fram för kallare bussar



Att åka buss i Stockholm när det är 27 grader varmt ute är inte kul någonstans. Det är svettigt, folk luktar illa och det är kvavt fast man öppnar fönster. Helt tvärtom mot hur det var i Thailand. När jag bodde där var räddningen skytrain, buss och 7/11. Det var där den bästa air condition fanns när hettan var för het att uthärda. Det var där man kunde återfå sin normala kroppstemperatur och fixa till sitt svettiga hår. Jag undrar varför de inte har AC på svenska bussar? Jag vet att det kanske bara behövs 3 månader/år men då behövs det verkligen! Det är inte kul att stiga på en bastu när man fixat sig för ett viktigt möte eller date!

min lördag



Har haft en underbar dag i sommar stockholm. Först gick jag och en kompis till Rålis och kollade lite på Sthlms Maraton. Sedan gick vi över Västerbron till Långholmen för att kolla in Stå Upp festivalen Skrattstock. Som ni kan se på bilderna här ovanför var det verkligen hur mycket folk som helst där!



Efter Långholmen gick vi tillbaka över Västerbron igen, led med Maratonlöparna som var inne på sitt andra svettiga varv, och gick mot Mälarpaviljongen. Satt på deras nya flytbrygga längst ut, drack latte, åt kanelbullar och pratade om livet. När jag gick hem var hela Stockholm fyllt med luftballonger och det var hur mysigt som helst. Skulle egentligen fortsätta till en fest nu men tror jag stannar hemma. Känner att jag varit lite för mycket i solen och det blir nog soffa, godis och film istället.

wind of change

Jag hoppas dessa varma vindar som blåst upp från Afrika stannar här i Stockholm för gott. Hela staden känns ny, alla är glada, alla är ute och alla är lite snyggare!!

Queenpeach outfit



Dagens outfit

Kjol - Queenpeach.com
Svart t-shirt - H&M
Svarta ballerinas med rosett - köpta i NY
Svarta väska - köpt i Malaysia

bubbelgumsrosa lack



Jag letar efter det prefekta rosa nagellacket till sommaren men hittar det ingenstans. Vill att det ska vara sådär härligt bubbelgumsrosa, inte mesigt babyrosa men inte heller neoncerise.. Har någon några tips tar jag tacksamt emot dem :)
Tror att Lancome kanske kan ha ett för såg ett på flygplatsen i Bangkok, men dum som jag var köpte jag det aldrig. Ska kolla in på Åhlens idag!

för tidigt

Uppe tidigt idag pga tvättid.. Så svårt att få tvättid i detta hus att man får ta det som blir över. Stör ihjäl mig på pensionärer som måste boka upp kvällstider, de har ju hela dagarna på sig att tvätta!

Gårdagen på Ljunggrens var sjukt rolig iallafall, mycket folk, underbar takterass och bra dj! Kom inte hem jättesent men fortfarande för sent för att gå upp före 08 ;)

Tror det blir ännu en varm sommardag och ska utnyttja den på bästa sätt. Först frukost med killen, sen iväg och träffa tjejkompisar, antagligen utgång ikväll och förhoppningsvis mycket parkhäng och en minishoppingrunda.

Nej, mot tvättstugan!

vit volangdröm



Natalie Portmans klänning är nog min drömklänning denna sommar! Vit, mycket volanger och ett axelband. En riktig Carrie klänning tycker jag och nu måste jag hitta en billig kopia för den äkta från Zac Posen har jag verkligen inte råd med :(

snabb blogg

Blir en liten snabb uppdatering innan jag ska kasta mig ut igen. Åkte direkt från jobbet till Rålis där jag mötte upp lite kompisar, drack lite bubbel och åt pastasallad, hur mysigt som helst! Nu är jag hemma och byter om en snabbis innan jag ska inviga Ljunggrens takterass på Götgatan! Jag älskar det här vädret, får medelhavsvibbar!

Dagens har varit ok, jobbet gick bra men man har inte alltid den bästa motivationen när det är 27 grader ute och man ser glassätande personer var man än tittar!

Bloggar mer imorgon, ha en bra kväll!

