Queenpeach outfit


Kvällens outfit
Lila puffig klänning - Queenpeach.com
Svart skärp - köpt här i Bangkok
Svarta peeptoes - köpta i NY

Detta hade jag på mig igår på festen.. i vild panik letade jag runt i garderoben tills jag hade provat ca 20 klänningar och bestämde mig för denna! Har börjat gilla lila mer och mer ska jag erkänna och fick många komplimanger för min klänning, så rätt beslut!

thanksgiving


Beckhams och Cruise firade Thanksgiving tillsammans i NY. Som man kan se på bilden har David Beckham fört sin gener vidare till sina barn, de kommer bli gorgeous! Victoria Beckham och Katie Holmes var såklart också med men pratade knappt med varandra. Och medans Katie kom i jeans, kappa och mössa tog Victoria på sin smala svarta jeans, liten svart jacka, stora glasögon, Chanel väska och 15 cm Louboutins klackar för promenad i central park..

sunk söndag


Klockan är 21:38 här i Bangkok och jag har inte bloggat en enda gång än så länge, men nu så.. Jag har haft en riktig sunk söndag med lååång sovmorgon trots byggjobbare, pizza, pepsi och en himla massa Grey´s i sängen, surfat lite och sovit lite till ;) Festen igår var riktigt kul och jag kom hem väldigt sent kan man säga. Vi fick svenskt julbord och det var underbart gott; lax, sill, köttbullar, jansson frestelse, köttbullar och rödbetssallad. Vissa saker smakade precis som hemma och vissa saker smakade mer thai än svenskt ;) Efter julfesten fortsatte vi till klubb och dansade loss rejält !!

panik

Jag har just kommit hem från stan och ska vara redo att åka på party om en timme, varför blir det alltid såhär?! Stress stress, stress. Är inte riktigt säker på vad jag ska ha på mig än, hittade inget som var bra till denna fest på Forever 21 och inget nån annanstans heller för den delen. Det var så sjukt mycket folk att det gick knappat att ta sig fram så nu blir det djupdykning i en i garderoben..

Och sen ska jag duscha, måla naglar, sminka mig, fixa hår... gahh!!

nya skor


Häromdagen köpte jag nya ballerina skor, cute or what? De är perfekta till en svart outfit måste jag säga!

Nu har jag hängt lite vid poolen och ätit frukost. Rsten av dagen blir det shopping! Hinner inte med någon bodypump har jag komit fram till.. Så ska nu hämta min zebrakjol och hoppas den sitter som ett smäck, till Forever 21 och leta Carrie skor, handla smink, dricka vaniljlatte och njuta av lördagen. Ikväll är det årets första julfest och jag kommer nog inte komma i rött ;)

pure hate


Jag kommer snart att bli galen på personerna på bilden. Jag vet att det inte är deras fel personligen men vet inte vem annars jag ska hata. De har påbörjat bygget av ett hus på andra sidan gatan och just nu slår de i stora cementpålar i marken varje morgon före 08!! Jag menar varje morgon, även lördag och söndag. Nu är klockan 08:21 och jag orkar inte med en sekund till så flyttade ut i vardagsrummet och roar mig med datorn istället. Min kille ligger kvar med två kuddar över huvudet och försöker in i det längsta att vinna över byggjobbarna från Burma.

latte och malteser


Nu är det helg! Jag har ätit pasta och druckit limejuice med min kille på Cafe Nero och sedan blev det take away latte. Så nu sitter jag här i soffan med en latte, en påse malteser och massor av nya avsnitt med Grey´s, det kan knappast bli bättre!

Imorgon ska jag på stor skandinavisk julfest här i Bangkok och vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig..hoppas sömmerskan kan fixa till min zebrakjol så den blir perfekt.. så lördagen kommer ägnas åt bodypump, panikshopping, piffning och fest! Men kul, det ska det bli!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Cerise/svart klänning - Queenpeach.com
Svarta peeptoes - köpta i NY

Nu ska jag strax ut och leta på en skräddare som ska fixa till en kjol till mig, fika på Starbucks, leta på en klänning till en kund och sen möta upp min kille för middag. Låter väl som en bra fredag?!

update om Bangkok


GodMorgon! Här är klockan redan 13 men antar att många av er sitter med frukosten framför sig. Jag har just ätit lunch, nudlar, farang frukt (se bild) och mineralvatten. Innan lunchen har jag hunnit med att jobba, kollat på lägenheter och hängt vid poolen! Impressive.

Polisen gick aldrig in och bröt demonstranterna igår vid flygplatsen. Detta pga att armén vägrade.. Så nu säger regeringen att de ska försöka förhandla med PAD istället. Jag tror detta kommer få väldigt stora konsekvenser för det visar att regeringen kan inte ge armén order och om armén ställer sig bakom demonstranterna kan de ju stå där i all evighet. Det märks nu tydligt att flygplatsen är stängd här i Bangkok. Man ser mycket färre turister, det är mycket lugnare i stan och det enda stället man skymtar bleka semesterfirare är utanför flygbolagens kontor.

Queenpeach outfit


Kvällens outfit
Zebraklänning med sidenrosett - Queenpeach.com
Svarta peeptoes - köpa i NY

Nu ska jag strax ta taxi till Vertigo i min favoritklänning just nu.. jag har en hook up på zebra för er som inte märkt det redan ;) Och förlåt mitt dåliga foto med kissnödig hållning.

Update

Det blev ingen skybar ikväll.. Alltså Bangkok är i kaos just nu och det är bäst att hålla sig inne kom vi fram till. Polisen ska slå till mot demonstranterna vid flygplatsen ikväll och militären ska ev bege sig in mot staden. Det har skickats 37 sjukvårdsteam till flygplatsen där det förväntas bli blodigt.. Inte riktigt en kväll för feststämning och drinkar känner jag. Håller mig inne istället och hoppas de kommer till en lösning! Flygplatsen ommer vara stängd minst till på lördag tydligen.

Detta är så olika Sverige att man vet inte vad man ska göra eller säga?!

Vertigo


Hit ska jag klockan 20 ikväll. Kvällen kommer att bli grym och jag ska ha fin fin klänning på mig! Jag har väntat med att gå hit till regnsäsongen är helt över , vilket den är nu. Baren har nämligen inget tak så man vill ju riskera ett monsunregn där uppe.
Jag ska sitta på vita kuddar, våning 63  och sippa gin och tonic och äta deras stora gröna oliver. Vertigo , here I come!

torsdag


Välkommen torsdag! Idag kommer bli den sista dagen jag har fullspäckat schema från 8-21!

