasta mig in i duschen och bege mig till söder för att fika med kompisar och kanske hitta en bra frisör!

Linda Rosings klänning


Detta hade Linda Rosing på sig igår på Mr Gay Sweden. Kanske det fulaste jag sett på länge. Dragqueen möter öststat möter prostitution. Ge kvinnan en stylist!!

Hiss och Diss lista v. 31


Queenpeach hissar

  • Arla smoothie jordgubb - supergod smoothie, somrig smak, låg fetthalt och perfekt till frukosten.
  • Cykla i Stockholm - sedan jag fått en cykel har jag insett hur bra cykelbanorna är, hur snabbt det går att cykla överallt i stan och att det bara är en bro mellan mig och Söder.
  • Hugh Grant - han kanske inte är en nice guy men film kan han göra. Han får mig på feelgood humör så fort han visar sig, som i Notting Hill, About a boy, Love Actually och Music and Lyrics.
Queenpeach dissar

  • Bikiniöverdel i stan - ni kan ha hur platta magar och stora bröst som helst men det är inte ok att hänga på Åhlens i bikinitopp till kjol/shorts.
  • Bada vid Långholmen - överreklamerat iallafall om det är fint väder. Folk ligger som packade sillar, man kommer emot andra svettiga kroppar och jag tror vattnet är halvmysigt så mycket barn som badar där.
  • Veromoda - har inget snyggt och då menar jag inget. Vem handlar där och vad handlar ni? Allt är lite fulare, lite tristare och stället känns helt enkelt inte modernt 2008.

kan inte regna

GodMorgon!
Klockan är bara 08:30 och jag är redan vaken, kan bero på att jag somnade runt 23:00. Solen skiner men det pratas om regn på dagen så ska ta en powerwalk snarast.
Idag blir det att kolla in Pride parad med en kompis och förhoppningsvis en fika också. Ikväll blir det födelsedagskalas för en kompis som är hemma från London. Helt enkelt - det får inte börja regna det förstör ju allting!

Hello Annika


Jag älskar den här kvinnan, Annika Norlin alltså. Fast mest älskar jag när hon kallar sig för Hello Saferide. När hon kallar sig för Säkert fungerar också men Hello Saferide är snäppet vassare. Och snart snart kommer en ny skiva ut. Längtar!

time for bed

Har just kommit hem efter en superdag! Först bad på långholmen innan mörka moln drog in. De försvann på något konstigt sätt och sedan var det strålande sol igen. På em/kvällen träffade jag mina bästa tjejkompisar för vin och sushi i en park innan vi frös hem med en påse smågodis.

Är just ny grymt stel i nacke och rygg och skulle behöva en rejäl thaimassage. Gillar egentligen inte alls massage men när jag bodde i Thailand lärde jag mig uppskatta thaimassage. Jag tror jag gillar den bättre för de tar i mer och det kittlar inte på samma sätt som jag tycker vanlig massage gör.

Nu ska jag läsa lite i min bra bra bok Tusen Strålande Solar och sedan sova sova. Sleep tight.

perfection


Den här bilden på Christina Aguilera är gudomlig! Kjolen, blommorna och hela hennes uppenbarelse, allt är bara perfekt!  Bilden är en del av kampanj för att fira att varuhuset Macy´s fyller 150 år. ANdra kändisar som kommer vara med är Donald Trump, Calvin Klein och Tommy Hilfiger.

var ska man bada

Äntligen tilbaka i Sthlm! Resan igår var minst sagt het.. ingen ac på tåget och så svettigt och äckligt. Men sov hela resan och vaknade upp klibbig så det blev en iskall dusch när jag väl kom hem.
Solen skiner även idag och ingen åska har jag hört fast det pratas om att det ska komma. 27 grader och klockan är lite över 8, I like. Blir bad idag med, frågan är var.. Långholmen? Eriksdal? Årsta? Fredhäll?

Igår kväll träffade jag lite kompisar, jag drack latte, vissa åt mat och vissa dack öl. Kul var det och soft att hänga på uteservering vid Odenplan till sent i bara shorts o linne.

Men nu, powerwalk!

RSS 2.0