Queenpeach outfit



Dagens outfit

Prickig kjol med hög midja - H&M
Vitt linne - köpt i Bangkok
Svarta ballerinas - köpta i London
Svart sjal - Top Shop

ge mig ge mig



Ge mig Ge mig! Jag behöver verkligen den här rosa klännngen av Matthew Williams. Förstår ni hur bra den skulle vara till varenda fest i sommar? Jag är kär!

morgon snor

God Morgon!
Fredag, 20 grader, inte ett moln och livet leker! Jag undrar dock en sak, varför är jag alltid snuvig på morgonen? Det är som någon satt på en kran i min näsa men sedan försvinner det under dagen. Undrar om det har något med pollen att göra?

Idag blir det jobb mellan 11-17 och efter det kanske invigning av någon terass, är sugen på att besöka Trädgårn och Ljunggrens takterass så får se vad det blir. Grilla skulle ju också vara gott men att grilla på engångsgrill brukar ju gå sådär halvbra.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, välja klänning och paketera lite paket till kunder hos Queenpeach.com.

ge mig mina muskler



Jag har lite ångest över min träning. När jag bodde i Asien bodde jag granne med mitt gym och tränade varje dag och ibland två gånger om dagen. Jag hade en underbar personlig tränare som man inte kunde säga "nej, jag orkar inte" till och ett lyxgym med fluffiga handdukar, Toni and Guy produkter i duschen och riktiga sminkbås med grym belysning :) Men gym är ju billigare där än här även om man inte heller tjänar västerländsk lön i Thailand.

Iallafall så nu när jag just flyttat tillbaka till Stockholm, inte har någon fast inkomst och bor i ny lägenhet har pengarna inte riktigt räckt till ett SATS kort. Så det jag gjort hittills är att gå långa powerwalks, träna med egna hantlar och köra sit ups. Men nu sitter jag och funderar på om jag borde börja springa också. Har aldrig gillat det men det var länge sen jag testade, så vem vet? Sen såg jag att F&S ska köra gratispass i parkerna runt om Sthlm hela sommaren så tror jag ska bli flitig besökare där också. Gillar egentligen inte F&S men bättre än inget måste det ju vara och till hösten kanske man kan bli SATS medlem om jag stannar i landet. Vill ha tillbaka mina muskler!

fråga till bloggare

Har äntligen kommit hem efter att ha stressat omkring hela dagen och har nu just ätit middag bestående av fil och mackor. Orkar inte laga mat och var inte sugen på något speciellt. Jobbet och mötet gick bra och kan ha hittat en ev bra sponsor till queenpeach.com.

En sak jag funderat på länge och ventilerat med mina kompisar är hur ni som bloggar 10-20 ggr per dag hinner med det? Jag kan förstå om man lever på sin blogg och inte gör så mycket annat på dagarna, men lets face it, det gör inte ens 5%. (Nu räknar jag inte med er som går i skolan för det är klart man har tid då) Hur får ni tillåtelse av chefen att göra det? Eller gör ni det bara på lunchen och fikarasterna? Eller sitter ni framför datorn och spottar ur er inlägg tidigt morgon och sen kväll? Det finns en hel del bloggar som bara skriver 2 meningar per inlägg om ingenting eller bara snor bilder direkt från Aftonbladet och klistrar in och då kan jag förstå att man hinner. Men jag pratar om er andra, ni som skriver bra, personliga och intressanta inlägg så många gånger per dag, berätta hemligehten!

Britneys diss klänning



Ja, jag kanske är taskig, dryg och översittare nu men har ni sett några värre bilder på Britney än dessa? Dessa bilder är nytagna och antingen har hon gått upp i vikt eller så finns det en bebis därinne. I vilket fall gör klänningen och materialet inget för hennes figur. I ett pressmeddelande sägs det att Britney gått upp i vikt pga av mediciner men ska vi tro på det? Iallafall så kvittar det mig vad Britney väger men kan hon inte använda alla sina pengar till snyggare kläder eller bättre stylist?

Queenpeach outfit



Dagens outfit
Blommig klänning - Queenpeach.com (köp den här)
Svarta leggings - Top Shop
Rösa skor - köpta i London
Svart väska - LIndex, tror jag.