Mina planer för dagen är att ha lektioner 9-13 sedan möte på skolan med viktiga personer 14-16. Efter det ska jag träffa min kompis för fika och säga hej då för hon åker hem till norra Thailand idag. Och kvällen kommer bli grym för jag ska till Vertiga, skybar på 63e våningen, och dricka lite drinkar och äta oliver!

Imorgon är det fredag, då ska jag åter till gymmet och sen välkomna en grym hlg!

Mitt Bangkok


Ok, här kommer ett inlägg många väntat på.. hur är egentligen läget här i Bangkok just nu?!

Jo det är lite läskigt att det händer saker på andra sidan staden som visa säger komma leda till ett inbördes krig men just nu märker jag inte så mycket av det. Men blir det värre så kommer jag def att göra det. Just nu känns det mest overkligt att det bombas, sprutas tårgas och görs andra hemska saker några kilometer från mitt hem. Nu är läget så att PAD har intagit flygplatsen och inga flyg får längre landa eller lyfta där. PAD vill ha regeringen upplöst och har ockuperat parlamentet sedan augusti. Varför de intog flygplatsen just nu var för att premiärministern skulle landa där efter sin resa till Peru idag. Såklart kunde han inte landa utan fick landa i Chiang Mai i norra Thailand istället.

Såklart kan detta inte fortgå då landet förlorar hur mycket pengar som helst varje dag då inga turister kan komma in i landet. Och alla väntar på spänt på hur kungen ska kommentera detta!?

Vad tycker jag? Jag tror på demokrati och just nu tycker jag inget parti kan leverar det!

ny dag med magknip


GodMorgon!
Eller god är den inte för jag är jordens magknip och hft det till och från hela natten.. undrar om det vart för mycket pasta igår kanske? Som ni märker har jag inte hunnit uppdatera bloggen så mycket men det berr på att jag haft så sjukt mycket att göra och har besök till på torsdag.

Igår var jag alltså först på Hot Yoga. Jag kan sammanfatta det med att det var supersvettigt, jag är superstl och jag borde gå dit minst 2-3 ggr i veckan.. Alltså alla asiater där inne kunde sätta sin kropp i de mest märkiga kreationer och jag samt en tjock tant på 60 + var lite mer stela. Instruktören försökte dra mig rätt och jag försökte förklara att det gör ooonnt! Men jag vet ju att man kan tänja kroppen mycket, frågan är om jag orkar?! Hard work. Det var för övrigt så varmt i salen att det droppade svett från olika delar på min kropp. Bor man i Sverige så kanske det är mysigt att köra hot yoga när det är -10 ute men när det är över 30 grader ute redan så är jag inte säker..

Efter yoga mötte jag upp min kompis och vi shoppade en hel del, jag köpte skor, klänning och hittade den underbara zebrakjolen. Visar bilder när jag hinner. Kvällen avslutades med pastamiddag och latte.

Nu är klockan 06:20 och jag ska strax till jobbet. Är sjuk trött kan tilläggas. Har även en sån här dag när inga kläder sitter bra! Har inget att ha på mig, gahhh! Efter jobbet blir det posten för att posta paket, möta upp min kompis för mer shopping, lämna in skor till skomakare och ikväll middag i Little Arabia.

Bloggar mer ikväll!





Queenpeach outfit

j
Dagens outfit
Rosa klänning med rosett o krage - Queenpeach.com
Svarta ballerina skor med rosett - Din Sko

Hot Yoga


God Morgon!
Jag är snart på väg till jobbet och inte alls lika trött idag! Direkt efter jobbet ska jag på Bikam Yoga/Hot Yoga, ni vet man kör yoga i 40 graders värme. Jag har aldrig gjort det förrut och antar att jag kommer svettas kopiösa mängder, men så många som rekommenderat det så måste ju testa. Lovar att skriva utförlig rapport.

Direkt efter yogan ska jag träffa min svenska tjejkompis som bor i norra Thailand, tjohoo! Vi ska hem och lämna lite grejer i min lägenhet och sen shop til you drop!

Många som har frågat om det finns fler rosettörhängen, kan bara säga att jag ska kolla idag så håll ögonen öppna hos Queenpeach.com, kan dyka upp några där under kvällen!

spelet


Innan jag lämnade Sverige fick jag en present av mina kollegor, en himla massa svenska pocketböcker. Suverän present till mig som läser mycket och ännu mer här då man softar vid poolen eller hänger på café ensam. Jag har läst typ 3 av böckerna och nu håller jag på med den fjärde, den omtalade boken The Game / Spelet av Neil Strauss. Den handlar om ett gäng killar som är raggningsexperter och hur man går från blyg kille till killen som får hela festens uppmärksamhet. Jag är kluven till om boken är bra eller inte ur ett kvinnligt perspektiv men den får mig att tänka till?! Är vi tjejer så lättlurade? Är det bara för en kille att dra lite skämt, inte visa sitt intresse från början, köra några trolleritricks och säga något negativt och så faller vi dit? I så fall är det skrämmande! Någon mer som läst boken och kan reflektera över detta?

Annars idag har jag mest hängt i Photoshop så min nacke gör ont, sedan blev det salladsbuffé middag med killen, latte och några Grey´s avsnitt. Man kan kalla det för en perfekt måndagkväll faktiskt.

Imorgon ska jag jobba och gå på hot yoga på förmiddagen och sedan kommer en kompis till mig hit från Chiang Mai och stannar till torsdag. Ska bli kul att träffa henne igen och vi ska göra tjejiga saker som fika, shoppa och fika lite till. Längtar. När man inte har så mycket tjejkompisar så uppskattar man tjejbesök mycket ska jag säga!

rosett örhängen


Äger jag de finaste örhängena eller vad?! Är de inte så söta att man bara drar efter andan? Hittade dessa i ett köpcentrum här i Bangkok igår och kunde inte bestämma mig för vilken färg jag gillade bäst så köpte 6 par.. De vita är fina till vardags, de svarta är perfekta om man ska vara dressy och helsvart, de rosa lättar ju upp vilken outfit som helst, de gröna är ju så juliga och de guldiga är bra till många saker också ;)

Det var lite svårt att få till en bild på mitt öra men jag lovar att jag är söt som socker! Och hur ska jag kunna välja vilka av alla fäger jag ska ha på mig på julfesten på lördag?!

