Queenpeach outfit

Dagens outfit

Klänning - Queenpeach.com

 

Idag blir det jobb dagen lång. Mit internet ligger fortfarande nere så hänger på internetcafe med en choc chip frappe, vinnare i tävlingen kommer upp under kvällen eller imorgon!


Red Sky




I lördags hängde jag på Red Sky, Bangkoks bästa skybar enligt mig. Ligger på våning 55 i Centara Grand Hotell vid Chit Lom!

Queenpeach outfit

Dagens outfit

Klänning med blixtlås - Queenpeach.com

skor - forever 21


cosplay - bangkok






Igår var det cosplay här i Bangkok, underbara kreationer som ni kan se!

tävlingen fortsätter

Blixten slog ned i mitt hus i torsdags kväll, jag har varken internet, tv eller telefon och därför får tävlingen på gå till söndag kväll då allt ska vara fixat! LYCKA TILL!!

Tävla om Zip Klänning


TÄVLING
Tävla om denna zip (mini)klänning
från Queenpeach.com till och med söndag kl 18, svensk tid!


Allt du behöver göra att att svara på frågan "vad är höstens stora modemåste?" i kommentarfältet till detta inlägg!
  • Blommig klänning i strl 34/36.
  • Färger i rosa, grönt, gult, blått, svart och vitt.
  • Miniklänning/tunika. (beroende på din egen längd)
  • Dragkedja framtill.
  • Längd dragkedjans topp och ned 56 cm.
  • Längd rakt över byst 35 cm.
  • Resår i ryggen.
Superhet i höst till tjocka svarta strumbyxor, stövletter/kängor och skinnjacka!

jag vet

Det blev visst ingen tävling igår för jag sprang iväg på middag på SQR istället men nu är jag hemma från jobbet och innan jag ska iväg på indisk middag ska tävlingen läggas upp, promise!
Det är redan torsdag imorgon, finns inget bättre än när veckorna går snabbt!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Marin klänning med ankare - Queenpeach.com
vita skor - beyond retro

boktips


Jag håller på läser den här boken just nu, eller jag har bara 50 sidor kvar och vill verkligen inte att den ska ta slut! Den är så bra och jag som tidigare sagt at Marian Keyes tappat stinget tar tillbaka allt, detta är mitt boktips idag mina vänner!

Nu ska jag till jobbet men i eftermiddag kommer det upp en högst intressant tävling här på bloggen. Tjing!

monday

Klockan är bara 12 och jag har redan jobbat klart på mitt ena jobb och varit på gymmet, effektiv eller vad? Jag ska nu äta lite lunch innan jag åker till barnhemmet för att hjälpa till.
Regnet fullkomligt vräker ned här i Bangkok men jag hoppas det klarnar upp inom de närmaste timmarna.
Försöker planera min framtid.. det går sådär.

inte snyggt


Lily Allen på V Festival i helgen - inte snyggt alls!

trött

Ibland kan Bangkok också vara trist.. idag är det söndag och jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag lägga mig vid poolen, gå till starbucks o läsa en bok, åka till MBK och köpa lite filmer, besöka gymmet, gå till ett spa, shoppa eller vad?? Inget lockar mig egentligen och jag vill helst bara ligga i sängen och läsa ut min bok, men städerskan vankar av och an utanför dörren så jag måste röra mig. Jag vet grymma i-lands problem men det får iallafall ut mig ur lägenheten så här på söndagen.

Tips på saker jag kan göra??

glöm inte


Ni glömmer väl inte REAN i den bästa webshopen direkt från Bangkok??

Longtable


Igår hade jag på mig
Klänning - Queenpeach.com
skor - köpta i NY
väska - köpt vid Siam Square

Igår var jag på Longtable för middag och drinkar. Longtable är en restaurang på Sukhumvit soi 16 här i Bangkok (där jag bor!!) som ligger på våning 25. Stället har, som du kanske kan gissa, ett väldigt långt bord i mitten där du kan sitta och äta och lära känna dina bordsgrannar väldigt bra. Vill du ha det mer privat finns det bås runt omkring det långa bordet. Stället är sjukt snyggt och har Bed Supperclubs team bakom sig; över och under borden finns konstverk, det finns lcd skärmar i överflöd som har rymdtema och restaurangen badar i spotlights.



Utsikten är grym med 180 graders panorama view över staden, maten är ok men lite väl dyr så jag rekommenderar drinkar här och mat innan ;) Men väl värt ett besök om du är i Bangkok för det är imponerande!!

Microdermabrasion - I like!


Jag har börjat gått på microdermabrasion behandlingar här i Bangkok och jag älskar det! Det är en liten dammsugare som förs över ansiktet med små små sandpartiklar som slipar av det yttersta lagret av huden. Jag gör det en gång i veckan och det tar bort fina små linjer, solfläckar, acne och framförallt motverkar det att talgkörtlarna täpps igen, vilket lätt händer i denna fuktiga och svettiga stad! Huden får en helt ny lyster och jag rekommenderar det starkt!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Klänning - Queenpeach.com
skor - beyond retro

thai frukt


Jag håller på äter mig igenom Thailands fruksortiment.. Den här veckan har det blivit banan, rambutan, päronäpple, äppelmelon, pommelo och ananas. Jag har insett att det tydligen finns frukter jag ännu inte ätit fast jag bott här länge.. så äter mig igenom Emporiums grönavdelning just nu :)
Idag är det hett här i Bangkok kan jag meddela, över 35 grader, gassande sol och jag flämtar under min ac. Inte en dag för promenad men det är fint att titta på!