Beckhams nya skor



Kolla in Victoria Beckhams skor.. lite väl extremt även för mig tror jag, men utan platån hade de varit supersnygga! Så här såg hon iallafall ut igår när hon var på väg till lunchställe Pink Tacos i LA med lilla Cruz. Perfekt matachad med rosa skor och en rosa Hermes Birkin väska, vill ha!
Victoria var på restaurangen för ett möte med teamet av Ugly Betty, där hon ska göra ett inhopp till. Alla i teamet fick presenter i from av Beckhams parfymer och de sa efteråt att Victoria är den mest charmiga och trevliga kändisen som någonsin varit med i Ugly Betty..
Men att hon åt någonting på en taco restaurang tror jag inte ett dugg på ;)

väderblogg

God Morgon! Blev visst extremt lite bloggning igår då jag gick direkt från jobbet till Gerdas och satt där till typ 23:30 med tjejerna och drack rosé. Så skönt att kunna sitta ute även om det blev lite kallt mot slutet. Någon på mitt jobb sa att det ska bli 30 grader i helgen, jag säger bara ja, tack! Nu är klcoan 08:00 och det är 21 grader så det kan mycket väl stämma.

Ska strax iväg på jobb och ikväll ska jag ha ett möte med en tjej som kanske ska börja sälja sina designade kläder hos Queenpeach.com, ska bli spännade att se hennes stil :)

Kan inte förstå att det redan är torsdag, dagarna bara springer förbi och snart är det juni!

Queenpeach outfit



Dagens outfit
Randig volang topp - Queenpeach.com (du kan köpa den här)
Jeans - Acne Hep Pure
Blå/vita skor - köpa i Bangkok
Svart väska - köpt hos Lindex tror jag.

snark

Detta är en alldeles för tidig tid att gå upp, jag vill sova mer. Vaknade dessutom i vild panik och trodde klockan var 08 och att jag försovit mig, men kunde andas ut.

Hoppas på att min jobbdag på 10 timmar ska gå snabbt så jag sedan kan vara ute och njuta av solen. Ska träffa tjejrna eller killen ikväll, men det blir def utomhus! Kanske fika i någon park eller vin på utomhusservering.

Dags att koka gröt!

tidningsfrossa



Nu ska jag strax krypa ned i min sköna, rosa/lila säng och läsa massor av tidningar. Jag har fått en hel påse tidningar av en kompis och eftersom jag inte läst svenska tidingar på länge känns allt som nytt och lite som en mini julafton! Massor av Elle, Damernas Värld, Glamour, Cosmopolitan, Amelia och även några engelska.

Imorgon är en lång lång dag på jobbet med jobb 8-18 så blir nog dåligt med bloggandet men lovar att ta igen det på torsdag. Ser att det ska bli sommar imorgon med, very nice!

Förresten älskar jag att det frtfarande är ljust i Sverige klockan 22:30, jag har saknat det!

flängig dag

Har haft en fullspäckad dag idag kan jag lova. Först jobb till 18 där jag for fram och tillbaka som en skllad råtta, sen hem för att kasta i mig lite pasta och sedan ut för långpromenad med kompis, men nu kan jag äntligen andas ut.

Sitter nu framför datorn med en stor kopp ingefärsté och väntar på att Desperate Housewives ska börja. Jag följer i stort sett inga TV-program men såg att nu är Kanal 5 i fas med var jag slutade se i Thailand så då gäller det att passa på.

Från att det varit riktigt soligt idag och typ 20 grader så var det nu riktigt kallt och blåsigt längs vattnet och jag ser att det bara är 12 grader, inte riktig sommarvärme än med andra ord.


Queenpeach outfit



Dagens outfit
Grå/vit mönstrad klänning - köpt i Bangkok
Vitt skärp - secondhand
Grå kofta- H&M
Svarta skor med rosett - köpta i NY

kalldusch

Jag är så trött, känns som klockan är 05 och inte 08.. Blir en lång, kall dusch snart tror jag :)
Ska strax till jobbet men det känns helt ok, solen skiner ju och jag ska mest vara utomhus. Ska även hinna med ev sväng till en skomakare då mina svarta ballerina skor håller på faller sönder. Köpte dem i Malaysia och det är verkligen mina favoritskor så hoppas hoppas de kan göra något åt dem.
Ikväll ska jag träffa en kompis för powerwalk på söder som förhoppningsvis avslutas med fika. Men nu måste jag fixa min gröt!
Ha en bra tisdag!

bilder från promenad



Bilder från min powerwalk. Var ute i lite mer än en timme och det var riktigt varmt ute men när jag var en gata från mitt hus började regndroppar falla. Bilder ovan: Cykeltaxi ( får min Asien längtan att vakna), Parken vid Stadshuset.