Här kan du ockå köpa rosettörhängen!

måndag igen

GodMorgon, eller God Dag eller vad vi nu vill kalla det!
Här i Bangkok är klockan iallafall 14 och jag har hunnit med en del på förmiddagen. Först var jag o tränade 2 pass på gymmet, sedan hem för nudel lunch och nu har jag suttit och jobba med bilder i photoshop några timmar. Blir nog några timmars till jobb och sedan en ev fika.

Igår köpte jag så himla fina nya örhängen som jag inviger idag, blir glad så fort jag går förbi en spegel :) Ska ta kort och visa , jag lovar!

obestämbar film


Just hemkommen från Siam Square efter shopping, Mc Donalds och bio. Himla bra dag måste jag säga :) Men hittade inte min zebra kjol .. antingen är den slut eller så har de gömt undan den så jag inte såg den. Hittade den i ett jättevaruhus och kommer inte exakt ihåg vilken affär som hade den i fönstret och nu när jag skulle tillbaka och köpa den hittar jag den alltså inte :( Får göra ett nytt försök en annan dag.

Sedan blev det middagsmat på McDonalds vilket var jättegott och så underbar kontrast mot ris och nudlar. Det bästa med McDonalds är att det verkligen smakar likadant var än i världen man befinner sig. Det enda som är trist är att min favorit McFeast inte finns här. Sedan blev det bio på Paragon, Burn after reading med Brad Pitt och George Clooney. Jag vet helt ärligt inte om filmen var bra eller inte. Skrattade högt några gånger, tiden gick ganska snabbt men det var ingen wow effekt. Den handlade egentligen inte om någonting speciellt och vare n mycket märkligt film bara..

Nu blir det lite bloggläsning och cola zero innan sängen väntar, ska upp tidigt imorgon för att träna Body Combat och Pump.

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Jeansshort - H&M
Vit/cerise topp med volang - Queenpeach.com
Svarta spetsballerinas - köpta i Malaysia

Nu har jag ätit underbar god bagelfrukost, läst Bangkok Post, hunnit ligga nån timme vid poolen, duschat och ska nu iväg för att leta kjol till en fest jag ska på inom kort. Såg en supersnygg zebrakjol med hög midja i förra veckan och hoppas verklgen den finns kvar och att den passar!

Ikväll blir det kanske bio för att se Brad Pitts nya film, Burn after redaing, beror på när/var den visas. Någon som sett den?

bagelfrukost igen


GodMorgon!
Hade en myskväll igår och det blev ingen skybar. Jag och min kille stannade hemma och lagade pasta, drack rödvin och kollade på massor av Grey´s. En del utav de där avsnitten är ju så sorgliga att man inte vill se mer :S
Nu ska vi strax kila till au bon pain och äta frukost. Det stället + Starbucks är mina två andra hem här i Bangkok känns det som ;)
Men de slutar servera frukost 11, vilket är om 35 minuter så nu måste jag skynda mig på med en klänning!!


kanelscones


Klockan är över 18 och jag sitter här och funderar på var dagen tog vägen. Jag var till gymmet vid 12 för att träna bodypump, sen blv jag sittandes på Au Bon Pain väldigt länge med kanellatte och kanelscones. Deras scones måste vara de godaste kanelscones man kan få tag på! Satt och läste min bok i en stor fotölj och sedan blev det lite matshopping och nu är jag hemma och dagen är snart slut?!

Men ibland kanske man inte behöver göra så himla mycket, skönt att bara få vara och softa. Ikväll blir det antingen drinkar på en skybar eller pizza o massor av Greys hemma. Vet inte vilket som lockar mest faktiskt.. men just nu känns det jobbigt att börja piffa sig.. Alla skybarer har ju sån strikt dresscode att man måste dra på sig fodralet och högklackat om man ska dit.

Just nu är jag iallafall nöjd med min MacBook, capuccino godis och mineralvatten :)

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Vitt linne - H&M
Blå rutig vippig kjol med skärp - Queenpeach.com
SVarta ballerina med rosett - Din SKo

fullspäckad dag


Sorry för dålig uppdatering igår men var verkligen inte hemma någonting! Direkt efter jobbet så blev det posten och sen en himla massa shopping på Siam Paragon + nya grejer till webshopen och lite julklappar som ska skickas hem. Sedan blev jag så trött i fötterna att jag fick vila på Starbucks i nån timme med en bra bok. När jag sedan tillslut var på väg hem så ringde min kille och ville äta middag så då blev det pasta och öl och kom väl inte hem förrän vid 22..

Idag är det lördag och jag har just blivit väckt av dessa byggjobbare. Idag är det jag som kollar om det finns nån lägenhet ledig med fönster åt andra hållet! Planerna resten av dagen är inte många, lite poolhäng, lägga upp nya saker i shopen och kanske skybar ikväll, vi får se..

köpa eller inte köpa?


GodMorgon!
Underbar fredag med sol, klarblå himmel och byggjobbare som inte började slå förrän 08:15 idag! Jag ska strax till jobbet och efter det funderar jag på att bege mig till Forever 21 för att inhandla dessa skor, vad tycks? Hiss eller diss? Jag tror de kan vara grymma till mina jeansshorts och blommiga klänningar!

Annars är planerna inte så många för idag,ska ev kolla in lite lägenheter. Ska också till posten och posta klänningar och kjolar till mina kunder :) Jag får hoppa över gymmet för känner att min kropp behöver vila efter gårdagens dubbelpass.

gymmet del 2


Nu har jag just kommit hem från gymmet och kastat i mig middag, som tam, ris och en grillad majskolv. Very nice.
Körde Combat o Pump på gymmet och nu är jag som en spaghetti. Här ovanför kan ni se omklädningsrummet från mitt gym, rosa - I like. 4 våningar och 7000 kvadrat är mitt gym. Det ryms en hel del maskiner där ska jag säga. Och klockan 17 börjar deras dj jobba och spelar skivor mellan 17-22 :) Några saker som ä intressanta med gym här i Bangkok är
  • Ledare som leder pass direkt efter varandra duschar och byter om på 5 min mellan passen för att alltid se fräscha ut.
  • När man kommer dit får man en stor och en liten vit fluffig handduk.
  • I omklädningsrummet och duscharna finns schampoo, balsam, tvål, lotion, tops, hårfönar, plattänger och våtservetter.
  • Ingen person tränar någonsin bara ett pass, tränar man inte minst två är man konstig.
  • Det är mycket fler män på aerobic och step up passen än kvinnor.
  • Det sminkas en hel del innan man går in i gymmet.
Nu ska jag kolla på säsong 2 av Greys och äta choklad som min kille kom hem med. Ibland har man tur!!



