Obama pumpkin


I helgen är det alltså Halloween. Och på sajten Yes we carve visas det upp pumpor med Obama tema. Folk som engagerar sig i sina pumpor lite extra. Ladda ner din egen stencil och börja fixa din egen Obama pumpa redan idag!!  På tisdag hoppas och tror jag på Obama Victory!

Själv ska jag inte gå på en endaste Hallowen fest i helgen även om Bangkok försöker få alla som är här att köpa djävulshorn, döskallemaskar och självlysande huggtänder. Jag har inga direkta planer för helgen alls faktiskt mer än att bli frisk och antagligen trycka upp mina nya visitkort.

Just nu är klockan 10:30 och jag har precis kommit hem från jobbet. Ska fixa lite här hemma och sedan till stan för lite mer inköp till webshopen + fixa personlig shopping till en tjej som vill ha en speciell väska härifrån. Och det kan nog bli en latte någonstans också i en stor mysig fotölj :)

the real Kate


Såhär ser Kate Moss ut utan en gnutta sminka! Hon landade igår på Heathrow med sin kille Jamie Hince och hade varken fixat ansiktet eller håret. Jag tycker det är skönt att se att hon ä mänsklig och på denna bild kan man ändå ana hennes 34 år.

my dream


Jag har just varit och kollat på lite andra lägenheter. Så här såg badrummet ut i en utav dem. My God! Ge mig Ge mig Ge mig! Tänk er att sitta i ett skumbad där och kolla ut över Bangkok by night! Denna lägenhet låg på 23e våningen i ett glashus och i hörnet så det var 90 graders vinkelutsikt över hela Bangkok. Ni kan ju tänka er själv att stå där i hörnet på nyårsafton när det smäller av fyrverkerier från alla håll. Men såklart finns det en hållhake..

Den ligger på andra sidan floden. Nu tar det mig max 30 min till jobbet och från denna lyxlägenhet skulle det säkert ta över en timme. Och så är den 1000 kr dyrare men det spelar mindre roll.. för i hyran ingår superstor pool, nytt och fräscht gym, platt tv i alla rum etc. Men det är just detta med floden.. tror inte det skulle funka i längden att först behöva ta båten och sen skytrain. Men vad vet jag, jag kanske är bara är lat och måste vänja mig?! Iallafall är detta det snyggaste badrum jag någonsin skådat med egna ögon!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Rutig volang klänning - Queenpeach.com
Svarta ballerinaskor med rosett - köpta i Malaysia.
Svart skinnväska - second hand

Jag är hemma från doktorn och jag kan andas ut. Han pratade engelska, sjukhuset var lyxigt, jag fick reda på att mn trumhinna spruckit och att jag har en nasty och varig infektion i hörselgången. Han kunde inte suga ur varet för hörselgången var för igensvälld. Åtgärd: Han satte in ett litet plaströr i mitt öra som ska vidga örongångn och som droppar ska droppas i. Efter tre dagar ska jag ta ut det...själv. Fick även ett nytt öronantibiotika och om en vecka ska jag vara läkt, JIPPIIEE!

Nu ska jag vila lite och sedan kolla in en ny lägenhet.

thats it!


GodMorgon!
Här är klockan 09 på morgonen och det blir inget jobb för mig idag utan ett sjukhusbesök istället. Jag som aldrig blir sjuk är rejält sjuk och kan inte ta mer smärta med detta öra. När varken superantibiotika eller smärtstillande medel hjälper ger jag upp. Jag ska nu åka mot Samitivej Hospital och jag vill att de suger ur allt slem, var och annat som finns i mitt öra. Jag har inte sovit på hela natten, huvudet dunkar, febern ökar, öhonen är sprängröda och jag står inte ut längre. Kosta vad det kosta vill bara instrumenten är rena.

Rapoporterar när jag är tillbaka!


Kate Moss förtjänar sina pengar


Igår släpptes Kate Moss nya Christmas Collection för Top Shop i London. Utanför stod folk och köade i timmar. Klänningen som hon har på sig ovanför, The Panther Claw Dress för £100, sålde slut på 15 minuter. På webbsidan var samma klänning slutsåld inom 2 timmar. Man kan väl säga att Kate Moss, som har en £3 miljoner deal med Top Shop, har varit bra PR för koncernen!!

Nu är klockan 22:30 här i Bangkok och jag ska ta och starta ac:n och krypa ned i sängen. Börjar inte jobba förrän vid 09 imorgon vilket är skönt och sen ska jag kolla på en annan lägenhet högt högt upp i en skyskrapa vid floden! Lovar att ta bilder :D

Pomelo


Precis utanför där jag jobbar står de och säljer min favoritfrukt Pomelo. Den ser ut som en stor grapefrukt men är sötare och ser ut som den består av gigantiska mandarinklyftor.


Såhär ser själva vagnen ut där de står och skalar frukten och skala får de.. Pomelo har typ en mil skal att ta sig igeonom innan man kan börja äta den. Först skalar man bort den gröna skalet så den ser ut som där pilen pekar. Sedan måste man skära bort det vita och skära bort ett innerskal bestående av hårt fruktkött. Niser ju själva vilken jättehög av skal det blir. Så det är aldrig värt att köpa en Pomelo med skal på om man inte vill förstöra sina fingrar, naglar och tålamod :)

Men frukten smakar magiskt och jag äter den nästan varje dag så mitt c-vitaminbehov borde vara riktigt tillfredställt nu!

What size are you?


Queenpeach har länge hållt sig ifrån inlägg om vikt, bmi och jeansstorlek men nu är det dags för mig att skriva ett inlägg! Jag kan inte längre undvika att se att i 90% av modebloggarna visas outfitsbild med jeans OCH storlek, tex Acne Hep strl 24. Man ojar sig och suckar för att toppen bara fanns inne i strl 34/36 hos Asos och det kommer ju vara alldeles för stort osv. Och såklart ska det i nästa inlägg påpekas hur mycket smågodis man äter, vilken kladdkaka man satt i sig eller hur många gånger man äter kebab under en vecka..You get the picture!

Ebba von Sydow skrev ett inlägg om detta i Expressen för någon månad sedan som jag läste och hummade igenkännande med i. Men nu har jag vaknat upp ur min hålla med dvala och undrar vad det är som händer där ute? Jag driver ju en webshop där storlekarna till största del består av strl 36. Detta för att jag bor i Asien och det är svårt att hitta andra storlekar. När jag först öppnde min butik trodde jag att jag skulle få mycket skit för att jag ha så små storlekar.. men vet ni det är precis tvärtom. 90% av mina mail handlar om att man vil ha fler plagg i strl 32/34 för 36 är ju så mycket för stort! Vad är det som håller på hända?

Antingen är de flesta som modebloggar och de som är inne på min webbsida 13 år eller så lider alla dessa personer av stora ätstörningar utom den där lilla 1% som har en ämnesomsättningen som alla andra vill ha. Resten måste ju ljuga och sin storlek?! Eller är det bara jag som tycker är 36 förfarande är en relativt liten storlek och klassas som S?

För jag tror inte ett ögonblick på att hela Sveriges kvinnliga befolkning mellan 15-35 har storlek 24 i jeans och samtidigt vräker i sig godis, tacos och bullar och aldrig sätter sin fot på ett gym. Då är det nästan bätte med Carolina Gynning som iallafall står för att hon äter ett chips till middag så därför är hon smal också...

Queenpeach outfit


Dagens outfit (på min balkong)
Röd/rosa rutig klänning - Queenpeach.com
Röda ballerinaskor - köpta i London

my new addiction


Jag tror jag har fått ett nytt beroende, Oreo cookies. De är så sjukt goda till latte eller cola och de smälter i munnen. Jag har en viss förmåga att snöa in på saker och ting och sen äter jag det konstant i några veckor och jag tror det håller på hända nu. 7/11 säljer små Oreo paket här med 4 kakor i för 1 kr och jag kan nu inte gå in i en sån butik utan att få med mig ett kakpaket ut ;)

Varken bra för mina tänder eller kropp men ska bara äta några till..

Jag har även provat Oreo glassen men den var för mesig för min smak. Men skulle Ben o Jerry göra en Oreo glass skulle jag jubla!

Nu ska jag sova för jag ska ha min första lektion 07:30 imorgon vilket är galet tidigt. Så pass tidigt att jag måste gå upp före 06 vilket inte har hänt sen jag flyttade hit till Bangkok. Men å andra sidan slutar jag ju 11 så soft ändå :D

blanda högtider


Igår var jag till Emporium och käkade mddag. Emporium är för er som inte vet ett stort varuhus här i Bangkok med lite lyxigare känsla. Mer Gucci och Prada än MBK liksom. Jag bor väldigt nära det varuhuset och de har en superb foodcourt högst upp så jag hamnar där för middag ganska så ofta :) Igår när jag kom dit möttes jag av denna syn.. Halloween skylt, pumpa och.. eh julgran Ja varför inte fira alla högtider på samma gång?! :D


En Nightmare Before Christmas figur satt höst upp på en pumpa och såg halvläskig ut!



Och vid ingången hade de ställt en Halloweenbänk med pumpamannen så man kunde posera med honom, ni vet asiater och deras fotande/poserande :)

Den här dagen har varit såå seg kan jag säga men jag antar att jag behöver vila. Har mest jobbat med webshopen och photoshop, sovit, druckit kaffe och cola, ätit choklad och pomelo. Ska väl snart ta och tänka ut vad jag vill äta till middag.. Grejen med att bo här i Bkk är ju att man aldrig lagar mat hemma och ibland (men bara ibland) kan de bli väldigt frustrerande att hela tiden täna ut var man ska äta middag, vad är jag sugen på och orkar jag gå dit eller dit..Men skulle jag börja laga mat hemma skulle det bli så sjukt mycket dyrare att det är inte värt det någonstans.

Nu är klockan 17:30 här och vackrare solnedgång får man leta efter!

