där det alltid är sommar


Denna bild togs för nästan 2 år sedan, på mig och en palm på en liten liten ö i Thailand. Idag är det den 31a juli, det betyder att den enda månaden när det är sommar fullt ut i Sverige är slut.. Juni är ju med vårig och i slutet av augusti är det ju höst :( För mig är detta svårt att inse.. Jag har ju bott utomlands ganska länge i ett land (Thailand) där det alltid är sommar. Där man aldrig behöver tänka "om det är fint väder imorgon kan vi väl.." och ett land där det väderleksrapporter nästan inte existerar. Både på gott och ont för visst kan man sakna krispiga höstdagar och första varma vårdagen men samtidigt kan man när man vill lägga sig ute i en hängmatta och läsa. Även under regnperioden (juni-aug) skiner ju solen mellan skurarna och man kan hänga vid poolen. Ska bli intressant och se hur länge jag klarar av ett Stockholm som bara blir mörkare och kallare ju längre tiden går..

mot pride festen


GodMorgon!
Solen skiner ännu en dag så ska väl snart läsa ut min bok i en solstol innan jag åker tillbaka mot Sthlm. SThlm och den stora Pride festen. Jag ska förska hinna med att kolla in paraden på lördag, har ju missat den i flera år men nu kanske jag får tid. Brukar vara kul att titta på och stämningen är oftast på topp.

Igår kväll var jag ute på lång cykeltur med en kompis som avslutades i stora soffor med glass och latte i solnedgången, jättemysigt. Och glassen var underbar triple chocolate med nougatsås :)

posh vs longoria


Snacka om att sno någons stil rakt av.. Man visste ju att Eva Longoria har blivit kompis med Victoria Beckham i LA men Eva snor tydligen posh stil helt. För några veckor sedan klippte hon ju även page precis som posh. Undrar om posh blir smickrad eller om hon snart tycker att det irriterande med en copycat?

bikini dröm


Kolla in denna goding till bikini, supersnygg!! Älskar prickigt och rosa så kan ju inte bli bättre. Tyvärr är den lite dyr, £120 från Elisabeth Hurleys collection. Men man kanske kan hitta ett budget alternativ någonstans..

back to the city

Har haft ännu en dag vid vattnet och inte gjort mycket vettigt. Solat, badat och läst El Choco. Ikväll blir det cykeltur med en kompis och imorgon bär det av till Stockholm igen. Ska bli skönt med stad igen. Halvkul att åka på Sjs heta tåg så här på sommaren men ibland finns ju inget alternativ. 

kom ihåg

Påminnelse!!
Kom ihåg att idag och imorgon avslutas queenpeach.com sina auktioner på Tradera. Här finns de!!!


no more clean cut


För några dagar sedan var en kompis till mig på Skansen och kollade in Peter Jöback och Eva Dahlgren. Hon sa att det var mycket bättre än vad hon hade förväntat sig.. Jag är skeptisk men det kanske funkar såhär på sommaren. Men det jag gillar är Peter Jöbacks nya utseende. Jag gillar glasögonen, frisyren och gärna skägg som han hade på tv4 en morgon. Mycket snyggare än det där clean cut han har kört med ett tag, håller ni inte med??

ny frisyr


Vad gillar ni Agyness Deyns nya frisyr? Jag tycker den ser ut som en hjälm och den förra var mycket snyggare !!

sol, taco och lite lantluft

Blir ju si och så med bloggning nu när vädret äntligen är bra! Spenderar mest dagarna vid vatten faktiskt och har idag bytt Sthlm mot lite lantluft i några dagar innan jag ska vara tillbaka på jobbet på måndag. Blir tyvärr ingen outfitsbild då det mest blir bikini och sunkigt linne här.

Igår hängde jag på Långholmen hela dagen, före klockan 13 var det faktiskt helt ok men sedan invaderades ställe och jag tycker inte det är jättekul att ligga i nån annans armhåla på strande. På kvällen blev det tacobuffe med kompisar, 100 år sen jag åt det, och det var ju supergott! Måste ätas snart igen!

Nej nu ska jag återgå till solen och nya Hennes. Ha det!

vilken klänning


Jag älskar den här bilden och jag älskar klänningen, jag behöver den!! Påminner lite om Carries naked dress fast denna har volanger. Den kommer från engelska New Look och kostar bara £25 så måst prata med nån London vän och be snällt ;) Sjalen kommer från H&M och skorna från D&G och kostar lite mer, £137.

ny dag

GodMorgon!
Vet att jag var dålig med uppdatering över helgen men haft fullt upp och som ni förstår har nästan hela dagarna spenderats utomhus. Inatt regnade det och åskade en massa men nu är det blå himmel och sol igen :)
Igår hängde jag och några kompisar vid Eriksdalsbadet hela dagen och på kvällen blev det pizza picknick i en park med killen. Superbra dag!
Ska strax ut på en powerwalk innan det blir för varmt men först lite frukost!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Ljusblå randig klänning - Queenpeach.com
Vita skor - Beyond retro.
Bambi halsband - köpt i London.