Mina snabba fötter och ett hus jag gärna skulle bo i vid Norr Mälarstrand ;)

Englands stora bröllop



Den 14e juni går det största kändisbröllopet av stapeln denna sommar i Englands kändisvärld. Wayne Rooney från Manchester United gifter sig med Coleen McLouglin i Italien och bröllopet kommer att kosta en sådär 350 miljoner kronor. Bröllopet kommer att hållas på ett gammalt italienskt kloster som bara kan beskådas från havet, för att få åtminstone lite avskildhet. 50 gäster kommer att få handgjorda små askar med levande fjärilar i som ska släppas ut exakt samtidigt och fjärilarna ska symbolisera att de kommer vara två individer även när de är gifta.. Sötsliskigt säger jag. Bröllopet ska vara i två dagar och festen ska hållas på en stor yacht.

Coleen, som jag aldrig har förstått vad hon jobbar med riktigt, är väl lite som Paris Hilton och springer omkring och gör PR här och där och tjänar tydligen mer än sin make och det vill ju inte säga lite.. Hon har gått ned massor i vikt inför bröllopet och jag tycker det låter lite som hon är en utav de berömda Bridezillorna.. ;)

Men måste säga att bilden ovan gör sig väldigt bra i min rosa blogg:D

Lindsay har ny ring



Lindsay Lohan flashar en ny ring i Cannes och genast pratas det om att hon förlovat sig med sin flickvän. Men inte heller detta får mig att tro att hon skulle vara lesbisk, men bra PR trick är det ju det håller jag med om. Vad tycker ni om hennes klänning? Jag är kluven.. fin färg och detaljer men för kort för Lindsays figur och hennes hudton ser lila ut blir Queenpeachs slutdom.

Queenpeach favorit



Köp den hos www.queenpeach.com för 299:-

couscous



Arbetsdagen är slut för idag, iallafall på mitt ena jobb ;) Kom försent för bussen fick punktering, hur ofta händer det liksom? Fick springa sista biten men när jag kom fram visar det sig att mötet jag skulle ha då var inställt så jag var svettig i onödan. Vädret har varit kanon idag med sommarvärme, nu därmeot börjar det krypa fram grå moln.

Kvällen kommer spenderas framför datorn och webshopen tror jag. Måste även försöka hinna med en power walk bara det inte börjar regna. Men först av allt bli rdet middag, couscous, en himla massa grönsaker och och kall sås med fetaost :)

Queenpeach outfit


Dagens outfit

Blå/vit rutig klännig med vit volang - köpt i Bangkok.
Vitt smalt skärp - secondhand
Blå/vita skor - köpta i Bangkok

korta kjolar



Korta kjolar i all ära men Pussycats dolls ser allt annat än classy ut i sina. Regeln om att om man har kort kjol ska man inte bära för djup urringningen är inget de känner till.. Nr 1 är för kort, för urringad och för omodern, Nr 2 är för likt ett ormskinn hämtat ur GI Jane, Nr 3 har fin färg men passformen är väl sådär, Nr 4 är bäst i test måste jag säga men alldeles för kort för att kunna gå i och Nr 5 är för mycket av allt.. påfågel möter strippa typ.

Hur gör dessa flickor om det måste ta upp nåt från golvet eller ta sig in i en bil ;)

Måndag morgon klang

Måndags morgon. Usch vilken dålig klang det ordet har! Men min morgon är helt ok då jag inte ska vara på jobbet förrän vid 11 och kan softa lite innan. Igår kväll blev det träff med kompisar från London, har saknat dem massor! Men fick glada nyheter att iallafall en är på väg till Stockholm igen i höst efter 12 år i England :D Så nu gäller det bara att jag stannar här också.