Queenpeach outfit


Dagens outfit
Klänning - Queenpeach.com
skor - H&M HongKong

Nu ska jag iväg på middag, italienskt soi 33!!

det regnar


Det regnar en del i Bangkok idag kan man säga. Soierna är fyllda av vatten, man får vada fram i flip flops, det åskar så det skallrar i fönster och dörrar och det är en utmaning att se vilka gator man kan ta sig fram på och inte ;)

Lavana Spa - Bangkok

  
Lite bilder från spabesöket igår. Är du i Bangkok och vill ha en spa upplevelse utöver de vanliga så är det till Lavana på sukhumvit soi 12 du ska gå! Det finns massor av behandlingar, de gör prisvärda paket, miljön är fantastisk, det bjuds på te och jordgubbsmousse, personalen är proffs och detta är rena motsatsen till massageställena som ligger på rad längs sukhumvit med 10 flickor utanför som kallar sig massörer och som diskuterar sin lunch samtidigt som de masserar dig. Missa inte!

mot scrub


Söndag i Bangkok. Solen strålar, himlen är blå, jag har just legat vid poolen i nån timme och nu ska strax iväg och äta lunch och sen på bodyscrub. Jag skulle egentligen på massage men beslutade mig för att jag är i större behov av en scrub, ska bli superskönt. Jag ska prova ett nytt ställe på sukhumvit soi 12 som tydlign ska vara grymt!
Igår var det grillparty, bowling och ut på klubb - kul kul! Massor av folk, r n b kväll, vattenpipa, drinkar, discobowling och engångsgrill från Sverige.
Kom ihåg att det fortfarande pågår rea i webshopen!

snygg klänning lady


Igår på Siam Square stod den här tjejen och gjorde reklam, på sig har hon en Queenpeach.com klänning :)

inte ditt bästa val


Nej detta var inte snyggt Posh och whats up med skor som är två nummer för stora?

sayonara japan


Jag är hemma i Bangkok igen efter min resa till och i Japan. Vilket otroligt land det är, det vackraste jag någonsin sett! Min resrutt blev Bangkok - Tokyo - Kyoto - Kobe - Osaka - Hiroshima - Tokyo - Bangkok och jag reste helt själv, något jag inte ångrar. Jag har varit på mangamuseum, fiskmarknad, i tempel, på geishavandring, på teater, runt Tokyo med en privat guide, träffat en svensk tjej som bor i Japan, shoppat massor av roliga saker inkl ett fint rött paraply, varit i de vackraste zen trädgårdarna, ätit god av japansk mat, åkt tunnelbana, buss, spårvagn, båt och tåg, sett coola personer där streetstyle kommer till en ny dimension och får ni chansen att besöka Japan så ta den!! Men gör inte som en del modebloggare, åk dit för att enbart shoppa för då missar ni 99% av vad Japan egentligen kan erbjuda :)

En dag i Harajuku - Tokyo




Streetstyle - Tokyo



REA REA REA


Nu kör Queenpeach.com REA inför ny säsong, spana in de grymma priserna här!

Kobe o Osaka


Jag besökte Kobe som är en stad med 1,5 milj invånare och som ligger vid kusten, under Kyoto och Osaka. Här är utsikten från en linbana jag åkte upp i.

Kobe var på mitten 1800 talet en väldigt viktig hamnstad och många europeer hade hus här, husen finns fortfarande kvar men är nu omgjorda till museum. Den här kvinnan skulle föreställa holländsk dam :) Jag var den enda västerländska turisten där och fick posera framför varje hus så de japanska turisterna kunde ta kort.

1995 drabbades Kobe av en stor jordbävning där 5000 personer dog och över 30,000 skadades. I hamnen finns en minnespark och en del är sparad som det såg dagen efter katastrofen, se bild.

Parisehjul i Kobe hamn. Jag älskar Kobe och skulle lätt kunna bosätta mig där!

Osaka castle.

Jag vid slottet, det var sjukt varmt denna dag, 32 grader med en luftfiktighet på 95%... phu.

Umeda Sky Building i Osaka. Högst upp finns ett observation däck som jag åkte upp till.

Utsikten var grym men jag gick med darrande ben 180 m ovanför marken. Denna Japan resa blir bättre och bättre för varje dag! Ja, jag reser själv och det passar mig perfekt :)

paus

Jag reser runt i Japan och hinner verkligen inte med att blogga, så bloggpaus tills jag är tillbaka i Bangkok!

min mat i Kyoto


Middag i Kyoto, ris med misosoppa - yummi! Jag är kvar i Kyoto ett tag till och sen beger jag mig mot Tokyo igen. Det jag ska hinna med här nere är Kobe, Osaka och Hiroshima. Jag bor på ett guesthouse som heter Ks House och som är väldigt bra för att vara ett guesthouse måste jag säga! Vädret är väldigt varmt, runt 33 grader och jag har bränt mig vissa dagar av för mycket turistande i solen.. Nej nu iväg igen, jag har gått så mycket de senaste dagarna att mina fötter är fulla med sår.

RSS 2.0