nytt hos queenpeach


Igår la jag upp lite nya saker i webshopen, kolla in!! Fina klänningar, drömkjolar och en massa tunikor :)
www.queenpeach.com

bikinis


Köpte dessa två bikinis igår på H&M rean, perfekt ju ta 2 betela för 1. Fick 2 bikinins för 150 kr :) Den prickiga är dock inte brun utan svart och den andra är mycket mer ljusblå än den på bilden. Ska nog inviga en utav dem redan idag!

sunbathing

GodMorgon!
Åh vad jag älskar detta väder! Vaknade vid 8, pigg som en lärka. Har nu varit ute på powerwalk och ska packa ihop mina badgrejer. Önskar jag var på lnadet men man kan ju inte få allt så får trängas med andra Stockholmare i innerstan. Först blir det en tur till några H&M för jag har sett en klänning som jag inte kan glömma ;)
Sedan blir det bad på Långholmen, Reimersholme eller i Årsta.

bra bok so far


Jag håller på läser denna bok just nu, Flickan under gatan. Har inte ens kommit till hälften men so far so good. Lite svår att lägga ned faktiskt! Jag älskar att läsa på sommaren när man är ledig och kan läsa ut en bok på en dag istället för att läsa två sidor och somna med boken i handen som det annars så lätt blir fö mig ;)

bikinis o bulgur


Jag har just ätit middag  form av kyckling, hummus och bulgur - supernice. Har tillbringat dagen i solen och sedan med kompisar i stan. Shoppade lite bikinis på H&M då de har ta 2 betala för 1 :)
Nu känner jag att jag varit i solen alldeles för mkt så ska lägga mig i soffan med en kall cola zero och titta på lite Lword.  

otrogen mot Carrie


Är det sant att Sarah Jessica Parkers man Matthew Broderick har haft en affär med en 25årig tjej måste han vara den mest osmarta mannen i världshistorien. Han är gift och har barn med Carrie for god sake. Han har tydligen sagt till 25åringen att hans äktenskap inte var så bra.. och om det inte är bra fixar man det eller skiljer sig man raggar inte upp andra!  Man hade ju hoppats att han var den riktigt Mr Big men tydligen inte...

stylish


Gwyneth Paltrow är grymt snygg här tycker jag! Hon vann nyligen en award för mest stylish person i England och jag håller med. Älskar verkligen skorna !!

Queenpeach outfit


Dagens outfit - off to the beach
Blå/vit randig klänning - köpt i Bangkok
Blå/vita skor - köpta i Bangkok
SIlverhalsband med bambihänge - köpt i London

Queenpeach goes Tradera




Queenpeach.com gör som SJ! Alltså auktionerar ut vissa av sina plagg till högstbjudande. Kul affärsidé tycker jag, hoppas ni hänger på :D Här hittar du auktionerna.

bulgur o champagne

God Morgon!
Ännu en underbar solig dag! Idag blir det bad dagen lång tror jag och middag ikväll. Ska bada på Långholmen och hoppas verkligen de flesta lämnat storstaden för landet så man får vara lite ifred.

Igår eftermiddag blev det picknick med min superbästa kompis, bulgursallad och champagne. Hon åker bort på semester idag så vi tycker vi skulle fira lite.

Nu måste jag tyvärr ta tga i städning av min lägenhet innan jag beger mig ut i solen, blä!

snygg kjol som funkar


Supersnygg röd kjol från TopShop. Väcker mitt ha begär, garanterat! Kostar £40 och tror den skulle funka både sommar, höst och vinter. Till sommaren med linne och höga klackar, till vinter med svart polo, svarta strumpbyxor och höga stövlar. Färgen är ju grym att matcha med svart, vitt o grått!

Håkan i Helsingborg


Skulle ge mycket för att få vara i Helsingborg just nu där Håkan o Kent har konsert ikväll. Kent är väl helt ok men Håkan är mannen som får mig att smälta, som får mig att gråta och som får mig att bli alldeles varm :)

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Röd/rosa rutig klänning - Queenpeach.com
Röda ballerinaskor - köpta i London

Sex and the city igen

God Morgon!
Idag skiner äntligen solen så jag ska sätta på mig en bikini och bege mig till parken. Önskar att det fanns nåt bra badställe i stan men alla bad i Sthlm blir ju överfulla på sommaren.

Igår blev det middag här hemma och så bio, Sex and the City för andra gången och den var lika bra nu med! Jag älskar hela konceptet med tjejkompisarna, kläderna, NY, relationer och skor skor

Queenpeach outfit


Dagens outfit (gammal bild men har på mig samma klänning :) )
Brunrutig klänning med vit volang - Queenpeach.com
Guld sidenband som skärp - köpt i Bangkok.
Vita skor - Beyond Retro

så här vill jag se ut


Detta är vad det handlar om! Så här vill jag se ut i höst. Daisy Lowe och Alexa Chung var så här snygga på Batman premiären igår kväll i London. Jag älskar kragen, skorna, kavajen, kjolen med hög midja och upssatt hår!

högtryck, var?