Solen skiner, det är 17 grader ute och jag ska ha klänning på mig. Jag känner att detta kommer att bli en bra dag.




Hiss och diss lista v.21


Queenpeach hissar

  • Att solen kommit tillbaka till Stockholm och att det idag är 21 grader utanför mitt fönster. Har tillbringat hela helgen på en filt känns det som, underbart!
  • Picknick. Finns inget bättre än att äta god mat utomhus i gassande vårsol. Pastasallad, mackor, pizza, fruktsallad; allt funkar ocha allt smakar bättre när man har mysig picknick.
  • Queenpeachs.com nya klänningar! Massor med nya klänningar har landat i min webshop och den ena är snyggare än den andra. Skynda fynda innan de tar slut!
Queenpeach dissar

  • Systembolaget. Efter en tid utomlands där man kan handla vin eller cider när helst man är sugen på det så tycker jag systembolaget är extremt krångligt. Att alltid behöva veta långt innan om man vill dricka alkohol en sen lördag eller söndag, att man måste anpssa sig efter deras öppettider och att man inte bara kan slänga ner en flaska vin tillsammans med maten på Vivo känns förlegat. Mer flexibilitet tack!
  • Schalgerfestival. Suck säger jag. Så trist, såna b-artiser och låtar som man somnar av och inte nog med det.. för sen kommer en ännu segare omröstning. Det är inte kul eller nytt någonstans.
  • Öppettider för shopping. Återigen, flexibilitet. De flesta personer i Sverige jobbar 9-18. De flesta affärer i Sthlm stänger 19. Det finns inte en chans att man hinner shoppa på vardagar och på helgen är det ju så mycket folk att man inte kommer fram längs Drottinggatan/Götgatan/St Eriksgatan. I Asien har de flesta varuhus öppet till 22 på kvällen, alla dagar i veckan och så var det även i NY. Jag vill slå ett slag för nytänk i Sverige. Visst har det blivit bättre då både Kista Gallerian och nya Skrapan har öppet till 21 men det är lång väg kvar!


ha bloggkoll på mig

Ni vet väl att ni kan prenumerera på denna eminenta blogg! Då blir ni uppdaterade så fort jag uppdaterar och får veta först när queenpeach.com får in nya varor etc.

Klicka bara på dettatill vänster här, under min profilbild!

Kändisspotting Björn G


Titta vem som satt i samma park som jag idag, Björn Gustavsson. Kände såklart inte igen honom men tyckte jag träffat honom förrut så antog att vi pluggat tillsammans eller nåt. Men sedan gick det upp ett ljus för mig när ett barn kom fram och frågade efter autograf. Då jag inte ville känna mig som en stalker så tog jag foton lite diskret, därav kavlitén. Söt som socker var han iallafall.



Såg ut som han och hans två polare höll på jobba för de hade dator i knät och en himla massa papper. Sen lämnade han parken för att gå till nån uteservering och jag gick hem för att få lite mat ;) Så nu har jag gjort en rejäl kändisspotting på Kungsholmen!

Queenpeach outfit



Dagens outfit

Svart/vit rutig minikavaj - Köpt i Bangkok.
Svart stickad tröja med ränder - H&M
Fodralklänning - H&M
Svarta leggings - TopShop
SVrta och vita skor med grisar - köpta i Bangkok.

bilder från igår



Fina bilder från picknicken igår! Här ovanför var vår picknickspot och vissa var så modiga att de till och med badade fötterna.




Ett underbart träd som blommade bakom min filt och utsikten från Årsta bron. Tror att Stockholm kan vara med och tävla om Världens Bästa Sommarstad!

bra söndag

God Morgon!
Blev en jättekul dag igår och jag hann tyvärr inte blogga nåt mer. Men var iallafall på picknick på ett berg med utsikt över hela Stockholm, låg kvar där i solen till typ 17:30. Sedan tog jag mig hemåt, fixade iordning mig och tog bussen till kompisens takterass. Där blev det en hel del rosévin under värmorlampor och sedan utgång, först Lokal och sedan Berns. Toppenkväll på alla sätt! Lite trött idag men annars bra.