Queenpeach outfit


Dagens outfit
Svart klänning med blommor - Queenpeach.com (älskar volangärmen!)
Vitt skärp - secondhand
Gladiatorsandaler - Vila

better and better


GodMorgon sunshines!
Här var det först inte en sån god morgon då min sovmorgon förstördes helt av byggjobbare.. De ska tydligen bygga ett nytt hus mittemot mitt sovrum och imorse 07:30 började de slå i cementpålar i marken så man hoppade ur sängen. Man blir på halvbra humör då ska jag säga. Speciellt när man sovit sådär bra för att huvudvärken vägrar släppa!

Men nu efter 2 magnecyl koffein och några timmar vid poolen känns allt lite bättre. Det var klarblå himmel, lite bris och poolen var sådär skönt iskall. Jag är ledig idag och planerar att ha en egodag. Snart blir det nudellunch, sen lite jobb i photoshop följt av bodycombat och bodypump! Kroppen värker fortfarande lite men inget jag inte kan leva med!

smalare


Och ännu lite smalare... Victoria Beckham ser ut som ett levande skelett.. Så här såg hon ut igår kväll när hon besökta Eva Longorias restaurang Beso i LA, mne jag tvivlar på att hon åt något. Snart flyttar hennes man till Italien för att träna för Milan och det sägs att ju närmare flytten de kommer ju mindre äter hon. Och kanske med all rätt för förra gången David var ifrån sin familj i Madrid träffade han ju Rebecca Loos..

boyband mania


Idag på vägen hem från jobbet gick jag förbi en underbar pojkbandsshop. De finns ju lite varstans här i Asien och här kommer pojkbanden aldrig att dö! Det finns allt i dessa små affärer som pins, väskor, solfjädrar, nyckelringar,örhängen koppar, halsband och allt med sin favoritpojke på. Full fart utanför som ni kan se :) Hade det varit en Take That affär för x antal års sedan hade jag stått där också!

Jag har kommit hem till lägenheten igen och det börjar skymma utanför. Hittade allt jag skulle på MBK men gillar inte att vara där pga alla turister och att det är så trångt överallt. Lunch idag blev nudlar ch ett äpple så blir mer mat till middag!

Imorgon är jag ledig från skolan så planen är att jobba mycket med webshopen och träna. Om jag känner att min kropp kan röra sig bättre då vill säga. Kvällen kommer mest bestå av Grey´s då jag sitter härmed hela säsong 2 bredvid mig :)



Queenpeach outfit


Dagens outfit
Volangklänning - Queenpeach.com
Svarta ballerinaskor - Din Sko
Svart skinnväska - secondhand

Som tam middag


Detta var min middag igår, som tam eller papayasallad. Till det blev det grillad kyckling och sticky rice, mycket smarrigt.
GodMorgon förresten. Jag har precis vaknat och ska om en stund till jobbet, sedan blir det en tripp till MBK för att köpa en nya gymväska och säsong 2 av Grey´s. Hoppas hinna med step up på eftermiddagen men hela min  kropp värker sedan igår så kanske borde hoppa över det?!

Har även vaknat med jordens huvudvärk så till frukost blir det yoghurt och ipren!



Queenpeach outfit


Dagens outfit
Vitt linne - H&M
Svart kjol med rosett och avtagbara hängslen - Queenpeach.com
Svarta pumps - köpta i NY

Jul-del1-Emporium


Nu kan man säga att julen är har kommit till Bangkok! Varuhusen försöker bräcka varandra i mest julglitter och blingbling. Så här ser det ut vid Emporuim. Granar, änglar med trumpter, lysnade buskar och såklart ljuv julmusik i bakgrunden. Jag tycker det är mysigt även om de startade lite väl tidigt. Men jag har en kompis som verkligen avskyr julen, för henne måste det vara tortyr att besöka varuhus så här års. Jag kommer längta hem massor på julafton, det vet jag redan nu. Det blir 3e året utan svensk jul :( Och ja, jag kommer sitta på en tropisk strand under en palm och dricka banashake och grilla majskolvar men det är inte samma sak som att äta köttbullar, se hur det snöar utanför och ge bort en massa fina klappar!



Trumpetängel!
Jag kommer i denna blogg göra små inlägg om denna julstad och ni kommer att få frossa i hur mycket det glimmar och blänker i en stad som inte ens firar jul.. Detta är bara början :)

Body Combat


God Morgon!
Här är klockan 14 och jag har hunnit med en hel del måste jag säga. Först jobbade jag 7-10 och sedan var jag till mitt nya gym och körde två pass, Body Combat och Body Pump. Nu är jag helt slut och min ben lider.

Jag älskar verkligen Body Combat, speciellt här i Thailand. Vilket pisshumör man är på så försinner det när passet startar..  Det är en sån energi i instruktörerna här i Bangkok och att de kan hoppa upp och kicka 3 meter upp i luften imponerar ju ockå. Helt enkelt så är det roligare att köra passet med någon som faktiskt ser ut som en proffessionell thaiboxare!

Nu har jag fallit ihop i en liten hög i soffan efter lunch på ris, bönor och nån färs.. Kao Pao Muu hette rätten :) Tror jag ska läsa lite i min bok och kanske sova middag. Det tycker jag att jag är värld!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Svart/vit volangklänning - Queenpeach.com
Vita peeptoes - Beyond retro

Nu ska jag kila iväg på middag med en kompis! Hoppas på att få äta sushi eller salladsbar :D

duvskräck


Börjar min blogg övergå till en djurblogg?! Idag duvor igår grishuvud.. Iallafall så måste jag bara få spy lite över dessa äckliga duvdjur. Jag vet inte vad de är bra för men jag vet att de skrämmer mig och jag vet att de finns verkligen överallt. Och i varenda land de finns är de mer eller mindre svarta av smuts, saknar en tå eller två och har noll respekt för varesler som är större och starkare. Denna bild är tagen igår i en närliggande park här i Bangkok där jag bor. Mitt i allt satt en galen man och matade dem men han vågade jag inte ta kort på.