Jag är så sjukt trött, vet inte vad som har hänt men jag skyller på vädret. Jag släpar mig ur sängen 09:30 och det känns som om klockan är 06:00. Jag hör att det pratas om högtryck överallt men utanför mitt fönster är det mest en grå dimma.

Mn idag har jag lite projekt att avklara som att klippa mig och ta bilder på nya plagg till Queenpeach. Jag ska också bjuda på middag ikväll så måste tänka t vad jag ska laga och vad jag klarar av att laga :) Hoppas på att detblir bio efter filmen för vill se Mama Mia!

Britney is back


Äntligen är Britney med i matchen igen! Så här snygg var hon i helgen på ett event i Los Angeles. Detta är så mycket bättre än rakat huvud, 20 kgs övervikt och för små kläder, go Britney!

posh nya skor


Vad tycker ni om Victoria Beckhams nya skor? De kommer från Christian Louboutins kollektion, kostar £320 och har guldklack. Jag tycker nog de är lite för spetsiga och lite för höga, hennes fot ser ut att lida ;)

segt

Dåligt med uppdateringar, jag vet.. Har haft en galen, stressig och superkul helg.

Fredag: Var ute och shppade mest hela dagen med kompisar jag träffade när jag bodde i Thailand. På kvällen blev det middag i Gamla Stan och sedan några Dagens på F12.

Lördag: Var ute och gick långpromenad med en kompis som slutade i långfika på Creem. På kvällen blev det stor på en takterass till 05.

Söndag: Mest trött och sliten, träffade lite kompisar för god kebab och på kvällen hängde jag med killen.

Som ni förstår har det inte funnits tid för uppdateringar men denna vecka kommer bli bättre! Har just ätit frukost i form av smoothie med färska hallon och solrosfrön. Nu ska jag surfa lite, uppdatera queenpeach.com och sedan blir det fika på stan.

Queenpeach outfit


Dagens outfit

Kjol, Sandy Dream - Queenpeach.com
Svart t-shirt - H&M
Svarta ballerinas med rosett - köpta i NY
Svart väska - köpt i Malaysia

tok REA


Idag startar reaspurten hos Queenpeach.com. Priserna har pressats ännu mer så skynda fynda medans de fortfarande finns i lager, snart gör vi plats för höstkollektionen!!

Eva Longorias mage


Det har skvallrats mycket om Eva Longoria och är hon gravid eller inte? Svaret är inte däremot har hon gått upp i vikt för att i nästa säsong av Desperate Housewives ska hon spela en störra Gabi. Ni kommer väl ihåg hur sista avsnittet på säsong 4 slutade.. där såg man ju en hint av hur hon kommer se ut som sliten tvåbarnsmamma ;)

varför så kallt?

Det har varit en hel del småresande för mig den seaste tiden men nu är jag tillbaka i Sthlm igen för ett tag. Solen skiner och jag hoppas på en fin dag. Varför blir det aldrig varmt? Känns som om det hela tiden blåser lite för kallt och inte blir riktig sommar.

Planen för dagen är slapp, förhopningsvis sola i någon park och ikväll middag med några kompisar jag lärde känna i Thailand.

Jag har vunnit världens finaste klänning på ebay, vill att den kommer snart och då lovar jag att ta kort:)

stressig dag

Vilken tisdag och än är den inte slut.. Den började väldigt tidigt, redan klockan 06:30 för jag skulle till läkaren 07:30. Sedan var jag hem en sväng, i stan för att fortsätta leta kjol, till en av mina bästa kompisar i Hägersten där jag fick lunch och en cykel(!!) Så den cyklade jag hem hela vägen till Fridhemsplan och det gick i ett huj. Nu är jag hemma en snabbis för ombyte, sedan blir et tjejmiddag och singstar i Solna. Det enda lilla problemet är att jag ska till Linköping imorgon 08:00.. Ska träffakompisar jag inte träffat på nåt år så det blir väldigt mysigt. Men det får bli en lugn kväll..

Har sett så mycket fint inom det nya höstmodet men jag vill inte tänka på hösten än, jag vill ju ha sol och bad länge länge.

måndag

Nu är jag åter tillbaka i stan igen. Skärgården var underbar men lite för blåsigt för att sola och bada. Istället blev det promenad, pastamiddag, eld i öppna spisen och läsning. Skönt det med. Idag har jag inte gjort så jättemycket, varit i stan o letat efter en kjol men den varkar vara slut överallt. Sedan satt jag på ett café ett bra tag och läste min nya bok, el choco, kan rekommenderas!

Ikväll blir det nog promenad om vädret håller i sig och kanske några gamla Desperate Housewives ansnitt med glass :)

Kate Moss outfit


Vad tycker ni om Kate Moss outfit som hon bar igår? Jag säger nja till allt. Det känns som om shortsen har lite fel passform och jag har aldrig varit ett big fan av fransar, på något...