Queenpeach outfit


Dagens outfit (tagen i min trappuppgång utanför lägenhetsdörren)
Gula shorts - H&M
Svart linne - Top Shop
Svarta spetsballerinas - köpta i Malaysia
Svart skinnväska - Secondhand
Solglasögon - köpta här i Bangkok

tisdag

Godmorgon till alla er i Sverige!

Här där jag bor är klockan 13 redan och jag har hunnit med jobb och lunch. Det är riktigt fint väder här idag men jag vågar inte lägga mig vid poolen pga de superstarka antibiotikapiller jag äter.

Jobbet gick bra och åkte motorcykeltaxi hem, alldeles för varmt för en promenad i 20 minuter. Nu ska jag strax till 7/11 en sväng och köpa kaffe och choklad :) Sedan blir det hem och vila onda örat i sängen med en bra bok!

and it hurts


Nu har jag ätit middag, god kyckling. Men tyvärr mår jag som bilden visar.. Photo Booth på min mac ni vet ;) Mitt öra gör så ont att apotek kvinnan sa att jag måste till en doktor. Jag sa nej, ingen thaidoktor för mig med rostig kniv. Hon tittade på mig igen som jag var spetälsk med min svullna kind, käke och öra. Nu har jag fått dundermedicin till dunderpris. Hjälper inte det här så skjut mig!

Smärtstillande medicinen gör mig yr.. ska sova nu!

mygg o kex


Efter jobb på skolan och jobb med webshop och ett tupplur på en timme fick det bli fika med en kompis på Black Canyon Coffee. Latte och frappuchino serverades och det bästa av allt är att man får små salta bokstavskex i en liten ask som är supergoda.

Sitter kvar på cafeet och bloggar och hoppas min kille slutar jobba snart för jag är hungrig, blir middag i Emporium idag men vet inte exakt vad.

Det har regnat i två timmar nu och det värsta är inte att monsunregnet gör så man blir dränkt utan det är alla mygg som lockas fram. Jag har massor av myggbett och de är stora som tiokronor. Och kiar kliar kliar.

Kan meddela att jag lagt upp ca 8 nya klänningar på webshopen, så check it out!


yellow monday


Det känns lite konstigt att jag jobbade fram till lunch idag och nu när jag kommit hem har Sverige inte ens vaknat...

Idag är det måndag vlket betyder gula tröjor på här i Thailand. Måndag är kungens dag och måndagens färg är gul så därför bär alla thaländare gula tröjor med kungens emblem, för att hedra honom. Det är roligt när man är på skytrain eller på väg till jobbet på en måndag för det enda man ser är verkligen gult, gult, gult.

Min första dag på jobbet gick bra efter att jag bedövat mitt öra med värktabletter. Nu ska jag vila resten av dagen och lägga upp fler fina klänningar i webshopen och hoppas antibiotikan gör underverk!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Vitt linne - Zara
Prickig kjol - H&M
Svarta ballerinas - köpta i Malaysia
Svart sjal - H&M

Nu ska jag iväg till mitt nya jobb. Första dagen på nytt jobb känns ju alltid lite pirrigtoch jag vet inte ens var stället ligger så ska vara ute i god tid. Men vet ni vad det värsta är? Jag har fått öroninflammation och mår som en gammal disktrasa :( Men måste ju gå dit första dagen så det är bara att bita ihop och ta en himla massa smärtstillande piller!

Forver 21 i Bangkok!


Idag har varit en glädjens dag här i Bangkok, jag har nämligen upptäckt att Forever 21 har öppnat här!! Och det är ju min absout favoritaffär efter H&M så jag ler. Och dessutom är affären enorm och har ett superbra utbud! Det enda som suger är att jag bor i ett tropisk klimat och inte kan köpa alla söta kavajer, stickade klänningar och mysiga koftor!

Och tur för er;  jag har en personlig shopping service i min webshop så behöver du något från Forever 21 så vet du var du ska vända dig :D

frukosten


Här är mtt favorit frukost ställe. Au Bon Pain på Sukhumvit 24. De har bagels, mackor, smoothies, kaffe och underbara muffins. Jag har nämligen inte lärt mig att äta thaifrukost än dvs nudelsoppa eller ris o kött vid 08 på morgonen, och tror aldrig jag kommer att göra det heller. Ibland, om det verkligen inte finns något annat, kan jag äta lite soppa men då är det en nödsituation :)

Så imorse besökte jag AuBon Pain igen och åt fullkorns bagel med philadelphiaost och tomat + latte :) Jag saknar fil från Sverige kan jag säga!



pad thai och bio


Blev en heldag i stan kan man säga. Jag började med att äta Pad Thai nära där jag bor, lika gott som alltid och såklart med extra jordnötter. Sedan åkte jag in till Central World och shoppade lite på Zara och Mango, var till MBK och mötte upp min kille och lite kompisar. Vi shoppade lite till och sen åt vi middag på MBKs foodcourt. Sedan skulle vi åka hem men då fullkomligt öste regnet ned så då gick vi på bio istället.Vi såg Max Payne med Mark Wahlberg och den var väl ok mn inte mer!

Nu har jag just kommit hem och sitter här och äter färgglada M&Ms och ska väl strax sova, är trött idag. Imorgon ska jag hinna med en hel del så vil vara pigg då; så godnatt från mig.

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Vitt linne - TopShop
Grå rosett kjol med hängslen - köpt här i Bangkok
Vita peeptoes - Beyond Retro

Nu sticker jag iväg till stan för shopping och fika. Mer bloggning i eftermiddag!! Ha en bra lördag!


möte med Babar


GodMorgon! Idag skiner solen här och jag har just spenderat et par timmar vid poolen med en bok. Kan inte finnas många bättre sätt att starta en lördagmorgon!

Igår kväll när vi var på väg från restaurangen till baren känd jag något som buffade mig i rygen och jag blev såklart irriterad och vändermig om; då står en elefant där med snabeln i min kjol.. Inte riktigt vad jag hade väntat mig. Och tycker så synd om dessa elefanter som de släpar runt på Bangkoks gator, man kunde riktigt se hur ledsen lilla Babar var!

Planerna för dagen är inte så många vilket känns jätteskönt. Jag och min kille ska ta oss in till city, dricka latte, leta lite kläder och softa runt. Jag börjar ju mitt deltids jobb som lärare på måndag så måste ha något bra att säta på mig, funkar liksom inte att komma i shorts. Sedan ska jag lägga upp lite mer kläder i webshopen och tror kvällen blir lugn.

Men nu lite chokladmilkshake och sedan en kall dusch.



its raining


Godkväll! Nu har jag precis kommit hem från en utekväll i Bangkok med min engelska kompis och hans thailändska tjej. Efter margaritas (buy one get one free=farligt) och vodka + red bull på engelsk pub så öppnade sig himlen. Regnet riktigt öste ner så det blev några till vodka +red bull med farlig thailändsk red bull och sen taxi från dörr till dörr.

Före alla dessa drinkar åt vi middag på thaiställe bestånde av vårrullar, som tam, kyckling med vitlök, ris och såklart en och annan Chang. Tror det blir sängdags nu, hoppas alla har en bra fredag kväll!! Vad gör ni för kul?

Shop til you drop


Kan bara säga, Happy Shopping till er alla. Nu ligger första delen av kläder uppe i webshopen och mer varor kommer imorgon, watch out! Och kom ihåg de flesta varor finns bara i dessa exemplar so when they are gone they are really gone!!

kul med mac


Man kan ha väldigt kul med min MacBook som ni ser. Jag på Starbucks med en Skinny Latte i högsta hugg! Satt och jobade med bilder i Photoshop hela fm och sen drog jag in en sväng tll MBK vid 13 tiden. Nu har jag precis kommit hem och jobbar med de sista bilderna till webshopen, dricker cola zero och mumsar på papaya.

Hittade världens snyggaste skor idag också, hoppas de finns kvar imorgon!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Blå skjortklänning med lite volang - köpt här i Bangkok
Blå o vita tygskor - Bangkok

Nu ska jag sätta mig på Starbucks och jobba med min webshop så städerskan kan få komma in här och städa lägenheten :) Mer bloggning senare !!


skyskrapor


Nu har jag kommit hem igen efter Starbucks och lunch som bestod av papaya sallad och sticky rice idag. Alltid klockan 15:30-16 kommer värsta ovädret in över Bangkok, det slår aldrig fel. Det börjar mörkna, sedan öppnar sig himlen och sedan kommer ett stort åskväder. Efter en timme är det över och solen kommer fram igen. Men antar att regnperioden nu är i sitt slutskede och det ska bli ganska skönt att inte dränkas av regnmassor.

Ska jobba vidare i Photoshop och sen iväg på middag. Tog denna bild igår när jag stod och väntade på Skytrain.. Ser ni hur mycket höga hus det finns och hur mycket som byggs och i förgrunden ser man slumområden som håller på förfaller. Talande bild om Bangkok!

vardagslyx


Så har jag tagit mig till stället jag längtat efter. När jag varit 2 timmar vid poolen orkade jag inte med hettan längre och nu sitter jag på ett kallt och skönt Starbucks med en Skinny Vanilla Latte. Jag älskar Starbucks. Inte bara för deras goda kaffesorter utan för att stället luktar så gott och fotöljerna är så stora, mjuka och breda. Och deras kanelbullar är precis lagom varma. Sedan är jag helt medveten om att de tar överpriser för sitt kaffe och varumärket är upphypat till max, men just nu spelar det liksom ingen roll.. Att få sjunka ner på Starbucks med sin MacBook i stressiga Bangkok det är vardagslyx för mig!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Rutig sjömansklänning - köpt här i Bangkok
Vita peeptoes - Beyond retro

solstrålar

GodMorgon!
Här är klockan 09:30 och jag har precis vaknat av solen som strålar in! Underbart kan jag säga.

Idag har jag inga storslagna planer alls vilket känns jätteskönt. Ska nu strax äta frukost och sen besöka gymmet och poolen ett tag. Har nu köpt spf 30 och det kan verkligen behövas på min vita höstkropp! Sedan blir det jobb i Photoshop hela dagen med klänningsbilder och kanske om jag hinner börjar jag uppdatera webshopen framåt kvällen.