Jag kan erkänna att jag både har duv- och råttfobi och jag tror dessa djur är nära besläktade med varandra.. Lever i smuts, äter verkligen allt som finns och kan ofta ses mosade på gatan. Jag tror min duvrädsla började när jag en gång bevittnade en kvinna som en en korv med bröd och en duva flög upp och satte sig på korven, mitt i hennes ansikte. Detta skedde på torget i Sundsvall och jag skrek av skräck. Sedan den dagen kan jag inte slappna av på uteserveringar, måste gå omvägar då duvor inte flyttar sig och förbannar alla små barn som ska jaga och mata duvor på allmän plats.

Någon som har tips på hur vi ska utrota duvorna eller bota min rädsla?!

The Pighead


Har ni sett nån äckligare bild på länge? Detta var en syn som mötte mig när jag var på väg från soi 24 till soi 22 idag.. En kvinna satt och rengjorde ett grishuvud i en balja samtidigt som hennes man höll på stycka upp kroppen på ett bord bredvid. Hon tyckte jag var jättekonstig som ville ta kort. Jag försökte inte förklara att jag tyckte hon var konstig som polerade ett grishuvud. Ett äpple i munnen på den här grisen och julkortet för i år skulle vara klappat (!) och klart :)

Jag har invigt mitt nya gym idag också, Bodypump. Det var så skönt att träna igen och jag anar att jag inte kommer kunna att lyfta armarna imorgon bitti. Sedan var jag på bio och såg en jättebra engelsk film som hette " Son of Rambow" och åt pomelo och choklad till. Perfekt avslut på helgen och nu blir det lite avsnitt av Greys innan sängen!

Queenpeach outfit


Dagens outfit (eg kvällens outfit)
Röd rosettkjol med hög midja - Queenpeach.com
Svart linne - H&M
Svarta pumps - köpta i NY
Clutchväska - köpt här i Bangkok

Igår kväll var jag, min kille och några kompisar och åt rullbandssushi och sen på Hard Rock Café och drack lite öl. Sushin var amazing, Hard Rock Café kommer jag inte gå tillbaka till ;)

söndag morgon


God Morgon!
Jag har just kommit hem från Au Bon Pain där jag ätit denna frukost. Kaffe med varm mjölk och bagel med cream cheese och tomat + Bangkok Post att läsa. Perfekt start på en söndag.

Idag är det halvmulet ute och jag ska bara ta det lugnt.. Ska på bio ikväll och om några timmar ska jag inviga mitt nya gym med bodypump. När jag blev medlem där fick jag rabattkuponger på både massage och ansiktsbehandlingsavdelningen så det ska jag också utnyttja snarast :)


Queenpeach outfit


Dagens outfit
Grå klänning med volangärm, Button It - Queenpeach.com
Bruna gladiatorsandaler - Vila
Svarta solglasögon - köpta här i Bangkok

varmchokladrum


Har ni sett vilket fint rum? I en tid då allt ska vara vitt, avskalat och ännu mer gräddvitt, äggskalsvitt och snövitt så älskar jag detta färgsprakande julrum Så himla mysigt med öppen spis, randig fotölj och glittrande julstrumpor. Här vill jag sitta och dricka varm choklad med vispgrädde, äta lussebullar och lyssna på " All I want for Christmas is you.." :)
Gör ni mig sällskap?

Greys


Jag har nu äntligen börjat kolla på Grey´s som alla snackar om! Köpte säsong 1 i veckan och har nu sett 4-5 avsnitt och jag kan säga att jag är fast! Det är ju hur bra som helst med kärlek, sjukhus, vänskap och snygga personer. Erkänn att ni är lite avundsjuka att jag har massor med bra program framför mig ?! ;)

mysmorgon


GodMorgon!
Lördag morgon och jag älskar det! Vaknade vid 08:30, surfade runt lite, väckte killen och har just ätit mysig frukost bestående av yoghurt, minibananer, kaffe och crossianter. Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag ska vara helledig (nästan) idag.

Planerna för dagen är att åka in till MBK för att trycka mina visitkort (äntligen!), sedan lite skoshopping om jag hittar några bra och fika med kompisar. Ikväll hoppas jag på sushibuffé!!

det perfekta håret


Jag förundras varje dag över thailändare och deras frisyrer. Alla tjejer är så snygga i håret och det finns inte ett hårstrå som ligger fel på deras huvuden. Inget verkar heller kunna förstöra deras frisyrer, inte svett, inte luftfuktigheten och inte snabba motorcykelturer utan hjälm. Håret ligger alltid perfekt. De har långt hår, plattat till perfektion och snygga luggar eller fina uppsättningar. Jag undrar om de är mycket bättre på att fixa håret än vad jag är eller om de har speciella hårstrån?!

Killarna här och också väldigt noga med sina frisyrer och jag tror de jobbar hårt med vax på morgonen. Det är sådär onaturligt perfekt spretigt om ni vet vad jag menar?!

 Mitt blonda nordiska hår blir krusigt och rufsigt i denna fuktiga luft och motorcykelturer gör att jag ser ut som någon från Dallas på 80-talet..

Queenpeach outfit


Dagens Black Friday outfit
Svart tshirt - Forever21
Svarta shorts med skärp - H&M
Svart skinnväska - second hand
Svarta ballerinas med rosett - köpta i London
Svarta solglasögon - köpta här i Bangkok

black friday

Hej där!
Jag har just kommit in i lägenheten igen efter nån timme vid poolen. Jobbade 7-9 idag vilket är lite lagom en fredag. Nu är klockan 12:30 och jag har just ätit nudellunch. Ska strax ta en promenad till Emporium där jag ska möta en mäklare som ska visa mig några fler lägenheter, men jag har små förhoppningar om att hitta nåt som är perfekt. Det ska stämma med läge, pris, kontrakt, deposition, möbler och pool. Inte någon kort kravlista jag har.

Sedan ska jag nog sätta mig på Starbucks med en skinny vanilla latte och en bra bok. Det är Black Friday här i Bangkok idag för att hedra kungens syster som dog i januari och kremeras i helgen. Det betyder att alla ska bära svart på jobbet och det är svartklädda människor lite överallt. Självklart var även jag tvungen att ha svart outfit på jobbet idag, outfitbild kommer!

jag antog utmaningen

Jag har blivit utmanad av Stilettklackar och barnvagnar♥


Regler:
Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


Här kommer sju saker ni (kanske) inte visste om mig:

1. Jag är grymt allergisk mot alla pälsdjur inkl elefant vad det nu är för typ av djur...
2. Jag har stått och valt apelsiner tillsammans med David Beckham på Tescos i Manchester...
3. Jag har ätit grispung...
4. Jag älskar Hugh Grant...
5. Jag har inte sett en enda av Sagan om Ringen filmerna...
6. Jag har bajsfobi...
7. Jag är beroende av bröd...