Siennas nya kille


Här går det undan, Sienna Miller har redn skaffat ny pojkvän och antar att hennes ex Rhys grät när han såg den här bilden. Nya killen heter Balthazar Getty och är nån sorts tv profil i USA. Dessa bilder är tagna för någon dag sedan utanför Italien. Sienna är sjukt snygg men inte ens för henne är det ok att visa sig top less för fotografer! Put that top on!

höjdare

God Morgon!
Hade en sjukt rolig kväll igår! Började med festival på trädgården, sean hem en sväng och drack lite drinkar och bytte om till klänning, sedan ut på söder till 03 :) Höjdarkväll med en utav mina bästa kompisar!

Idag blir det en tur ut i skärgården för att träffa killen och jag vill att alla dumma moln ska försvinna. Jag vill ju bada och ligga på bryggan.

Kommer hem imorgon igen så kan bli lite tyst på denna blogg fram tills dess!

Hiss och Diss lista v. 28


Queenpeach hissar

+ Sommar Stockholm - Det är lugnt, nästan inga köer, aldrig trångt i tunnelbanan, parkerna är inte överfulla och man hör mer engelska än svenska :)

+ Sommar rea. Det gör att göra verkliga kap om man orkar gå runt i stan en hel dag. Man kan fynda superfina klänningar, biknis till halva priset och till och med godbitar till hösten.

+ Bibliotek, speciellt Kungsholmens. Man får läsa hur mycket tidningar och böcker gratis, personalen är extremt hjälpsam och alla nya böcker finns.

Queenpeach dissar

- Personer som inte vet hur man använder brun utan sol. Det är inte ok att gå omkring orange flammig och ha oranga porer på näsan.

- Linda Bengtzing - kom igen, måste man gå ut i Aftonbladet så fort man träffat en ny kille. Vi vet din historia Linda, det kommer inte hålla.

- JC. Detta är en affär jag inte förstår mig på.. vem handlar där, vad är man ute efter. Allt i den butiken är lite mer Svensson, alt är lite mer trist är på andra affärer. Nytt koncept, NU!


Queenpeach outfit


Dagens outfit
Svart linne med knappar - H&M
Rosa pennkjol - Lindex
Svarta pumps - köpta i New York

kommer bli en bra dag

GodMorgon!
Tillbaka i Sthlm och det är ljuvligt. Dessutom är staden nästan öde, bara en och annan turist kvar och inga bussar som rullar.. Idag är det fullspäckat schema som gäller! Först lite shopping och fixa naglarna, sedan iväg på festival vid 15, hem o byta om framåt 19-20 beroende på hur banden spelar, kanske snabb sushimiddag och sen ut igen.
Än så länge skiner solen s jag hopas på det bästa. Nu när jag är tillbaka i Stockholm igen så lovar jag att bl mycket bättre på outfitsbilder!!

Vad skani göra idag?

festival


Ikväll ska jag på Trädgårdens 12e juli festival, eller kväll och kväll det börjar 15:00. Ska bli sjukt kul och det bästa av allt är att Kristofer Åström ska spela. Min favorit, alla kategorier. Banden spelar mellan 15-22:30 och sedan blir det vanligt lördags party på Trädgården. Vi har inte bestämt om vi ska vara där hela tiden eller gå hem emellan och svira om :) Jag bor väldigt nära så det lutar nog åt det, och så håller vi tummarna för inget regn !!

tar tåget


Har just vaknat och ska strax ta tåget tillbaka till Sthlm, vädret är mulet så det känns helt ok. Har inga direkt planer för dagen och kvällen men ska bli skönt att komma hem till stan igen. Blir ev drink med tjejrna ikväll och shopping imorgon innan konserten.

Tyvärr har de flesta av mina kompisar åkt på semester, Gotland, Ibiza, Grekland och Göteborg.. nästan bara jag som är i stan men ska nog leta på lite kompisar som fortfarande gömmer sig i stan :)

model with a bike



Kan man bli tuffare än såhär? Modellen Agyness Deyn cyklar runt i New York i långklänning, gladiatorsandaler och ursnygg väska! Jag vill också bo och cykla i The Big Apple!

drömbil


Min drömbil, alla kategorier! Den är ju helt underbar. Tänk att glida in i denna i en ljusrosa puffklänning och Sex and the City boxen under armen! Och vet ni vad som skulle gjort det hela 110%? Om det hade varit en cab :)

packning pågår

Har nu kommit hem från en heldag utomhus. Har legat och slappat på stranden hela dagen och det var så skönt! Vattnet var typ 20 grader och det var sol nästan hela dagen. Sedan blev det middag utomhus och kaffe på en brygga. Har suttit ute tills nu då jag egentligen gått in för att packa, åker till Sthlm imorgon fm. Ska tydligen regna då så blir perfekt resdag.

