lägger ned

nej nu lägger jag ned, ni hittar mig här

mer Taiwan


I lördags besökte jag en fiskmarknad utanför Taipei och det var sjukligt varmt! Jag fick lov att använda paraply mot solen som en äkta asiat! Förreten, jag har nu hittat det riktiga Land of Smiles.. Folket i Taiwan är nog de snällaste jag träffat i hela mitt liv, jag antar det är så här thailändarna var för 20 år sedan då de fick smeknamnet. Tyvärr har turismen gått alldeles för långt i Thailand idag och jag tycker man inte ser några smiles någonstans...

galen REA

Jag har gjort en hel del tänkade de senaste dagarna. Det handlar om mitt liv, mitt företag och framtiden. Framtiden kommer att se annourlunda ut, that´s for sure. Så ett steg på vägen är att tömma queenpeach.com för att göra en grym nystart. Du hittar den galna REAN här. ALLT ska bort!

Wailun - TaiwanGlöm Thailand, Taiwan is the shit! Wailun är det vackraste jag någonsin sett!! Varma källor, grönt vatten, berg, vattenfall och som en saga.

Taipei 101


Taipai 101. Världens högsta byggnad på 508 m. 101 + 5 våningar. Världens snabbaste hiss. Grym utsikt. Ska du åka till Asien måste du bara besöka Taiwan!!

in Taiwan


Taiwan är fab! Taipei är superfint, det är hett och människorna är de snällaste jag mött!

mot Taiwan

Nu drar jag till Taiwan och kommer tillbaka på söndag! Jag ska fira min killes födelsedag, shoppa, gå upp i världens högsta byggnad, gå på Hello Kitty café och vandra bland vattenfall!

snyggaste Drew


Drew Barrymore är 100% snygg i den här kampanjen! Tror jag måste klippa page och fixa utväxt!

busy bee


Yeah mitt internet är back on track! Idag har jag så mycket att göra att det inte kommer bli en lugn stund men nästan bara roliga saker. Först blr det skoljobb, sedan frisör, lunch, jobb på barnhemmet, möta upp kompisar och äta middag med dem och cocha dem i bloggens förlovade land. Ska visa hur detta med blogg går till så det blir ännu mer bloggar från Bangkok att läsa!

blixten slog ned


Häromdagen slog blixten ned i mitt hus här i Bangkok. Samtidigt stod jag o filmande ovädret, ni kan ju själva se hur rädd jag blev :)

fredagsfika


Det är fredag! Jag firar det med latte och morotskaka på Coffee Alley. Jag har fortfarande inget internet så sitter här o surfar också. Nu har det gått en vecka utan internet och jag har blivit arg x antal gånger men inget verkar bita på thailändarna i min recpetion. Jag ser iallafall fram emot en kanonhelg med japansk kväll ikväll, takfest imorgon och shopping på söndag! På onsdag åker jag till Taiwan - jippie!

Queenpeach outfit

Eftersom internet liger nere kan jag inte fixa nån outfitbild men ikväll ska jag ut på middag med tjejerna tydligen, tjoho lättar ju upp vardagen! Detta kommer bli kvällens outfit

Outfit

Klänning - Queenpeach.com

skor - beyond retro


så himla vanlig

Idag är en vanlig dag. Så vanlig att det egentligen inte behövs skrivas om. Jobb, lunch, body combat, latte, läsa lite bok, surfa, middag, läsa mer och sova. Dagens regn har just slutat, solen skiner igen, lite svalare i luften med ca 32 grader, har fastnat i boken Aldrig fucka upp. Trött i huvudet. Fortfarande noll internet hemma.

Queenpeach outfit

Dagens outfit

Klänning med dragkedja - Queenpeach.com

skor - beyond retro


and the winner is

Och vinnaren är ... LINN!! Maila din adress till mig på info@queenpeach.com!! GRATTIS!!


Coco Avant Chanel


Igår såg jag filmen Coco Avant Chanel och jag säger bara , se den !! Den är på ljuvlig franska, Audrey Tautou är klockren i huvudrollen, sjukt snygga outfits och nu vill jag flytta från Bangkok och leva resten av mitt liv i Paris ;)

RSS 2.0