Kanske ska träffa lite kompisar ikväll för arabisk mat runt Sukhumvit 3 också, kul kul!!

snyggo


Var Sarah Jessica Parker snygg igår på ett Chanel party i NY eller vad? One shoulder klänning, virkad kofta, två färgade tights, svart clutch och skor to die for!

traffic jam


Det är en del trafik i denna stad kan man säga. Igår skulle jag åka taxi till city och det tog mig mer än en halvtimme pga alla köer. Så idag tog jag motorcykeltaxi och skytrain och det gick betydligt fortare men då måste jag på slutet gå i ca en kvart vilket gör mig vädigt svettg.. Stora problem som ni hör.

Annars har dagen varit väldigt bra! Jag har shoppat så mycket fint till webshopen, ätit en hel del ananas, köpt säsong 4 av Prison Break och fotat massor till Queenpeach.com

Imorgon är det röd dag här och då är det meningen att jag ska jobba nonstop med lanseringen av den nya webshopen:)

Nu vill jag att min kille ska komma hem för jag håller på att hungra ihjäl och jag är sugen på Prison Break maraton ikväll!!

I love Asia


Är inte detta konstverk i Central World helt underbart? Hade jag en stor våning skule jag köpa hem denna staty och ha hemma. Fast man kanske skulle bli fasligt sugen på sushi hela tiden, eller ännu värre. tröttna?! Njeeee!

Hittade denna underbara skapelse igår innan jag och min kille släntrade in på rullbandssushihaket. Än så länge gör inte min nya hemstad Bangkok mig besviken :D

Queenpeach outfit


Dagens outfit (på balkongen)
Blå/vit rutig klänning - köpt i Bangok
Vita peeptoes - Beyond Retro

good morning

GodMorgon!
Kockan är 10:30 här i Bangkok och jag har pris gått upp, lider fortfarand av jetag men hoppas det sa ge sig snart.
Idag är det mulet här så jag hoppar över poolen och ska istället leta efter mer grejer till webshopen och hitta ett bra gym.

Jag var ute och shoppade igår och ni kommer inte tro hur mycket underbara klänningar och kjolar jag hittade. Hoppas på lansering av nya shopen på fredag, det tar lite längre tid än planerat att fixa alla bilder och texter!

Igår kväll åt jag och min kille alltså rullbandssushi och det var lika amazing som alltid! Vågade mig också på lite musslor och räkor och avslutade middagen med färsk ananas och kaffeglass, yummi!

my new flat


Såhär ser min nya lägenhet ut i Bangkok, eller delar av den iallafall. Detta är vardagsrummet och mittemot står en skön beige soffa. Sen finns det även ett matrum, sovrum och kök. Den är stylish inredd och det är jag så glad för då jag bott på andra ställen i Thailand som mest varit mörkbruna med en belysning av lysrör. Det ingår städerska varje dag + rena lakan och handdukar så jag kan bara säga att det är heaven. Igår kväll var det soft här hemma, vi gick på en liten promenad, åt grön curry och ärtchips och somnade vääldigt tidigt. Nu har jag sovit mer än 12 timmar i natt och hoppas min jetlag är över, visar sig väl ikväll.



Såhär ser poolen ut som ligger på översta våningen och dit jag är på väg nu. På samma våning ligger också ett gym som jag ska besöka, kanske imorgon.. Planen för dagen är att nu lägga mig lite vid poolen och läsa ut Stieg Larsson bok nr 3 som jag äntligen fastnat i. Sedan blir det taxi till city och shopping inför nyöppnadet av webshopen! Ikväll ska jag och min kille äta rullbandssushi, gissa vem som längtar?


på plats i Bangkok


Nu är jag på plats i Bangkok! Flygresan var väl sådär då vissa äldre herrar drack alldeles för mycket av gratis spriten men jag kollade på Sex and the City filmen och sippade rödvin under min filt, helt ok. Vi landade 50 min före utsatt tid, hur ofta händer det?! Denna bild tog jag från mitt fönster innan landning.  När jag väl var nere på marken igen tog jag en taxi till min killes lägenhet, efter lite snurrande hittade taxi chauffören den. . Jag började dagen med att sova i 4 timma sedan bev det uppackning och dusch.


När jag sedan skulle ta en promenad längs Sukhumvit och köpa kaffe och telefonkort kom ett skyfall från ingenstans och jag fick kasta mig in under ett tak. Det gick snabbt över igen men när det regnar sådär mycket blir man ju genomblöt på en sekund. Nu sitter jag och väntar på att min kille ska komma hem från jobbet och så äter jag pomelo under tiden :)

Det känns jättebra att tillslut vara på plats och imorgon blir det shopping till webshopen hela dagen så håll utkik!!

konstiga skor...igen


Man vet ju att Victoria Beckham gillar bisarra skor utan klack och så och här kommer ett till par konstiga spikskor!

Så här såg hon ut igår när hon och David skulle äta middag i Covent Garden. Hon matchar med spetsklänning och håret rakt upp.. Dock ser det ut som skorna är sjukt obekväma och jag skulle inte vilja ha en spark av henne med de där tortyrskorna.

nu börjar det


Om 12 timmar sitter jag på flyget mot Bangkok. Som vanligt flyger jag med Qatar Airways med mellanlandning i Doha, Qatar. Jag väljer alltid detta flygbolag då det är 5 stjärning service, egen tv med stort film och tvutbud, stort benutrymme och aldrig några problem att få extra kuddar/filtar etc. Att jag mellanlandar i två timmar ser jag som en fördel då man får gå av och byta plan + sträcka lite på benen.

Jag landar 08:00 på måndag i Bangkok (thai tid då...) så innan dess blir det nog inte mycket till bloggning men man vet aldrig hur mycket tid man får i Doha ;)

Nu börjar det!

mitt liv


God eftermiddag!
Jag lever men det har varit så mycket sista tiden att jag fick lov att ha en liten bloggpaus!

Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och tar det väldigt lugnt. Igår var väldigt intensivt och jag fick någon form av varning när jag började blöda näsblod och det susade i öronen.. jag måste ta det lite lugnare. Igår packade jag iallafall ihop hela min lägenhet och på kvällen körde jag bil hit med alla mina saker.Bilden ni ser ovanför är mitt liv minus lite möbler... Varvade ner på kvällen med rödvin, choklad och Idol.

Imorgon händer det gott folk, imorgon flyttar jag till Bangkok igen! Har inte riktigt fattat det och tror inte jag förstår det förrän jag faktiskt sitter på flygplanet imorgon bitti.

Idag har jag handlat det sista, fikat lite med mina äldsta kompisar, gått på höstig promenad, träffat mormor och snart ska jag börja packa.

its too small


Och här är en till som inte vet när en klänning är för liten. Liz Hurley, 43, skulle vara med på ett event vid the Tower of London och kom kädd  så här igår.. En storlek större hade ju inte skadat!?

bär mig ut


Inte konstigt att man måste dricka tills man inte kan gå längre om man går ut i en sån här ful outfit!! Orange miniklänning, vita knästrumpor och rosa pumps är aldrig hett eller rätt!
Klockan 05 imorse fick Katie Price, aka Jordan, bäras ut från nattklubben Blush i London. Kanske ville hon glömma vad hon hade på sig eller så var det att det var hennes tredje partykväll på raden och kroppen sa ifrån. Who knows?!

min nya dator


Här är min nya dator som jag älskar! En vit MacBook som är så himla snygg. Spenderade hela gårdagskvällen med att föra över saker från min gamla dator och installera nya program.

Idag är det min sista dag i Stockholm. Ikväll åker jag till mina föräldrar och imorgon blir det softdag och sen är det söndag och då flyger jag!! Jippiie!

Men har ett fullspäckat program idag kan jag säga. Tvätta, fika med en kompis, packa, städa ur lägenheten, hälsa på gamla jobbet, slänga massor, posta 20 paket, shoppa lite linnen, köpa dataväska och säkert en hel del annat!!

Imorgon ska jag sova ;)

matt

Snart svimmar jag av trötthet. Jag har under kvällen fixat program till min nya dator, mailat massor av folk, sorterat papper, packat flyttlådor. träffat min bror, sorterat kläder, packat paket och nu ska jag väldigt snart sova. Jag känner mig yr! Tack för att jag var så smart och tog ledigt imorgon för hade aldrig hunnit jobba.. Jag hade en jättebra sista dag på jobbet och fick presenter, bra böcker och choklad :D

Nu ska jag gräva ner mig under mina lakan med nya Elle och ställa klockan på 06:30 för då har jag tvätt tid..

Imorgon kommer det bli en mycket roligare blogg, jag lovar!

Grattis, tävlingen är avgjord!

Nu är tävlingen utsedd och den som vann den ursöta klänningen är Tina Axelsson.

Hon skriver en blogg som heter trueborn och hon rekommenderade mig att läsa The Dirt av Niel Strauss och En oväntad semester av Marian Keyes. Dock lottade jag ut klänningen bland alla som hade lämnat boktips och jag tackar för ala superbra tips som kom in!!! :D

Grattis Tina och hör av dig och berätta din mailadress, [email protected].

last day at work



GodMorgon!
Jag har precis kommit till jobbet och sitter här med dagens första kaffekopp! Det är fortfarande mörkt ute och regnar men det gör inget för idag är det min sista dag på jobbet!! Det känns som allt går väldigt snabbt nu måste jag säga.. packa imorgon, hem till föräldrarna på lördag och flytt mot Bangkok på söndag. Med en resväska. Ett nytt kapitel i mitt liv börjar.

Har förstått att denna blogg gala som är ikväll har mer eller mindre orsakat hysteri. Jag säger tagga ner och håller med Karin, det är ingen Oscarsgala. Det är väl ok om man inte har något jobb utan bara bloggen, då kanske man kan lägga 10 timmar på att diskutera klänning, frisyr och nagellack. Eller om dagens största uppgift är när man ska ta sin morgonpromenad eller var man ska fika så kanske man även kan sitta och tänka på lockigt hår och limmo service.. Men jobbar man 8-17 varje dag, tränar, socialiserar, driver en blogg och ett företag då är det lite svårare.