Längtar till helgen då jag på lördag ska till Trädgården och kolla in Kristofer Åström och sedan ut med en tjejkompis. Söndag ska spenderas i skärgården. Har redan haft en veckas semester och det har verkligen gått hur snabbt som helst!

Nej, packa var det ja..

vilken kjol?



Är sugen på att klicka hem någon utav dessa kjolar.. Vilken tycker du är snyggast?? Jag gillar ju båda men tror inte jag har råd med två.. :S

sola o bada i pina colada

Yes! Strålande sol, blå himmel och stranden here I come! Åh vad man blir glad av fint väder. Ska möta upp en kompis vid 11 och sen blir det sol, bad och massor av färsk frukt. Blir nog Sthlm imorgon istället, gäller ju att passa på att bada när man kan.

Just ätit jordgubbar och mjölk till frukost och nu ska jag packa strandväskan och min braiga bok!

Wacko Jacko


Såhär såg Michael Jackson, snart 50, ut igår när han skulle besöka en leksaksaffär nära sitt hem i Las Vegas. Pyjamas, dreadlocks peruk, munskydd, solglasögon och keps. Frågan är ju om han verkligen behöver en rullstol eller orkar han bara inte gå? Tror han att ingen skulle känna igen honom när han maskerade sig kanske han skulle tänka om då detta mer drar uppmärksamhet till sig :)

busy busy

Äntligen hemma igen efter en hektiskt dag. Började med att bada o sola några timmar med en kompis, sedan blev det lunch och lite läsning. Fortsatte dagen med promenad när molnen blev för många, åkte in till stan och köpte fin kjol, fika med kompisar vid vattnet, middag med jordgubbar och mjölk och nu är jag hemma framför datorn igen!

Skönt att det händer nåt kan jag säga! Tror jag åker tillbaka till Sthlm imorgon eller fredag morgon beroende på väder och tågtider. Nu ska jag buda lite på ebay!

skinnjacka


Det har slagit mig att jag behöver en ny svart skinnjacka. Helst nu till sena kvällar men man kanske ska vänta till hösten då fler, snygga modeller lär dyka upp. Jag gillar modellen här ovan men vet inte hur användbar den är eller om man mer ska satsa på en klassisk modell. Har två skinnjackor nu, en svart och en brun men på något konstigt sätt känns ingen riktigt 100 längre.. Och de kändes perfekta när jag köpte dem för nåt år sedan :S

skönhetssömn


GodMorgon! Det är faktiskt sol ute idag, så himla bra! Jag vaknade dock med världens huvudvärk och träningsvärk i armarna men det går väl över får jag hoppas :)

Sovit bra iallafall och det är ju så lugnt och stilla här mot mitt hus i Sthlm där man väcks av grannar som slår i dörrar, lastbilar som kommer med varor till affärerna bredvid, sopbilar, polisbilar och allt annat som stör min skönhetssömn.

Ska nu börja morgonen med hembakat bröd till frukost och sedan blir det nog en dag ute i solen om den fortsätter skina.

Lily Cole hänger med farfar



Lily Cole, 20,  hör till en av världens snyggaste modeller enligt mig. Älskar det röda håret, fräknarna och hennes runda ansikte. Men hur tänkte hon igår när hon visade upp sin nya man Bryan Ferry, som är 62 och skulle kunna vara hennes farfar... Förra veckan kunde man se Lily hänga med Jude Law, 35, hem och sova över där och det kan jag väl mer förstå även om han inte heller verkar vara en man att satsa på :)

snart bedtime

Ska snart sova, eller ska snart lägga mig i sängen för att läsa min bra bok i nån timme och sen sova. Passet var jättebra och avslutades med mycket hantkar så nu gör mina små muskler ont. Sedan blev det grillad kyckling och potatissallad på färskpotatis och ett glas vin på verandan i solnedgången.

Imorgon hoppas jag på sol för då kommer en kompis hit och håller mig sällskap så då vill jag bada, sola och läsa skräptidningar!


step up


Alla muffins är klara och blev mycket goda. Det blev muffins med stora chokladbitar i o rosa glasyr och en annan sort med hallon i och vit choklad. Ska bli skönt att träna Step Up om nån timme kan jag lova!

Nu har solen kommit fram litegrann och ikväll blir det grillning, things are looking up!

muffins here I come


Ok nu ska här bakas muffins så det luktar nybakat i hela huset. Börjar med dumlemuffins så wish me luck! Hemma i Stockholm kan jag inte baka pga att mitt kök är för litet och min ugn är en värdelös gasugn men här har jag tillgång till stort kök, alla redskap och en stor och ny ugn, då kan man väl inte misslyckas ;)

Blondinbellas dress


Jag måste bara säga att BlondinBella är sötare än sirap på denna bild från modereportage i Aftonbladet. Och klänningen som kommer från TjallaMalla (695kr) är ju också wonderful!

busstrejk igen


Detta är inte sant.. Busstrejken ska fortsätta på torsdag igen! Det enda som är bra med detta är att det blir mindre trafik i stan och jag blir tvingad att gå lite mer. Men när man har bråttom är det inte kul längre och att trängas med flera tusen andra på tunnelbanan på sommaren är sådär..

muffins och grill

GodMorgon!
Surprise vädret är grått! Men jag har två superbra böcker som ska läsas ut, kakor som ska bakas och ikväll kommer min bror hit och då ska det grillas med eller utan regn.