Jag utmanar  Karin, LovelyC, Mimmi, Gizmolina, Marika, Dress like a Princess och Jenny!!!

Loi Krathong

Igår kväll firades det alltså Loi Krathong här i Bangkok och i hel Thailand. En ljusfestival som markerar slutet på regnperioden och som firas vid fullmåne i november. Man sätter korgar av blommor och bananblad med ljus i, i vatten, och låter sina problem segla bort ;)

Det skickades också upp eldballonger.


Det var hur fint som helst i vattnet.


Här hjälper en man mig med att tända eld på ljus och rökelse.


Och här är jag med min fina blomsterkorg som jag snart ska sjösätta. Kvällen var verkligen jättemysig, hela Bangkok var i rörelse och det var upplysta ljus överallt.

The ufo has landed


Den här reklamen är så sjukt bra!! Den finns på en byggnad som jag passerar varje dag när jag går till jobbet här i Bkk. Reklam för Chivas som jag tror är partyfixare eller liknande. Det ser verkligen ut som ett ufo har kraschat rätt in i huset och det är inget litet ufo direkt! Fram för mer levande reklam, det gör iallafall att jag läggermärke till den!

Skulle kunna tänka mig att ha detta hemma på en vägg faktiskt för att bryta av eller bara ge folk något att prata om :)

morgon

GodMorgon!
Här är klockan 8:00 och jag har just ätit frukost, yoghurt, minibana och grönt té. Jag ska alldeles strax iväg till jobbet och efter jobbet ska jag besöka ett ställe som ska vara väldigt bra på vistkort.

Solen skiner, det verkar vindstilla och det ser ut att bli en bra dag helt enkelt! Torsdagar är bra dagar men jag har kommit på mig själv med att inte alls längta till helg på samma sätt här i Bangkok som jag gjorde i Sverige. Det kan bero på fler saker men det är skönt att hela tiden slippa tänka, "snart är det fredag, snart är det fredag.." Den främsta anledningen är väl att jag styr mycket mer över min egen arbetstid här, jobbet är roligare och en stor del av mitt jobb går ut på att shoppa. Sedan blir ju allt lättare när solen skiner och man alltid kan ha sommarkläder :)

Dags att fösöka föna till en frisyr!

James Bond-please die another day

Igår kväll var jag på bio här i Bangkok. James Bond. Jag ogillar verkligen James Bond filmer. Jag vill att han ska dö så de kan sluta producera fler. Men blev bjuden av min kille och följde med efter att ha blivit lovad popcorn.
Så jag fick sockrade popcorn och en stor cola, och fick också jäsa i en stor biofotölj. Det är mysigt att gå på bio här i Asien eftersom det bara kostar 20 kr, då kvittar det att filmen suger. För det gjorde den verkligen, biljakt, pistoler, hopp från balkonger och båtjakt. För mycket action för mig, inte på något sätt originellt och nej rekommenderar inte den filmen till någon. Men gå på bio i Thailand bör alla göra, få lyxiga säten, filtar, kuddar och stå upp för kungen innan filmen börjar :)

Nytt hos Queenpeach


Nyheter i webshopen idag, är de snygga eller vad? Älskar dem så fick såklart köpa båda till mig själv också :D

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Marinblå blommig klänning - Queenpeach.com (tidigare sortiment)
Röda ballerinas - köpta i London

fried rice


Hej där och goddagens på er! Har just kommit hem från jobbet och ska nu avnjuta denna lunch, vegtariskt fried rice med mycket chili. Jag tror stenårt på att stark mat är bra för kroppen så övar mig till att kunna äta lite stark mat som en riktig thai ;)

Det är sjukt underbart väder här i Bangkok just nu, verkar som om regnperioden är över och vintern är här. Det är nästan kyligt på morgonen med temperatur runt 22 och det är inte alls så fuktigt, mer som varm svensk sommar.

Planerna för resten av dagen är att jobba i Photoshop (surprise..), ligga lite vid poolen och fira Loi Krathong ikväll. Det är en ljusfestival som Thailand firar när regnperioden går mot sitt slut och man tänder små ljuslyktor och låter dem segla fram på vatten. Lovar att skriva mer om detta sen men kan lova att det är underbart fint!

pink cabs


Jag älskar att de flesta taxibilarna här i Bangkok är rosa! Det gör att allt blir lite mer glatt. Det är så sjukt trist med svarta taxis att det borde förbjudas, gult är ok för det är NY men rosa - its the shit. Mest för att det inte är så vanligt och just för att det lättar upp, färg är bra!

Jag har nu fixat och trixat med bilder i Photoshop. kollat in ännu en lägenhet som jag inte vill ha och nu ska jag springa vidare för mat och James Bond film! Har inga höga förhoppningar på filmen men ibland får man offra sig! See ya!

Jag vill bo i ett provrum


Idag besökte jag Forever 21...igen. Behövde jobbkläder och då det är ganska svårt att hitta här i Bangkok om man är längre än 150cm och väger över 40 kg så fick det bli en amerikansk kedja. Och varje gång jag är där slås jag öve rhur vackert deras provrum är! Jag skulle lätt kunna bo i Forever 21s provrum, eller ännu hellre; ha det som en Walk In Closet. Åh,  jag skulle vilja ha en helkväll med mina tjejkompisar i detta provrum med klädprovning, champagne, musik, choklad och massor av skratt.



När jag slutat dregla över lokalen hittade jag också en kjol med hög midja och skärp som blir perfekt till min fröken outfit på Internationella skolan :D

tisdag

GodMorgon till er. Inte för att det är morgon här då klockan snart är 14 men ni har väl just vaknat ;)

Jag har precis kommit hem från jobbet och ska nu fixa med lite nyinköpta klänningar till webshopen. Galet snygga är de om jag får säga det själv :D

Har just ätit lunch som idag bestod av yoghurt, musli och en himla massa ananas bredvid. Sitter just nu och funderar på om jag ska åka till Starbucks och jobba lite eller om jag ska stanna hemma?! Problems problems.