Själv kommer jag ägna min kväll åt min nya dator och en extern hårddisk, packa ihop mitt liv, shoppa nödvändigheter till Bangkok, uppdatera min webshop, försöka få ner så mycket som möjligt i en resväska, tvätta och kanske kanske hinna med att träffa en kompis.

Posh i kostym


Jag är inte helt övertygad om Victoria Beckhams kostymstil som hon visade upp igår i Tyskland för att lansera sin nya jeanskollektion. Å ena sidan tycker jag hon ser stentuff ut men å andra sidan ser det ut som hon har glömt skjortan hemma..

Vad tycker ni?

helt fullt

Usch jag vet att jag varit sämst på att blogga idag men har inte haft en ledig sekund. Direkt efter jobbet åkte jag för att köpa ny dator och träningskläder, sedan vidare hem till en kompis på födelsedagsmiddag och nu har jag precis kommit innanför dörren och försöker varva ner!

Sista dagen på jobbet imorgon!! Wow , tillslut så händer det :) Vinnaren i tävlingen utses imorgon.

Bättre bloggning imorgon då ska ni få mer detaljer men nu sängen och läsa klart om Lisbeth Salander!

Queenpeach outfit


Dagens outfit Svart fodralklänning -H&M
Blusklänning med rosett - H&M
Svarta tights - Lindex
Marinblå kavaj med puffärm - H&M
Svarta kängor - Diesel
Solglasögon - köpta i Bangkok

Trött men inte död



GodMorgon! Idag är det bara 4 dagar kvar!! Jiipiiee!!

Idag är jag trött, men det är lätt värt det så himla kul som vi hade igår. Det blev underbar libanesisk middag, massor av roliga drinkar och sen till dans och skoj till kanske 01. Då tog jag sista tunnelbanan hem och somnade snabbt i min fina vita säng. Och nu är klockan lite över 06 och jag har inte sovit tillräckligt men det får jag ta igen i helgen.

Jag har bara vå dagar kvar på jobbet då jag är ledig på fredag och det känns lite konsigt mste jag säga. Personer man har träffat nästan varje dag i 6 månader ska man nästan inte ha någon kontakt med längre.. får bjuda på någon smarrig fika imorgon kanske. Men hembakt blir det inte!

Planen för dagen är jobb, shopping och middag hemma hos mina två bästa kompisar och fira en utav kompisarnas födelsedag. Måste hinna köpa present till henne och träningskläder till mig själv för vet av erfarenhet att det är inte lätt att hitta i Thailand. De flesta byxor är för korta och linnen är lite för tighta ;)

Hoppas ni får en bra onsdag!

dans dans dans


Och helt plötsligt blir det utgång med tjejerna ikväll!! Jag är egentligen alldeles för trött men gäller ju att passa på nu när det bara är 5 dagar kvar till flytt! Blir middag och dans, dans, dans. Min fina rosa favoritvolang klänning är på och nu ska det bara fixas lite sotig makeup. Ett glas rosé i handen och snart är jag på väg!

Du vet väl att du kan få din alldeles egna rosa klänning här :D

Och kom ihåg klänningen ni kan vinna, tävlingen avslutas imorgon klockan 17



Lindsays alla fel












































Lindsay Lohan gjorde inte många rätt igår när det var screening av Madonnas nya film Filth And Wisdom i New York. Först gjorde hon entré i ett svart litet fodral och en brun utan sol chock.. Lindsay hade glömt smörja in fötterna med BUS! När hon upptäckte sitt missatg bytta hon om till de fulaste leggings ögat kan skåda denna höst...Och de kommer från Lindsays egna kollektion.. Poor thing!

my private beach


Det här är min privata strand. Eller det närmaste jag kommer en privat strand. Denna strand finns på lilla Koh Mak i Thailand dit jag och min kille åker minst en gång per år, blir nog oftare nu när vi bor i Bangkok och inte i norra Thailand.

Ön är superliten och det tar kanske 15 minuter att åka runt hela ön på en vespa. Vi hyr alltid samma lilla på hydda på stranden och när man öpnar hyddans enda fönsterlucka är detta, här ovanför, vad man ser. Hyddan består av en bred, stenhård säng, ett litet badrum med en duschslang på väggen, två stora solstolar och en hängmatta. Man är i stort sett alltid själv på stranden och efter klockan 22:00 är hela ön tyst och stilla och becksvart. Den enda gången man ser andra personer är när man äter middage eller besöker öns enda lilla affär.

Det man gör på denna lilla ö är att läsa massor med böcker, sover, solar, snorklar, guppar på luftmadrass, dricker bananshake, spelar spel och bara softar. Det är här man kan vila både kropp och själ. Det är här man får ork till vardagen igen. Och det ska inte dröja länge innan jag ska dit igen, om fem dagar flyttar jag ju bara någon timme därifrån :D

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Röd klänning - Queenpeach.com
Svart skärp - köpt i Malaysia
Svarta tigts - Lindex
Svarta pumps - köpa i NY

datajakt

GodMorgon!
Min kropp värker från BodyPump men det är bra, då vet man ju att det tog. 5 dagar kvar :D

Nu ska jag strax iväg på möte med Skatteverket .. zzzz.... sen jobba, fika med gammal kollega och köpa dator. Jag skulle ju köpa en fin rosa Dell men nu visade det sig att det är leveranstid på typ 2 veckor och jag måste ju hade den före fredag, så ut o leta vidare...

Kom ihåg klänningstävlingen här under !!

Tävla om klänning!!


Tävling!!

En sista tävling innan Queenpeach helt flyttar utomlands ;)

Du kan i denna tävling vinna denna underbara klänning som visas som Queenpeach favorit här ovanför.Klänningen heter Wild at heart och är en strl 36. Den är svart med vita hjärtan och har fin tyllkant längst ned. Klänningens längd från armhåla till kjolens nederkant är 58cm. Längden rakt över byst är 35 cm men sydd i stretchigt bomullsmaterial. Den har smala axelband och kan användas både som klänning eller till jeans!!

Vill du vara med och tävla? Ge mig då ett boktips i detta inlägg för jag är i desperat behov efter nya pocketböcker till resan ;)

Lämna ett boktips innan onsdagen den 15/10 klockan 17 och klänningen kan bli din!

Give me a book, I´ll give you the look :D



the embassy


I förmiddags var jag på thai ambassaden på Floragatan. Det var ingen kö alls och på 10 minuter var jag klar med min ansökan. Senaste jag gjorde en visum ansökan var i februari i London och då var det så mycket folk att jag fick vänta i två timmar.. Men både thai ambassaden i London och i Stockholm har samma feeling på något sätt, de ligger i lite finare kvarter, det är helt lugn och tyst i området och där inne är det mest äldre män som väntar på sina visum ;)

Jag tog en promenad till Östermalm från Kungshomen i morse och även om man tror att Sverige inte har lika stora klassklyftor som tex England så måste jag säga at det går någonstans än gräns och sedan slår överklassen till. Det blir fler herrar i överrock med små hundar, det blir mer backslick och Canada Gosse, det är mer rutiga burberry sjalar, fler damer på powerwalk med stora solglasögon och det syns mest till BMW och stora jeepar.. Och jag kan även erkänna att när Felix Herngren fladdrar förbi ett övergångsställ på en cykel, när det luktar nygräddade kanelbullar och när buskarna är figurklippta då smälter även jag lite för den fina stadsdelen.

hunger


Just nu skulle jag kunna döda för att få sätta tänderna i denna. Jag är så hungrig att hela jag skakar, det kan även ha att göra med ett tufft BodyPump pass. Tyvärr blir det ingen god smörgåstårta utan nån färdig matlåda från weightwatchers. Tycker deras färdigmat är helt ok faktisk.

Believe it or not men min huvudvärk har fortfarande inte gått över, det är något som är väldigt fel..Hoppas sömn hjälper.

Håll utkik här ikväll för ny klänningstävling kommer läggas upp, men först mat!

Queenpeach outfit


Queenpeach outfit

Idag är det kallt enligt mig så det blir mössa på då jag ska ta en timmes promenad..
Mössa med sidenband - H&M
Marinblå kavaj - H&M
Svart sjal - TopShop
Blå prickig unika -Zara
Jeansskjorta  H&M
Blå Acne jeans Hep

Ber om ursäkt för dålig bild ;)

mot ambassad


Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag sitter på planet mot Bangkok!! Förstår ni att jag ska flytta hela mitt liv och får bara ha med mig 20 kg + typ 10 kg i handbagage. Det är tur att det bara är sommarkläder som ska med och inte vinterskor. Och det är tur att jag ska bo möblerat och inte behöver släpa möbler eller ut o jaga möbler när jag kommer dit. Det finns ju inte IKEA där vilket gör en svensk som mig handlingsförlamad ;)

Idag har jag en fullspäckad dag framför mig och vaknade med världens huvudvärk så frukost idag består av 2 magnecyl koffein..

Nu på morgonen ska jag ta en promenad till Thailändska ambassaden för att fixa visum. Sedan bär det direkt av till jobbet, jobba till 16 och sedan BodyPump klockan 17. Kvällen kommer sedan spenderas med min bästa kompis och middag. Och så kommer jag behöva packa en himla massa paket för webshopen/Tradera. Jag har flyttat över ännu fler plagg från Queenpeach till hit på Tradera då jag inte får med mig dem till Bangkok, så passa på och gör klipp :D

take it easy


Extrem dålig bloggning i helgen, jag ber om ursäkt! Men har minisemester och måste koppla bort datorn lite nu när solen äntligen visar sig. Igår kväll blev det tjejkväll med choklad och jag måste säga att min favorit av alla marabou smaker är Digestive. Jag har dock inte smakat alla som den där omtalade Amigo eller Non stop men jag tvivlar på att något kan slå min favorit :)

Vilken är din favoritsmak?