Jag har bara haft semester i 2 dagar men det känns som jag varit ledig i miste en vecka. Tiden går sjukt sakta.

Men det regnar iallafall inte så jag ska snart ut på powerwalk och sedan ska det bakas olika sorters muffins, några med dumlekolor i och några med hallon och philidelphiaost. Får se hur det går, jag är ju inte så där jättebra på att baka men ska göra mitt bästa :)

ihop igen


Detta är väl en underbar nyhet, Lily Allen och Ed Simons är ihop igen! Paret gjorde ju slut i våras precis efter att Lily fick missfall men nu är de tydligen ihop igen och på Facebook står de åter att de är "in a relationship". Queenpeach är glad!

Nicoles dotter Sunday Rose


41-åriga Nicole Kidman och hennes man Keith Urban har fått en dotter som ska heta Sunday Rose Kidman Urban. Undrar om hon kommer hänga med Suri när hon blir äldre och de kommer att blir 2020 års svar på typ Paris och Nicole?

segt

Det har verkligen regnat hela dagen. Jag har hunnit med att läsa en hel del, bakat äppel o kanel muffins, hängt mycket på ebay och ätit varm kycklingsallad.. Händelserik dag eller vad? Åh vad jag hoppas på bättre väder imorgon man kan ju inte ens gå på promenad!

Jag tror jag åker mot Stockholm igen på onsdag om det inte blir sommarvärme igen. Iallafall lättare att på saker att göra där när det regnar än här. Så trist att man är så väderberoende på sommaren i Sverige. När jag bodde i Asien visste man att till 98% var det sol o blå himmel varje dag och så kunde man planera utifrån det, mycket bättre!

Nu ska jag kolla om det finns nån skräptv att se.

gummistövlar med hästar


Jag älskar dessa gummistövlar. De är verkligen hur söta som helst och skulle vara perfekta till hösten, eller varför inte till denna sommar ;) Dock matchar de inte min blå Hello Kitty regnjacka sådär jättebra ..

Katie vs Michelle


Joey i Dawsons Creek vs Jen i Dawsons Creek.
Eller Katie Holmens vs Michelle Williams.
Vad säger ni vilket team går du med i? Jag tror jag är med i Michelles lag :)

grön klänning


Funderar på att köpa denna fina sommarklänning mest för att jag älskar färgen! Och den skulle vara så fin till sommarfesterna och solbrännan. Men när man hör regnet smattra utanför och det är typ bara en månad kvar till det är höst så kanske jag ska lugna mig lite. Som ni märker är inte mitt positiva humör på topp :(

less på regnet


Idag känner jag mig ungefär som den här bilden... less och grå. Åkte till landet igår kväll och packade ned bikinis, shorts, linnen och klänningar för det är ju trots allt snart mitten av juli. Men när jag tittade ut för någon timme sedan möts jag av grå himmel, regn som piskar och det ser ut som oktober. Jag vill ha sommar nu på riktigt. Men istället blir det väl att ta bilen in till stan och besöka biblioteket för att låna hem massor av böcker, kanske baka lite roliga saker eller bara begrava mig under ett täcke.

Outfitbild får ni vara utan idag för det är bara shorts, linne och kofta och blir antagligen också tjocksockor på :)

surf spray


Detta är den bästa hårprodukten alla kategorier enligt mig, Bumble & Bumbles Surf Spray. Perfekt för mitt blonda mjuka hår då den ger håret lite saltvattenskänlsa och tar bort den där nytvättade känslan. Finns inte att köpa på så många ställen i Sthlm, jag brukar beställa min på nätet från USA, men på NK kan den hittas :)

usch vad grått

Blä vilken trist o grå dag! Igår kväll var jag på tjejmiddag hos en kompis och fick underbar melonsallad med fetaost. rabarberpaj och vitt vin. Satt och pratade strunt mellan 19-24 sedan traskade jag hem. Idag hade jag hoppats på sol så man kunde bada men ack nej så istället blir det till att följa med en kompis och shoppa klänning till bröllop! Man har ju inte jobbat som personal shopper i London och Bangkok för intet :D

Borde nu hoppa in i duschen men är så sjukt seg.. Ikvälll vid 18 ska jag förresten på nytt step pass, ska bli kul då det kommer vara två ledare som kör parallellt.