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Figur tshirt - Finns imorgon hos Queenpeach.com
Svarta shorts - uppsydda av skräddare här i Bangkok.
Svarta ballerinas - köpta i Malaysia (ej på bild)
Svart skinnväska - second hand

I love the noodles


Det blir mycket nudlar här i Bangkok kan jag säga, men man ska ju ta seden dit man kommer. Blir helt enkelt en himla massa pot of noodles till lunch. Och ja jag vet att maten inte är så himla dyr här men jag har inget bra matställe nära där jag bor och jag börjar tröttna på fried rice så då passar ju detta perfekt. Dessutom är det gott och starkt :)

Idag har det varit en ganska intensiv dag med jobb i skolan, jobb med webshopen, bokning av julsemester och lägenhetsvisning. Men nu ska jag vara hemma resten av kvällen och vänta på att min kille kommer hem med grön curry. Yummi!!!

äntligen gym



Hej alla underbara! Jag vet att min bloggning inte varit som den borde under helgen men det är så mycket att göra på helgerna att tiden inte räcker till!

Idag har jag äntligen gått med i ett gym. True Fitness fick det bli, Thailands största gym till ytan :) Jag har, efter 4 olika prisförslag, skrivit på papper och nu ska här tränas! På 4 våningar med maskiner, powerplates, yogavåning, spa, 5 olika salar för klasser, hot yoga, någon ny form av wave träning, eget café, fluffiga handdukar, lyxiga omklädesrum, ångbastu, vanlig bastu och spinningstudio ska jag bli en bättre person.

Efter gymbesöket blev det lite starbucks och sedan en taxiresa till Chinatown och Little India. Jag åt den godaste indiska maten jag ätit på mycket länge och kvällen avslutades med bio, Elegy med Penolope Cruz. Fin och tänkvärd film! Nu är klockan 22:00 så tror det blir sängen nu och en bra bok. Börjar jobba väldigt tidigt imorgon :D

Queenpeach outfit + update


Såhär har jag sett ut mest av dagen..
Shorts - köpta i Malaysia
Vitt linne - köpt i Bangkok
Svarta ballerinaskor - köpta i Malaysia
Älvhalsband och solglasögon - köpt i Bkk

Har inte gjort sådär jättemycket idag ska jag säga. Förmiddagen spenderades vid poolen med en bra bok och det var fruktansvärt hett där uppe på taket. Under eftermiddgen drog regnet in så då satt jag mest inne med en kopp kaffe och försökte styra upp vad jag ska göra över jul. Mot kvällen åkte jag in till MBK, åt papayasallad där och köpte med min säsong 4 av L Word hem + cola zero och choklad :)

Så nu vet nu hur jag spenderar min lördagkväll, med L-Word och snacks i sängen. And I like it!

ok hon är tunnare


Ok jag tar tillbaka det jag skrev i ett tdigare inlägg om att Victoria Beckhams kan väl int gå ned mer i vikt. För det syns tydligt på denn bild att hon nu är tunnare än en sticka. Denna bild togs igår när Victoria åt middag i Londons West End på Capriani med både Dolce och Gabbana. Hon höll hårt i sin röda Hermes väska och håret låg såklart perfekt.

Posh har blivit erbjuden £10 miljoner (!!!) av den italienska premiärministern för att flytta med David till Milan i tre månader och filma det hela som en dokumentär...

Queenpeach sortiment


Här är mina favoriter hos Queenpeach.com just nu! Älskar kjolar med hög midja, axelbandslösa klänningar och puffkjolar :) Vilka gillar du, vad vill du ser mer av och vad vill du kunna shoppa i min webshop som inte finns där redan???

Queenpeach outfit


Dagens outfit på balkongen
Klänning med rosett - Queenpeach.com
Svarta ballerinas - köpta i London

i like eggs


GodMorgon!
Underbar fredag morgon och utanför skiner solen. Gissar på at det är runt 29 grader ute och om några timmar ligger det på 35. Jag börjar jobba om en timme ungefär så ska snart ta en motorcykeltaxi till stora vägen och sedan en liten promenad.
Har just ätit ägg till frukost. Äter det inte speciallt ofta men det är galet gott har jag kommit fram det. Hårdkokt ägg med kaviar eller salt ska det vara. (Finns det något värre än när ägg är löskokta och gulan bara rinner ur som om det vore rått?!)

Igår kväll var jag på tjejmiddag med en massa nadra svenska tjejer här i Bkk. Vi fick jättegod mat och vin och en undrbar cheesecake till efterrätt.

Planerna för dagen är inte så många men efter jobbet måste jag verkligen ta tag i gymfrågan. Det enda som är jobbigt med det är att de inte har några fasta prislistor i detta land. Det ska förhandlas om pris som så mycket annat och man kan inte få veta ett pris innan man gjort en halvtimmes rundvandring i gymmet med en säljperson.. Sedan föreslår de ett jättehögt pris, så ska man se tveksam ut, så ska de sänka lite och så där ska man hålla på. Och råkar man ge ut sitt telefonnummer utan att ha bestämt sig kommer de att ringa varenda dag tills man ber dem att dra nåntans.. Därför är detta med att välja gym lite mer jobbigt här ;)

Mtvs hiss och diss


Efter att ha kollat igenom en himla massa bilder från Mtvs gala i Liverpool har jag komit fram till kvällens hiss och diss. Jag hissar Leona Lewis supersöta puderrosa klänning med underbara volanger vid bysten! Vill ha nu!
Dissen går till rapparen Estelle som försöker strypa sina egna bröst i ett för litet silverfodral.
Och jag kan tillägga att jag tycker Britney Spears vann alldeles för mycket!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Grön klänning med blommor - Queenpeach.com
Svarta ballerina med rosett - Din Sko
Svart skärp - köpt här i Bkk

fullt upp

Hallå!
Har haft en fullspäckad dag kan man säga, klockan är redan 17! Har varit och fika med en svensk tjej som också bor här i Bangkok, kollat på 4 olika lägenheter, legat nån timme vid poolen och försökt styra upp resa över jul..

Trodde jag skulle ha tid att blogga hur mycket som helst här men tydligen inte ;) Nu ska ja strax iväg till Emporuim för att shoppa lite basic saker och ikväll blir det tjejmiddag. Fullt upp, precis som jag gillar det :D

flyg outfit


Såhär klär sig Victoria Beckham när hon ska flyga 11 timmar från LA till London... Belstaff läderjacka för 14000kr, militärkeps, Christian Louboutin boots och stora glasögon. Under antar jag att hon hade en minikjol/klänning men det ser mer ut som hon går naken under jackan. Supermatchat med blyertsgrått nagellack.