Idag har jag varit och letat dator igen och fortfarande inte bestämt mig men nu lutar det åt en rosa Dell. Får se.. Man kan ju bara köpa Dell på nätet vilket jag tycker är en nackdel men ska ringa dit imorgon och prata lite. Beror mest på leveranstid eftersom jag flyttar till Bangkok om exakt 1 vecka och måste ha ny dator innan dess!

Nu har jag precis kommit in efter en timmes promenad i solen och snart ska jag avnjuta en egenkomponerad latte med kardemumma. Klockan 17 går tåget mot Sthlm igen så gäller att ta vara på tiden!

bullar och tupplur


Såhär fint var det på förmiddagen då jag trotsade höstregnet och gick på långpromenad iallafall. Luften var klar, det var ganska varmt ute och vackert så det förslår.

Annat jag har hunnit med idag är att äta en stor blåbärsbulle, sova middag, läsa lite tidningar och böcker, shoppat neonrosa nagellack och handlat en massa mat med mamma. Ska strax börja fixa med middagen, ska bjuda mormor på bulgur för första gången i hennes liv, får se hur det tas emot ;)

Efter middagen blir det tjejkväll med choklad och vin. Its good to be home.

feels like christmas


I morse när jag vaknade kändes det som om det var december och jul. Jag vaknar ju så himla tidigt jämt så när jag slog upp ögonen 06:30 var det helt mörkt ute och kallt i rummet. Det luktade snö på något märkligt sätt och när jag smög nedför trappan till köket så kändes det som en julgran skulle stå där och vänta på mig.. Och åh vad det fick mig att längta till riktig jul i december. Jag har inte varit i Sverige över jul på tre år och det är faktiskt en utav nackdelarna med att bo utomlands. Först var jag i Thailand, Chiang Rai och firade julafton på ett märkligt sagohotell. Förra året var jag i London och jobbade på julafton men fick iallafall julmiddag hos svenska/franska kompisar. Och i år kommer jag vara i Thailand eller Vietnam. Jag saknar den svenska julen med släktmiddag, julgran, apelsiner, köttbullar, paket, sällskapspel, snö, pepparkakor och advent. Men nästa år kanske?!

Nu har det blivit ljusare ute och det regnar tyvärr så långpromenaden jag ville gå på får vänta lite. Planerna för dagen är att dricka lite kaffe med mormor, besöka apoteket, köpa nya pocketböcker, leta baslinnen, vila och ikväll mys med mina äldsta kompisar. Känner att jag blir mer och mer avslappand. Underbart!



a very nice friday


Sitter och kollar på Idol och är så mätt att jag snart spricker. Har lagat mat här hemma vilket är mycket roligare än hos mig i Sthlm för här finns ett stort kök och mycket arbetsyta. Det blev tacogratäng och sedan en efterrätt som kan ses på bild här ovanför. Hallon, vaniljkesella och krossat digistive kex, very nice.

Tillbaka till Idol så tror jag att jag gillar Lars, Alice och Anna bäst ikväll. Fast gillar ju Johan också. Och Annas klädstil var supermycket bättre än tidigare, älskar hennes rosa linne!

Det har inte hänt så mycket mer här; det är tyst och lugnt, jag har läst nya Klick, druckit lite rödvin, fått psykbryt på datorn men på söndag då är det jag som köper en ny! Har stått i valet och kvalet mellan PC och Mac sedan min förra Mac lagt av och min nuvarande PC är tung som 100 tegelstenar. Men jag tror jag har kommit fram till att jag inte vill lägga 3-4000 extra på en Mac bara för att den är så sjukt snygg. Jag är fåfäng men när det kommer till detta kanske det bara är dags att bita ihop och tänka på hur mycket 4000 är i Bangkok, jag bor ju ändå där om 9 dagar ;)

du vann den vita klänningen

Tävlingen är nu avgjord och den som vann den fina vita klänningen är Emelie Björk som skriver denna blogg.

Grattis!!

Emelie jag har mailat dig, skicka din andress till mig så fort möjligt :D

Och till er andra, ny tävling om ännu en klänning kommer på måndag!

hösten susar förbi


Denna bild är tagen från SJ´s hemsida och den stämmer så bra in på min egen tågresa idag. Landskapet susade förbi och det var bara höst, höst, höst så långt ögat kunde nå. Visst är det fint med alla färger men jag föredrar ändå Sverige på sommaren med grönt gräs, ljusgröna björkar och klarblå himmel.

Jag har precis kommit till landsbygden och läste nya tidningen Glaze på tåget och kan bara säga att den kan ni hoppa över. Halvtaskiga reportage, rip off på utländska nyheter och himla tunn tidning.

Ikväll ska jag lotta ut klänningen bland alla som varit med och tävlat men först ska jag föreberda middagen här hemma och socialisera :D Det är så skönt att vara hemma!!!



glöm inte

Glöm inte tävlingen!!

Den slutar om 2 timmar :D


Lycka till!!



om min webshop


Jag tror det är dags att reda ut vissa saker i denna blogg. Jag har fått en del inlägg denna vecka om min webshop, om att de flesta varor är slut. Och ja så är det och här kommer förklaringen til det. Nästa söndag flyttar jag tillbaka till Bangkok. Där kommer jag bygga upp ett helt nytt sortiment och utöka hela shopen. Men plaggen jag har i shopen nu kommer jag inte släpa med mig till andra sidan jorden så därför pågår stor flyttrea nu och jag fyller inte på lagret vart efter.

Jag har även valt att lägga upp en del av plaggen här på Tradera för att fler ska få upp ögonen för mina kläder och för att jag vill bli av med dem relativt snabbt. Efter torsdag nästa vecka kommer det inte vara möjligt att köpa plaggen som nu kan beskådas i shopen.

Så innan 19/10 kommer webshopens sortiment bara krympa för att sedan, efter den 20/10, öppna upp portarna till något större, bättre och snyggare :D

lifesaver


Min bästa vän idag, Clear Eyes. Det blev inte jättesent igår men en champagnefest, tillsammans med en mindre förkylning och uppgång före 06 så är mina ögon lite röda. Eller var, nu är de fina och vita igen tack vare några droppar av detta.

Kul var det iallafall igår kväll och de hade fått så fint i salongen. Och jag fick till min stora lycka med lite prover hem :)

Men det är ju äntligen fredag och det kommer bli en sån himla bra fredag! Jag jobbar bara till 12 sedan ska jag till läkaren och fixa lite inför Asien flytten och när jag är klar där ska jag ta tåget till mamma, pappa och lugnet. Där ska jag vila, sova, gå på promenader, träffa gamla kompisar, äta god mat och ladda upp min kropp.

Ikväll har jag lovat att stå för middagen så vi får se vad jag hittar på. Är sugen på tacos, ja  jag vet inte så himla kul men vissa dagar är det bara så sjukt gott!

Queenpeach mingel outfit


Nu ska jag strax inväg på mingelparty! Ska bli himla kul och förkylningen känns mycket bättre. Har på mig du kan se på bilden:
Svart fodralklänning med fickor - H&M
Fågelburshalsband - köpt i London
Svarta tights - H&M
Svarta pumps - köpta i NY

Dagen har rusat förbi och fast vädret har varit riktigt sugigt så har humöret varit på topp! Nu ska jag ta och sminka till mig, sen blir det champagne och snittar hela kvällen :D Inte varje dag man är på invigning av hårsalong, vem vet man kanske kan få lite tips och bra idéer med sig hem?!

Och för er om undrar här är tävlingen om klänningen som går ut imorgon!!

My food


Jag äter nästan all mat. Alltså jag är inte så kräsen när det gäller vad jag ska äta men jag äter helst vegetariskt och jag älskar bröd i alla former och färger. Bild bevis kan ni se här på bilden ovan, jag äter till och med rostade syrsor i Thailand. Jag kanske inte äter det varje dag och det är väl inte det första jag ska äta när jag flyttar tillbaka, men som sagt det mesta funkar för mig. Jag har ätit krokodil, gristestikel, sniglar, Durian frukt som stinker kräk, pölsa, sjögräs och fårmage...

MEN nu jobbar jag i en skola och jag måste säga att denna mat är faktiskt stundtals oätlig. Idag var det bruna bönor och fläsk. Bruna bönorna ser ut som de kommit upp ur magen på någon och fläsket ser ut som stora genomskinliga skosulor. Igår var det isterband som såg ut som bruna gryniga bajskorvar. Jag ber om ursäkt till känsliga läsare men sån är verkligheten. Jag tror på det Bert Carlsson säger, kattmat har högre näringsämne än detta! Och att jag ska tvinga i barn detta är helt absurt när jag själv har med mig matlåda till jobbet var och varannan dag!

Jag vet att det går att göra god skolmat för samma typ av pengar för jag har jobbat på en sådan skola i 5 år så jag köper inte alla argumentet att det inte finns pengar/tid eller liknande. Det gäller bara att hitta någon som brinner för matlagningen lite mer än andra.

Som en liten extra grej kan jag ju berätta att när jag jobbade på skola i England bestod maten av pommes, fiterad fisk, crossianter och chokladpudding och i Thailand fick man nudelsoppa på lunchen.. Inte konstigt att människor ser ut som de gör i de olika länderna :)


Queenpeach outfit - mitt finaste halsband


Idag har jag på mig mitt finaste halsband. Det är ett sånt där halsband som väcker gröna ansikten av avundsjuka när man bär det!

Det är en liten fågelbur med en rosa, en ljusblå och en vit fågel inuti. Jag har köpt det i London och jag är faktiskt lite kär i det!

Glöm inte klänningstävlingen några inlägg längre ned, bara en dag kvar nu :D

vad jag behöver


Den här fina sjalen från Top Shop skulle jag vilja vara ägare till idag. Jag vaknade upp med halsont, täppt näsa och superkall och det gick inte över fast jag duschade skållhett. Det kan bero på att det bara är runt 5 grader ute också och att min lägenhet är allt annat än varm.