Ha en bra dag!


inte en bra bok



Varnig för denna bok! Har just läst ut den och nej, gillar ingenting med den. För grovt språk, för utelämnande och inte tillräckligt gripande. Nej, ingen ni behöver slösa tid på i sommar!

glada kommentarer

Det är så roligt med nöjda kunder! Igår fick jag ett mail av en tjej från Danmark som handlat kläder från min webshop, www.queenpeach.com. I mailet stod "Åh tack så jättemycket för kläderna som nu har kommit fram. De passar mig perfekt och jag är så glad för det är bara jag som har dessa plagg i hela Danmark :D  Maila mig så fort du får in nya kläder"

Sånt gör mig glad!

Tom Cruise firar 4e juli



Igår firade USA sin nationaldag och såklart firade även Tom Cruise den 4e juli tilsammans med Katie Holmes och illa Suri. Barnet är ju så sjukt söt. De firade i Colorado nära där de har ett hus men en sak jag undrar när jag ser denna bild är, vad har hänt med Katies hår, hjälmfrisyr är väl ändå inte klädsamt??

bestämma mig

Ännu en solig dag i Sthlm! Igår var helt underbart, vi grillade kyckling på en kompis takterass och drack en massa rosé. Till efterrätt blev det jordgubbar, glass och choklad och vi stannade där ute ända till 24 tror jag. Dock fick vi slå på infravärmen vid 23 snåret.

Idag har jag inte gjort mycket alls, lugn morgon, sedan fika på Kungsholmen med killen och nu sitter jag och försöker bestämma mig för om jag ska åka till landet i ett par dagar eller stanna här och festa ikväll. Svåra beslut! Iallafall har jag semeter nu och det är så grymt skönt att kunna göra precis vad man vill.

Ha en härlig dag! 

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Nya fina gula shorts - H&M
Svart linne med knappar - också H&M :)
Svarta balerinas med rosett- inte med på bilden men köpta i NY

Linda Bengtzing goes blonde



Linda Bengtzing som blond, nja jag vet inte.. Hade kunna bli bra men då krävs cool stil a la Agyness Deyn, inte linne från Ellos och baggy jeans - "hej 90 talet". På med stora svarta solglasögon, svarta tighta Acne jeans, en cool randig tshirt, converse och sliten jeansjacka så kanske...

ah vilken dag

GodMorgon!
Sista dagen på jobbet innan semester! Tjohooo! Solen skiner, jag ska mestadels vara ute på jobbet och det mesta känns mycket bra.

Ikväll blir det grillning med kompisar och killen på en kompis takterass, förhoppningsvis blir det även nåt glas rosé till detta  :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa frukost!

drömkroppen



Den här kvinnan blir bara snyggare och snyggare och nu har Cheryl Cole blivit framröstad i England till att ha den kropp som flest kvinnor drömmer om. Och jag kan bara hålla med. Efter att hennes fotbolls man var otrogen har Cheryl bara blivit vackrare även om det nu ser ut som paret hittat tillbaka til varandra. Tvåa på listan över drömkroppen kom Dannii Minogue. By the way är klänningen på bilden underbar!

Asos känns sådär



Vad säger ni om Asos kopia av SJP klänning? Den kostar £35 och är, enligt mig, inte ens i närheten så snygg som originalet. Asos, som står för As Seen On Screen, har 2,9 miljoner besökare i månaden och har specialiserat sig på att sälja kopior av kändisarnas kläder. Asos har ökat sin omsättning på ett år med 90% !! Vad tycker Queenpeach om Asos då? Ja de flesta klänningar jag har köpt där har gjort mig besviken kan jag säga. De är oftast gjorda i billigt material, ser inte snygga ut efter tvätt och storlekarna är väldigt varierande. En annan grej är ju, hur kul är det att kopiera en stil bara för en kändis har den? Mycket roligare att sätta ihop sin egen stil tycker jag. Visst, köp ett plagg från Asos men matcha med saker från din egen garderob. Och tro inte att en klänning som kostar £35 hos Asos ser lika bra ut som originalet som kostar 100 gånger så mycket!

its a clean place

Dagen har gått i ett kan man säga men nu har jag en välförtjänad paus. Vädret har varit strålande, runt 25 och sol, så utomhus träning kl 18 gick bort. Hade antagligen svettats bort om jag gått dit. Istället åkte jag in till stan och shoppade lite efter jobbet, kjol, bikini och ett linne blev det. Sedan åkte jag hem och åt grötmiddag och tog tag i storstädningen. Nu skiner min lägenhet mer än en Ajaxreklam och luktar citron överallt.

Ska snart byta om, gå ned till affären för att inhandla mat till grillning imorgon och sedan blir det powerwalk, Kungsholmen runt. Imorgon är sist dagen på jobbet sedan väntar 4 veckors ledighet. Tyvärr ej betald men det ska bli skönt ändå, fast jag är på en budget!

nyshoppat



Nyshoppat på HM idag! Snygg kjol med guldkant som kommer bli perfekt till hösten och en väldigt somrig bikini till min sommaren i stan. Den kommer iallafall lysa upp alla parker i innerstan :)

zzzzzzzzzz

Jag är trött! Jag vill inte gå upp! Men nu har jag gjort det och känner mig inte alls piggare än när jag låg i sängen. Har även duschat men det väckte mig inte heller, nu hoppas jag på frukosten.
Ska jobba till 16 idag men ska i stort sett vara utomhus i solen hela tiden så ska verkligen inte klaga, tänk om man var instängd på ett svettigt kontor.
Efter jobbet ska jag försöka träna igen och sedan blir det storstädning!
Ha en bra dag!

ebay vinst

Tjohoo! Vann just en klänning på ebay som ser riktigt snygg ut, hoppas den passar också ;) Nu ska jag hoppa ned i sängen bland mina nytvättade lakan och sova för imorgon ringer väckarklockan före 06. Det enda jag kommer tänka då är "2dagar kvar sen får jag sova.."