Det sägs att Victoria har problem med att äta och har rasat i vikt sedan hennes man skrivit på ett 3 månaders kontrakt för Milan och hon kommer vara själv i LA under den tiden med sina söner. Men jag tycker hon ser lika smal som alltid. Är det ens fysiskt möjligt för en sådan här smal person att rasa i vikt ;) ?!

check her out


Sit pommes!! Kolla in nya bilderna på Kate Winslet till omslaget för Vanity Fair, hon har aldrig varit snyggare!!

onsdagen

GodMorgon!
Klockan är 9:22 här och jag ska snart iväg till jobbet. Gårdagskvällen var verkligen jättekul och själva baren är hur lyxig som helst, kändes som om man var med i en film! Synd att man inte fick sova över också i deras enorma sängar och ta del av frukostbuffén :)

Kom hem vid 01 så är inte så trött idag ändå. Idag har jag bara en lektion på 90 minuter och sedan ska jag iväg på en lägehetsvisning. Ikväll blir det nog bio! Låter som det kan bli en bra dag :) Cheerio!!

Queenpeach outfit


Queenpeach outfit
Svart fodralklänning med rött skärp - Queenpeach.com
Röda peeptoes - köpta här i Bangkok

Nu ska jag iväg och dricka cocktails på Grand Millenium!! Jag älskar att inte behöva tänka på nylonstrumbyxor, jacka eller kofta :D

märklig glass


Jag har ätit en mycket märklig glass. Och jättegod. Jag besökte Spice Store i Siam Paragon och där fanns det glass med alla möjliga smaker. Vi valde Milky Ginger och Orange Cinnamon. Den första smakade lite ingefära med mycket gräddglass och var underbar. Den andra smakade massor av jul och var mer som en sorbet. Gillar att testa andra smaker än jordgubb och vanilj måste jag säga!

motorbike


Såhär såg det ut i morse när jag tog motorcykeltaxi till jobbet, 07:00 och 34 grader. Självklart sitter jag som en lady :) Jobbet var jättekul idag och det är så himla lyxigt att bara ha 1-2 elever åt gången. Vid 12 öppnade sig himlen och det värsta åskvädret på länge drog in över Bangkok. Det åskade och blixtrade så eleverna skrek och det regnade så mycket att skolan blev vattenfylld. Efter lektionen fick jag vada ut ur klassrummet och på själva gatan där skolan ligger var det så mycket vatten att det räckte upp till halva vaderna. Då fick det bli en vanlig taxi hem.

Nu sitter jag och fixar lite med webshopen och äter ananas. Hoppas snart regnvädret ska sluta för måste ut o fixa lite saker, helst innan det blir mörkt.

Min måndag


Outfit för dagen:
Randig kjol - Queenpeach.com
Svart linne - H&M
Svarta ballerinas - köpta i Malaysia
Svart skinnväska - secondhand
Solglasögon - köpta i Bkk


Efter jobbet tog jag en tur till Siam Paragon för att fixa med lite personlig shopping. Där var juldekorationerna redan på plats. Surreal but nice :)


Fick bli en glass på Iberry, Thailands svar på Häägendaaz. Åt äppelsorbet och italiensk kaffeglass. Gotti.


Och så en liten tur till Central World för att se om Zara fått in fler bastoppar, men icke sa nicke. Sedan blev det skytrain hem och nu ska jag förbereda jobb för imorgon.T jingeling!

art or ad?


Är detta ett konstverk eller reklam för en ny nudelsort? Vad tror ni? Jag kan tillägga att fisken kan ses lite överallt här i Bangkok och den rör på sig på ett mycket läskigt, simmande sätt. Skulle ni vilja ha en på väggen?

Själv tror jag det är reklam men det framgår inte sådär övertydligt ;) Men den får mig att le och bli skrämd varje gång!

monday morning

Godmorgon!
Klockan är 11 här och jag har just spenderat ett par tmmar vid poolen med en bra bok. Jag börjar inte jobba förrän id 13 idag så har heft en soft morgn. Om alla fick starta varje dag med nån timme vid pool och sol tror jag vi skulle må så mycket bättre!

Min söndag försvann snabbt.. var på lägenhetsvisning, sedan lite shopping i MBK, lite poolhäng och bio på det. Jag tror regnperioden börjar gå mot sitt slut nu för det har inte kommit något eftermiddagsregn på hela två dagar.

Efter jobbet idag ska jag gå och kolla på lite fler lägenheter och också gym. Är trött på att alla thaigym ser ut som discon, jag vill inte bli döv därinne. Ska försöka nåt annat ställe idag förhoppningsvis.

Nej nu blir det dusch och sen nudlar!

Queenpeach outfit


Vitt linne - H&M
Randig kjol med hängslen - Queenpeach.com
Vita peeptoes - Beyond Retro
Älvhalsband - köpt här i Bangkok.

my friday


Min fredag kommer nu här i bilder.Först provade jag en supersnygg klänning på Forever 21 som tyvärr var alldeles för stor över bysten och mindre storlek fanns inte inne :(

Sedan blev det lunch högst uppe i ett shoppingcenter, glasnudlar med grönsaker.yummi!

Utsikten från lunchen..

Sedan gick jag mot Central World och förbi detta så kallade tempel i mitten av Bangkok.

Där offrades en himla massa rosor i vattnet. Fint att titta på måste jag säga.

Såklart kunde jag inte motstå Starbucks. Drack en skinny latte och fick även testa deras Specials for Christmas som kommer i butik på tisdag. Förra året var det Cinnamon Latte som var helt underbar!Men det känns konstigt att vara i ett varmt land när det blir jul.

När jag var klar med min fika upptäckte jag att det var fullt ös utanför. Det var en rockkonsert som var halvbra..

Men en jättebra marknad där folk sålde egendesignade grejer, fina skor och jättesöta tavlor. Det häner alltid så mycket i den här staden att man åker in till stan och tänker vara där ett par timmar och när man väl kommer hem har man varit borta typ 6-7 timmar istället ;)

morning


GodMorgon!
Mitt internet har legat nere i ett dygn sådär av dålig bloggning. Idag är det lördag och jag ska ha en riktig mysdag. Har just kommit in efter nån timme ute vid poolen. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen in till Siam Square och kolla runt lite + testa en spicy ice cream store. Kan bli intressant.

Igår var en hel shoppingdag för webshopen och på kvällen käkade jag och min kille japanskt och kollade på Wall-E. Vilken jättesöt film det var! Han påminner om ET och är ju söt som socker fast han är en skrotrobot.

Lovar massor av bilder och fler inlägg här senare idag!!



RSS 2.0