Men det är torsdag, en dag som jag gillar och jag har en hel del att göra. Först blir det jobb till 17 sedan hem, kasta i mig någon snabb middag, fixa outfit och sedan iväg på kul mingelparty. Min frisörkompis har invigningen av ny salong och jag ska dit med blommor och dricka champagne. Frågan är ju fortfarande vad jag ska ha på mig men det lutar åt svart... såklart!

Idag är det bara 10 dagar till flytten, Arlanda och sitta på resväskan för att få ihop den :D Oh yes I´m counting the days!



det värmer så bra


Kan det finnas något bättre än att dricka en stor kopp varmt té en kall höstdag? Det är helt underbart hur mycket det värmer från insidan och ut ju.

Jag har just kommit hem från jobbet och slängt i mig middagen då jag verkligen var vrålhungrig. Kycklinggrytan smakade nästan ännu bättre idag än igår vilket jag gillar. Och jag måste bara säga att jag älskar oliver i mat, enligt mig kan det aldrig bli för mycket oliver i en maträtt ;)

Jag ska snart iväg och posta lite paket från webshopen och sedan hem till en kompis på fika. Ska bli en myspys kväll. Hon har öppen sips där hon bor så jag hoppas en brasa sprakar när man kommer dit.

När jag kommer hem blir det nog ännu fler plagg hos mig på Tradera, måste ju rensa nu innan flytten för allt jag får ha med mig är 20 kg + handbagage, dvs näst intill inget :`(

Imorgon kväll ska jag på stort mingelparty, invigningen av en ny hårsalong där min kompis jobbar.. undrar vad jag ska sätta på mig då egentligen?!

Ok, I am a pink girl


Jag är en sån här rosa tjej. Jag önskar att jag inte var det för det är lite för common i bloggvärlden men så är det. Jag kan inte få nog av rosa, cerise och rosa igen. Nu när jag flyttar är min dröm att få ett helt vitt kök, ev med en ljusljusrosa fondvägg och sedan ha en massa inredningsdetaljer i rosa som de här på bilderna.

I min lägenhet nu på Kungsholmen har jag vitt vitt men rosa gardiner och rosa ljuslyktor. Min blogg är rosa. Mitt företag är rosa. Min mobil är rosa. Fanns Mac datorer i rosa skulle jag ha en. Jag lever i en rosa bubbla. En bubbla som min kille inte riktigt vill dela med mig... Så jag kan nog glömma ett rosa kök i Bangkok men  en dag så kanske, kanske ;)

Annars får jag väl köpa ett litet uthus eller stuga på landet och inreda som en rosa drömbakelse.

Farbror Frost


I natt har tydligen Farbror Frost varit på besök. Det var alldeles vitt på gräset när jag gick till jobbet och mina små tår kändes som tio isklumpar. Man kan säga att det är nu det börjar, för er andra iallafall ;) Jag kommer ju inom 11 dagar att gnälla om att jag svettas istället. Jag är inte avundsjuk på er som ska vara i Sverige hela långa vintern med mörker, kyla och slask. Det enda jag kommer sakna är december månad med ljus, apelsiner, grandoft och köttbullar men annars kan det vara ..

Men min sista vecka i Sverige verkar det som jag får ta fram både stövlar och mössa för nu är det kallt!



Queenpeach outfit


Dagens outfit (ja, jag har blött hår..)
Röd/svart rutig blusklänning - Queenpeach.com
Svart fodralklänning - H&M
Svarta tights - H&M

Jag kommer även ha svarta skor och svart skinnjacka :)

Kom ihåg tävlingen tre inlägg ned!!!

svamphelg

GodMorgon!
Det är redan onsdag och det känns utomordentligt skönt måste jag säga. Jag längtar massor till helgen då jag ska till landet och bara varva ned, äta svamp, dricka té med vänner och läsa böcker.

Idag är det bara 6 arbetsdagar kvar för mig och 11 hela dagar innan jag flyttar till Bangkok. Är så peppad att jag snart går sönder. Det kommer bli så bra, min webshop kommer bli den bästa någonsin och ni kommer älska den ;)

Idag jobbar jag till 17 och sedan ska jag träffa en kompis för fika och hej då kram. Det värsta med att flytta från Sverige som jag gör då och då är att lämna alla fina vänner...

min goda mat


Jag har just bjudit min kompis på en superb middag om jag får säga det själv :) Supergod kycklinggryta med oliver och broccoli och fullkornsbulgur. Och det bästa av allt är att det blev två portioner över till mina matlådor :)

Jag är nu så himla trött att jag ser i kors men det stoppar inte mig från att fastna här framför datorn. Jag har haft en jättebra dag men fick nästan en stresskollaps när jag kom på hur mycket jag har att göra innan jag flyttar långt bort nästa söndag. Men med lite andningsövningar slår mitt hjäta lite mer normalt igen.

Jag har nu lagt ut en hel del av mina grejer på Tradera, så kolla gärna in och lägg ett bud :D

Tävla om ännu en klänning


Tävling!!

Denna gång kan du vinna denna underbara vita satinklänning i strl 38. Den har ett svart sidenband som kan knytas till rosett. Längden på klänningen är 87cm. Det finns en dragkedja i sidan och det är resår i ryggen!

Allt du behöver göra för att delta är att kommentera detta inlägg före klockan 12:00 på fredag den 10/10.

Hi Ho Lets go!!

ny klänningstävlan inom kort

Sitter här och fryser på jobbet. De håller på byter fönster på kontoret och just nu har vi bara ett glas istället för dubbelt och det är svinkallt. Det går åt mycket te och kaffe kan jag lova.

Kan avslöja redan nu att ikväll blir det ny tävling här på bloggen, som vanligt är priset är snygg Queenpeach klänning :D

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Grå/blå kläning - köpt i London
Svart långärmad tröja - H&M
Svarta tights - Lindex
Grå strumpor med pricka - H&M
Svarta Diesel kängor
Grå torgvantar - H&M

12 it is


12 dagar till flytt. 12 dagar till Asien. 12 dagar till lukten av storstad. 12 dagar till sommar. Jag längtar efter värmen, shoppingen, min kille, färsk ananas, sushibuffén, templen, gymmet, ärtchips, pomelo och poolen.

God Morgon förresten! Ljuvliga tisdag som innebär lite sovmorgon, ganska soft dag på jobbet och middag här hemma med en kompis ikväll. Har ingen idé alls om vad jag ska laga men det lutar mot någon form av kyckling med svarta oliver och fullkornsbulgur. Det är tur att det finns så mycket färdiga såsåer, creme fraiche och a la panna grejer nuförtiden så matlagningen går fort ;)

Men nu allt det här trista som dusch, frukost, garderobsbestyr etc.

min underbara rosa kjol...


Nu säljer jag en utav mina favoritkjolar på Tradera. Jag har bara hunnit använda den en enda gång och den är alldeles för varm för Bangkok så med sorg i hjärtat säger jag, happy bidding!!

skatteverket at night


Ah, finns det nåt mysigare än att spendera sin måndagkväll på Skatteverket? Ja det gör det. Men detta var väldigt bra för mig och nu lär jag mig sakta sakta om att ha ett eget företag, skatter, moms och avdrag. Men det är allt annat än lätt måste jag säga.

Annars har jag haft en mycket bra måndag, solen har visat sig och jobbet gick snabbt. Det är ju bara 8 arbetsdagar kvar nu på det här jbbet så man ser ljuset i tunneln :)

Nu ska jag dricka lite té, slökolla på tv och kanske läsa lite bloggar.

Monkey business


När jag flyttade till Thailand för första gången så bodde jag i Chiang Mai i norra Thailand. Dit åker de flesta resenärer för att vandra i djungeln och rida elefant ett par dagar.. Men jag bodde där länge och upplevde en hel del. Och något av det mysigaste jag gjorde var att besöka en liten liten apfarm i mitten av ingenstans uppe på ett berg. Denna bild är tagen därifrån, när min kille står och klappar en apbebis som har något i munnen som man aldrig ska ha i munnen och som sitter mellan benen ;)

Detta är kanske en utav de finaste bilderna jag har. Apan är ju så söt så man vill äta upp den samtidigt som den ser lite ledsen ut, vilket är förståeligt då en är inspärrad i en farm. Aporna fick vandra ganska fritt där inne och man fick gosa med dem i knät, ha dem på huvudet och vandra runt med aporna hand i hand. Men respekt hade man kan jag säga, en utav aporna lackade ur rejält och började kasta bananer på oss så en skötare fick lyfta undan honom.. Då insåg man att apor inte bara är små gosedjur...

Men jag är iallafall sugen på att ha en apa som husdjur och varje gång jag är på Chatuchak Weekend Market i Bangkok går jag och tittar på apburarna med suktande blick och blir ledsen i ögonen när man ser pyttesmå bojor runt deras armar eller ben.


Queenpeach outfit


Dages outfit
Prickig klänning - Queenpeach.com
Jeansskjorta - H&M Devided
Svarta tights - Lindex
Vita Converse - köpta i NY
Svart väska - secondhand

high heels


Försök slå Victoria Beckhams klackar om du kan ;)

måndag och skatteverket


GodMorgon!

Jag tyckte en sedan här bild behövdes i min blogg efter en söndag med regn mellan 08-20 och bilder på snö i det förra inlägget. Det är måndag men det känns faktiskt helt ok, inte lika trött som jag brukar vara - men gick ju och la mig 21:30 också.

Idag jobbar jag till 16 sen är det hem direkt för att posta lite paket från webshopen och sedan - kurs hos Skatteverket. Jag vet, det låter obeskrivligt trist men väldigt nyttigt för mig som måste lära mig mer om hur det är att ha ett eget företag..

Nu måste jag äta frukost snabbt snabbt!

snön kom tydligen i helgen


Såhär såg det ut vid Sergels Torg igår. Några snowboardåkare hade forslat dit en jäkla massa snö som de skottade och fixade till så de sen kunde hoppa och åka med sina fina brädor. Jag som trodde att jag skulle slippa snön eftersom jag flyttar till sommaren den 19/10 men tydligen kom snön tidigt till Sthlm i år.