Godnatt små frön!

fisk, träning o tvätt



Just tryckt i mig en fiskgratäng till middag, är man lat så är man men god var den iallafall.

Gick jättebra att träna utomhus faktiskt. Så himla kul kansk det inte var men det var bra för min kropp och det är något visst med att göra situps och kolla på molnen. Har säkert räningsvärk imorgon.. Då jag kommer få tillbringa hela min semester i stan håller jag nu på att kolla upp var man kan köpa gymkort som bara gäller över sommaren, skrik till om ni vet nåt bra!

Nu håller jag på tvättar vilket är något av det tråkigaste som finns, men nödvändigt.

ute träning

Nu ska jag iväg och träna utomhus med F&S. Inte riktigt my cup of tea då jag föredrar bodypump och combat men har man inget gymkort så har man inte och då får man göra det bästa av situationen. Så F&S, parken och hög musik here I come!

Queenpeach outfit



Dagens outfit
Svart kjol med vitt sidenband - H&M
Vit t-shirt - Zara
Svart/vit rutig kavaj/jacka - köpt i Bangkok
Röda ballerinas - köpta i London

plastskor



Vad säger ni om sådana här plastskor? Själv har jag inga och tror att plastskor på sommaren borde betyda svettiga fötter. Men de rosa är söta och billiga som attans är det ju så man kanske borde testa. TYcker att de ser ganska coola ut också :)

planlös

GodMorgon!
Vaknade just av ett sms och skulle ändå upp vid 07 så ingen idé att somna om. Jag är trött idag men ögat ser mycket bättre ut än igår kväll.
Idag har jag inga planer efter jobbet vilket är jätteskönt! Slutar vid 17 och då ska jag nog hem och storstäda min lägenhet och kanske gå på utomhusträning.
Någon sa att det skulle bli superfint väder idag men just nu ser det väldigt grått ut.. vi får se vad som händer.
Ha en jättebra dag!

modell större



Nån har gått upp i vikt ;) Rachel Hunter som varit gift med Rod Stewert och ihop med Robbie Williams har det senaste året lagt på sig några kilo, fast hon är ansiktet utåt för ett bantningsprogram i USA, humor!

mos av potatis



Jag har just ätit middag bestående av en utav mina favoriträtter, nämligen potatismos. Jag älskar verkligen potatismos speciellt med mycket svartpeppar och lite lite ketchup. När jag bodde i Asien höll jag på längta ihjäl mig efter detta när ris och nudlar stod mig upp i halsen. Har annars haft en mycket bra dag idag med jobb, middag och cykling på ca en timme från en kompis hus till min lägenhet.

Busstrejken är i full gång och jag har fått gå mycket idag men det är ju bara bra, eller hur ;) Nu sitter jag och ska buda på lite klänningar på ebay och sedan blir det nog sängen, är väldigt trött idag!!

Queenpeach outfit



Dagens outfit (tagen på min innegård)
Grön/svart klänning - H&M
Jeansskjorta - Top Shop
Svarta leggings - Top Shop
Svarta ballerinas - köpta i Malaysia

grön fin klänning


Snygg outfit måste jag säga. Igår var det gala premiär i London för filmen Mama Mia och Amanda Seyfried var såhär snygg i grön klänning och svarta höga skor. Massor av folk hade samlats kring den röda mattan och sjöng Abba sånger för full hals. Jag har sett musikalen när jag bodde i London och ska lätt se filmen, inte för att storyn är jätebra men för att den gör mig glad. Ska nog dra ihop tjejrna och ha en Abba fest efter :)

inget öga

Buhu.. jag vaknade just upp med en golfboll istället för ett öga. Vet inte vad som har hänt men ser lika mycket som någon har gett mig en rejäl blåtira. Jobbar nu med is och vatten för att det ska lägga sig innan jag börjar jobba kl 10.
Hoppas på en lugn och solig dag på jobbet och klockan 18 slutar jag, då ska jag gå och hämta en cykel jag ska få låna av en kompis. Tack så mycket. Kommer vara perfekt att ha en cykel i Sthlm i sommar.

Tydligen har busstrejken startat så vet inte riktigt hur jag ska komma till jobbet idag, ska kolla SL nu för alternativa vägar. Hoppas strejken håller på max 2 dagar ;) 

RSS 2.0