Nu har jag tvättat, äit middag bestående av vegetarisk lasagne och läst lite i min spännade bok; Honungsfällan av Unni Lindell. Jag ska strax gå och fortsätta läsa men nu i sängen och sen sova sött för imorgon är det måndag och det betyder uppgång 05:30. Min näst sista måndag med uppgång innan solen ens tänkt tanken att vakna...

relax


Jag har haft en absolut fab söndag. Jag är så trött nu men så fylld av ro på samma gång. Jag och min kompis har varit på Sturebadet Haga hela eftermiddagen och bara chillat. Låg vid den här poolen där det var dämpad belysning, levande ljus, och klassisk musik. Halvsov i stora vilstolar , drack smoothie och läste bok i vit fluffig morgonrock.

Sedan var jag på en föreläsning med Susanne Lanefelt om att välja rätt här i livet både när det gäller mat, moition, energi, andning etc. Hon är helt amazing den kvinnan, 62 år och har lika mycket energi som 10st 20åringar eller nåt. Hon hade även en prova på lektion av Lets dance tillsammans med sin danspartner Björn men jag fick lov att hoppa det för skulle ju träna annat.

Så efer föreläsningen var det dags för, Cross Fit, och jag trodde jag skulle dö. Springa, upphopp, planka, situps, armhävningar, utfall och ännu mer hopp i olika tidsintervaller. Men nu såhär efteråt känns det bara så där underbart skönt. Jag kommer ha problem imorgon med att både lyfta armarna och benen tror jag men det är sånt man får ta när man är otränad.

Nu blir det middag varvat med tvättstuga..


Queenpeach outfit + ny hårfärg


Här kommer en Dagens oufit och bilder på mitt nya hår. Kanske inte de snyggaste bilderna som är tagna i mitt badrum men vad gör man inte för rätt ljus ;)

Jag tycker färgen växer med tiden och jag gillar det nu ännu bättre än igår. Ni kanske inte tycker skillnaden är jättestor men för min egen del är det en stor omställning att gå från vitblond till detta. Det känns även att håret mår bra av detta, det känns fylligare och glansigare och inte alls lika sprött som innan.

Dagens outfit består av en svart klänning från H&M men den byts snart ut mot bikini och träningskläder. Men innan Sturebadet blir det lunch, bulgur och bönröra!

flyttrea


Klockan 12:00 idag, sön 5/10, börjar Queenpeach.com sin stora flyttrea!

Nu när det bara är 2 veckor kvar tills jag flyttar till Bangkok, utökar min webshop med massor och köper in ett helt nytt sortiment. För att fira detta och visa att Queenpeach.com går in i en ny fas firar vi detta med galna priser!

Skynda fynda, här, här, här!!

the cardigan


Jag fulkomligt älskar Kate Moss senaste kollektion hos TopShop! Den här lila koftan med små hjärtan är gjord för mig, det känns i magen :D

2 weeks to go


GodMorgon!
Om exakt två veckor befinner jag mig på Arlanda med hela mitt liv i en silverfärgad resväska.. Ja, jag längtar.
Har sovit underbart bra i natt och ser fram emot en lugn och skön söndag! Jag ska inte göra något speciellt på förmiddagen och eftermiddagen ska spenderas på Sturebadet, med bubbelpool och träning. Sedan kommer jag förhoppningsvis känna mig utvilad och redo för en ny jobbvecka.

Jag skulle gå på en morgonpromenad var tanken men det känns inte så himla lockande när himlen är blygrå och björkarnas löv yr i vinden.. Stannar nog inne med min tekopp och min bok ett tag till.

Idag kommer grejer hända hos Queenpeach.com.
12:00 smäller det!


den nya färgen


Såhär blev det. Kameran är ju sådär bra på att visa färgerna men ni förstår poängen. Mitt hår var solblekt och hade ful ful utväxt, i med lite hårfärg, panik när färgen gjorde hela mitt hår lila/rosa men när det väl var klart blev det en gyllene blond med lite röda inslag. Jag tror jag gillar det. Jag gillar iallafall att den fula utväxten är borta. Och jag gillar att mitt ansikte får mer färg. Antagligen kommer färgen försvinna snabbt när jag väl flyttar till Bangkok och solen bleker det men for now är det helt klar en förbättring!!

Jag har just kommit he från en underbart god middag, har avslutat middagen med naturgodis och nu är jag så mätt att jag undrar om jag någonsin kommer att somna.. Men imorgon börjar mitt hälsosamma liv igen och jag ska spendera halva dagen på Sturebadet. Lovely.

safe

Ok jag är safe. Det blev inte rosa men betydligt mörkare. Jag har just kommit hem från BodyPump, ska kasta mig in i duschen och sen på middag men lovar resultatbilder lite senare :D

gulp

Jag har tagit tag i saken och sitter nu med hårfärg i håret.. jag är rädd för att det kommer bli rosa... Wish me luck!

Queenpeach outfit


Dagens outfit (ganska boring jag vet)
Grå Acne Hex jeans
Vita converse - köpta i NY
Svart linne - H&M
Svart kostymväst (syns inte..) - Zara
Vit/svart rutig kavaj - köpt i Bangkok

its a good day


Det är lördagmorgon i ett soligt Stockholm. Luften är perfekt och det kan inte finnas många städer som är vackrare i just detta ögonblick! Middagen igår var sådär underbart god, det blev inte för sent och jag vaknade utvilad imorse.

Jag har ätit en mysfrukost, läst DN, kurat ihop mig i sängen lite till med en bra bok och nu har jag just kommit ur duschen. Ska strax kila ned till stan innan det blir överfullt på folk, ska ju kolla in ny dator och sånt kan ta tid. Jag vill ju ha en spiltterny, fin och smal sak när jag flyttar till Bangkok och för att min webshop ska kunna ligga på topp :)

Andra planer för dagen är fika med en kompis, Bodypump träning och italiensk middag med mina föräldrar och syskon ikväll. Detta kan bli en bra dag, jag känner det :D

Vad ska ni göra?

ge mig en eldstad


Jag är så glad att det är fredag att jag skulle kunna dansa en segerdans! Och det enda jag vill göra är att ligga framför öppna brasan, äta choklad och läsa en bok. Precis som jag gjorde en kall regning sommarkväll på landet i början av augusti när jag tog bilden här ovanför. Men jag har lovat bort mig på middag så det är bara att bita ihop och gå dit.. Det blir säkert jättekul men just nu känns det som värsta projektet.

Det som är bra är att jag slipper laga middag själv och jag ska träffa vänner jag inte sett på jättelänge. Men ingen alkohol och ingen sen kväll lovar jag mig själv. Jag ska vara pigg och fräsch imorgon när jag ska träna och sen ut på shopping efter eventuellt ny dator och lite nya sommarkläder.

Jag brukar vara precis tvärtom och vara översocial, boka in varje kväll och vill vara hemma så lite som möjligt men inte nu. Jag vet inte vad det är som har hänt men hoppas det går över snart.. Jag skyller allt på den låga temperaturen tror jag!



Tävlingen är avgjord


Grattis Mimmi!!

Efter en himla massa lappskrivande har jag nu tillslsut lottat fram vinnaren av denna klänning och vinnaren heter Mimmi och skriver bloggen http://bubbelsnubbel.blogg.se/.

Maila din adress till mig så kommer klänningen i din brevlåda nästa vecka !!

En ny tävling kommer upp inom kort och ett smart sätt att inte missa den är såklart att följa denna blogg på bloggkoll.se, klicka på ikonen till vänster under profilbilden :D

rullbandsrestaurang


En utav de första sakerna jag ska göra när jag flyttar till Bangkok igen är att besöka min favoritrestaurang. Det är en rullbands restaurang med massor av sushi och annat gott. Man får en skål med hett kokande vatten i vald smak, sedan rullar det förbi jätteräkor, biff, grönsaker, nudlar och fisk som man lägger i det kokande vattnet i några minuter, tar upp med en sil och avnjuter. Men orkar man inte hålla på koka själv, vilket jag ibland inte orkar, är typ varannan tallrik som åker förbi en sushitallrik. Lax, avocado, krabba, räka, ägg, och sushirullar i obegränsad mängd :)

Man betalar bara 40 kr och sedan får man äta hur mycket man vill + att man får dricka hur mycket läsk man vill och även avsluta med en glass och färsk frukt buffé. Jag behöver väl inte ens tillägga hur mätt man är när man vacklar ut därifrån.

Här på bilden kan ni se mig och min kompis Gift äta rullbandsmat som aldrig förr ;) Önskar detta var min middag ikväll, yummi!!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Tyvärr är det så att min min kamera är helt död..batteriet vill inte ens vara med och ta ett litet ynka kort så ni får försöka föreställa er min outfit idag.. Jag har iallafall denna klänning;
Rutig klänning - köpt i Bangkok
Guldigt sidenskärp - också Bangkok
Svarta tights - Lindex
Svarta pumps - köpa i NY
Svarta kofta - H&M

Ser ni det framför er?!  :)

where I like to be


Förra hösten när jag bodde i London hängde jag mycket i denna park, St James Park, och satt mycket i dessa stolar. När höstsolen gassade som bäst satt jag där med en vanilla skinny latte från Starbucks, en ny tjock tidning med blanka sidor och stora svarta solglasögon. Och det finns inget ställe jag hellre skulle vilja spendera denna fredag eftermiddag känner jag. Men vad jag vet finns det inte en enda park med fina vilstolar i Stockholm.. och de att det ska börja regna.

GodMorgon förresten. Jag har sovit si sådär inatt måste jag erkänna men nu är det helg så det gör inte så mycket, kan ta igen det. Idag jobbar jag bara till 15 vilket är riktigt lyxigt. Efter jobbet ska jag tog ta en sväng till stan och shoppa lite linnen och leta efter en ny fin kjol. Det är svårt att hitta sommarkläder i affärerna nu vill jag lova men vissa grejer funkar ju. Idag är det bara 16 dagar kvar till flytten mot sommar, sol, hav och palmer :D

Jag har ju infört begreppet finfredag på mitt jobb, även om ingen annan hakar på, så nu ska jag välja klänning!

äntligen kväll

Jag har äntligen kommit hem och nu sitter jag här med en kopp té och Idol som verkligen har börjar uselt. Jag har ätit jättegod mat på Fleminggatan; köttbullar, potatismos och lingonsylt. Sedan blev det latte och lite choklad och promenad hem.

Har just börjat läsa en jättebra bok så ska nog kura ihop med mig den ett tag och inte försöka tänka på varken flytt, webshop, blogg eller jobb. Det är svårt men det ska gå!

Kan även berätta att på söndag händer stora grejer hos Queenpeach.com


Glöm inte tävlingen som slutar imorgon klockan 12:00, rosettklänningen kan bli din!!

helt underbar


Tycker ni, som jag, att denna klänning från Lindex bara är så himla snygg?! Jag älskar denna!! Den är så himla mycket Queenpeach att jag vill ha den på mig varje dag. Bara just nu ångrar jag min flytt till Asien som hindrar mig från att köpa fina stickade klänningar :´(

kaffedag


Idag har det varit en sån här riktig kaffedag på jobbet. Har druckit kaffe som andra dricker vatten.. mest för att jag är sugen, det är kallt, det doftar underbart och jag har varit lite smått uttråkad. Jag har fått ont i halsen..igen.. hur det nu är möjligt och huvudet känns som bomull så försökte må bättre genom kaffe men nu mår jag mest illa.

Jag ska strax ta bussen från jobbet och möta upp mina föräldrar någonstans på Kungsholmen för middag. Efter det ska jag bara hem och vira in mig i en filt, kolla på Idol, dricka té och vila mig. Jag ska inte bli sjuk till helgen!

Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt. Jag ska inte på en enda fest i helgen utan bara vara, träffa kompisar, träna och förbereda mig inför flytten. Det kommer bli kanon.

LCHF = Makes me sick


Alla som läser den här bloggen något regelbundet vet att jag förra veckan bestämde mig för att prova LCHF (LowCarbHighFat) grejen. Att minimera mitt intag av kolhydrater och istället öka fett och proteinbiten, detta för att testa om man mådde bättre, tappade sockersuget och rasade i vikt. Jag höll i 5 dagar. Jag utnämnar härmed LCHF till bullshit.

Jag testade på riktigt med att äta fil och ägg till frukost, kyckling, stekta champinjoner och keso till lunch, tomatskivor med philadelphiaost till mellanmål och lax, avocado och hummus till middag. Inget bröd, ingen pasta, ingen couscous, inga bananer och inget ris. Och jag mådde illa. Det kändes som jag fyllde mina fettdepåer med skit, jag kände hur mina artärer kletade ihop, jag sov inte bra på natten och min mun smakade smör.

Jag vet att vissa brinner för detta sätt att äta men det var verkligen inget för mig. Ingen kommer någonsin kunna övertyga mig om att det är bättre att äta lax med skirat smör än havregrynsgröt. Jag kommer aldrig gå på att ett mellanmål baserat på fet ost och skinka är bättre än en knäckemacka.

Jag kan även tillägga att jag inte rasade i vikt (även om jag inte har så mycket att rasa ifrån), mitt sockersug försvann pga att jag mådde illa och då kan det kvitta och mådde jag bättre? Knappast.

Nu är jag tillbaka till att äta en macka och fil på morgonen, potatis och fisk till lunch, äpple till mellanmål och gröt/pasta/soppa på kvällarna och jag mår så mycket bättre och känner mig fräschare på både in och utsidan. Jag antar att det är olika från person till person men tänk på hur ni ser ut på insidan också inte bara hur smala ni blir på utsidan..

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Rutig blusklänning - Queenpeach.com
Svart fodralklänning - H&M
Skinnjacka - H&M
Svarta leggings - Top Shop
Svarta spetsballerinas - köpta i Malaysia
Svart stor väska - köpt i Malaysia

äta filt!?


Detta är min nya favorit frukost Kelloggs Special K med röda bär och mjölk. Det smakar sommar med hallon och jordgubbar. Ska strax avnjuta ännu en tallrik :) Och snart .. om 16 dagar är det ju sommar på riktigt för mig. Jag slipper svensk vinter för tredje året i rad, jag är stolt över mina beslut. Flytten till Asien kommer göra mig gott både på in och utsidan, det är jag överygad om!!

Idag är det ju en utav mina favoritdagar, torsdag. Torsdagar går alltid snabbt och sedan är det ju nästan helg. Jobbar 8-17 även idag men väldigt få möten vilket är skönt. Efter jobbet ska jag träffa mina föräldrar för middag och jag hoppas på sushi men tror inte min pappa godkänner det förslaget.. Han gillar "riktig" mat som han kallar det.

Dessutom måste jag väl äta upp en gammal filt nu när Idol Linda åkte ur tävlingen och inte den där blonda kvinnan med orange hy, damn. Jag gillade ju Linda, speciellt hennes fantastiska hår! Skulle kunna betala mycket för att få både färgen och tjockleken. Frågan om min egen hårfärgning kvarstår förresten, kanke gör jag slag i saken i helgen!?

hur var stilen ikväll då??


Den här bilden tog jag idag när jag var på väg hem från jobbet. Stockholm är inte roligare än så här just nu. Blött, grått och en himla massa löv.

Har just kommit hem efter en underbar middag med färsk pasta, sparris och lite chips till Idol. Vad säger ni, var stylingen bättre idag? Jag är tveksam.. Hur som helst dissar jag tjejen som är platinablond och har orange hy och som kvällen till ära var klädd i någon form av PVC tält a´la 1999.. Åker hon inte ut äter jag upp en gammal filt.. eller något. en Linda följde mitt råd och körde spets iallafall. Outfiten jag gillade bäst i kväll hade tjejen på sig som sjöng Christina Aguilera, klänningen som var lila och svart!

Nu ska jag ta tag i något som kallas ytstädning. Ni vet när man inte orkar dra fram dammsugare, mopp och hela kitet men man ska ha gäster hemma imorgon så man lurar deras ögon lite.. Man plockar undan, städar toaletten och dammar av tv´n och sådär ;)


snabbstopp

Just nu är jag hemma på snabbstopp i typ 20 minuter för att byta om och hämta lite grejer innan middagen i Hornstull. Ska vara där om 20 minuter kan bli tufft känner jag..

Jag har haft en jättebra dag på jobbet fast regnet öst ner värre än vad det gör i Thailand under regnperioden. Tyvärr har jag inte kunnat uppdaterat bloggen så mycket under dagen då jag suttit i otaliga möten men lovar att det ska bli bättring på den fronten inom kort :)

Just nu är jag superhungrig för det enda jag åt till lunch var en grönsaksbiff, sallad och keso; maten är verkligen under all kritik där jag jobbar. Om jag inte vore så lat skulle jag ha med mig matlåda varje dag.

Jag lovar att det kommer upp fler inlägg under kvällen och under tiden, glöm inte att vara med och tävla om den fina klänningen nåra inlägg nedanför ;)

Idoler utan stil


Nu måste jag bara få lägga mig i denna Idol debatt. För jag känner starkt att stylisten i det programmet borde inte få ha jobbet kvar.

Hur f-n kan man sätta på en snygg 25-årig tjej halvkorta leggings, MC boots och lila oversize tröja i sammet? Eller varför stylar man en 16åring som har singer songwriter stil till någon som ser ut som en flicka som ska på kalas? Och varför går en cool kille med på att ha rutiga byxor och en trenchcoat, som nästan stryper honom, på sig??


Anna skulle ha varit skitsnygg i utsvängda slitna jeans, vitt linne och en fin blommig sjal + sin gitarr. Hon borde även klippa lugg!


Elias skulle haft röda, lila eller gröna smala jeans, en vit eller svart t-shirt, en snygg sjal och en mössa. Jag hoppas även att han spar ut luggen och får mer jämnlång page.


Linda skulle ha vunnit mycket på att ha svarta smala jeans, höga peeptoe pumps och en spetstopp. Ett tips är att även samla allt underbart rött hår i en knut på sidan!


Man stylar inte unga personer till slitna 40 åringar utan stil. Och det är inte ok att styla små 16 åringar som fortfarande letar stil i en helt opassande klänning.. Queenpeach säger Sack the stylist!


Queenpeach outfit


Dagens outfit
Svart klänning med hög krage - köpt i Bangkok
Svarta tights - H&M
Svarta pumps - köpta i NY

Black is more :D

streeesss


God morgon!

Nu börjar detta med flytt, lägenhet, webshop, jobb, packning trycka på och stressen är ett faktum. Jag sover sådär om nätterna och när jag går upp på morgonen är jag öm i käkarna pga att jag biter ihop så hårt när jag sover. Känner även i mellangärdet att det svider till då och då. Men det är ju så svårt att stressa av. Man kan ju säga att man ska ta det lugnare men sen rusar ju tankarna runt i alla fall. Undrar om jag ska försöka klämma in ett yoga pass ikväll eller om jag inte kommer att kunna koncentrera mig ..


Jag ska snart åka till jobbet och jobba 8-17 och sedan ska jag på middag hos en kompis i Hornstull.


Något annat som är superjobbigt är att jag verkligen inte har några kläder att ha på mig. Jag vill ju inte köpa höst/vinterkläder nu när det bra är 18 dagar tills jag flyttar men det resulterar i att jag får gå i mina sommarkläder och gamla höstkläder köpta för typ 3 år sedan. När man är modeintresserad och jobbar med kläder som jag gör så kan ni tänka er hur jobbigt detta är för mig. Kanske I-landproblem med problem i vilket fall!


Nu frukost i form av fil och Kelloggs Special K med röda bär :D


RSS 2.0