Har inga planer alls för dagen mer än kanske sola lite i nån park, hänga med killen och träffa kompisar från London ikväll. Mycket bra söndag tycker jag.

då så

Nu är jag äntligen klar med alla bestyr och picknicken är packad. Ciabattas med grillad kyckling, avocado och fetaost och till det färskpressad juice och förhoppningsvis en latte på vägen. Har min thai sarong i väskan och en ny, tjock Vogue så parken och kompisarna, here I come!

Lindsay luras

Lindsay Lohan lesbisk? Efter alla bilder som läckt ut ser det ju uppenbarligen ut så men Queenpeach säger PR trick så det skriker om det!

Queenpeach outfit



Dagens outfit

Randig tunika med röd blomma - Queenpeach.com
Svart fodralklänning - H&M
Svarta leggings - Top Shop
Röda ballerina skor - köpta i London.
Svart väska - tror den är köpt på Lindex?

Fråga mig inte hur jag står.. måste svanka då tunikan åkt fram på alla sidor liksom;)

Ice Cream Lip Balm



Igår fick jag en jätterolig present från en kompis som jag delade hus med i London för ett tag sedan. Ice Cream Lip Bal, hur gott låter ite det? Det är läppglans/läppbalsam med glassmak och jag fick smakerna bubbelgum och choklad. De finns tydligen också i jordgubb och mint choc chip  :)  Smakar ljuvligt men inte alls lika illa som att äta en hel glass!

The Millers



Systrarna Miller har stil! Sienna och Savannah är sjukt snygga här, även om Sienna har det lilla extra som sytern kanske saknar. Nu har de startat sitt eget klädmärke, Twenty8Twelve som står för Siennas födelsedag (28/12), synd bara att man måste ha strl xxs för att överhududtaget komma i dem.


mer sommaroutifts!



Sådär, nu är de sista nya klänningarna upplagda i webshopen! En utav dem kan ses här ovanför och resten kollar ni såklart in på www.queenpeach.com.

Det verkar bli en bra dag, solen skiner och jag ska strax iväg på picknickbrunch med en filt under armen. Sedan blir det sommarparty ikväll på en kompis takterass, lyxigt värre. Och självklart blir det klänning som outfit :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hitta på lämplig picknick mat.

slut

Jag är slut som artist. Jag är trött och det blir ingen utgång ikväll kan jag lova! Först jobb i nästan 10 timmar, sedan hem och fortsatte jobba med webshopen, kastade i mig lite rester från igår, dammsög lägenheten och nu är jag som en degklump. Men vädret är ju strålande så en promenad i solnedgången får det bli iallafall. Och imorgon tar jag nya tag :)

Ska försöka få ut de sista nya klänningarna på queenpeach.com också men det får nog bli imorgon bitti, före jag ska på picknick.

Queenpeach outfit



Dagens outfit

Randig klänning med fickor - Queenpeach.com (köp den här)
Leggings - Top Shop
Svarta ballerina - köpta i Malaysia
Väska - secondhand

lite lättare

God Morgon!
Jag är trött, trött men jobbar lång dag idag så bara att försöka kickna till med kaffe och gröt. Men det är ju fredag och då går allt lite lättare såklart. Helgen är ganska oplanerad vilket är skönt, ska göra spontana saker :)

Ikväll har en kompis syster studentskiva så får se om jag går på den eller om jag softar hemma istället, känner mig liten sliten. Nej, nu måste jag hitta nåt att ha på mig idag.

Ha en bra fredag!

nyinkomna klänningar



Nu så! Massor av fina nya klänningar att shoppa hos queenpeach.com. Har inte hunnit med att lägga upp alla men de flesta finns nu utlagda. Allt från cocktailklänningar till tunikor och söta bomullsklänningar! Som vanligt finns varje klänning i 1-2 ex så skynda fynda.

Fick en fråga förrut angående när betalning sker på min webshop. Svaret är att varan betalas inom 10 dagar till mitt bankkonto, så fort pengarna finns där skickas varan. Du behöver alltså inte ha visakort tillgängligt utan bara tt klicka hem du vill ha och betala inom de närmaste 10 dagarana annars annuleras köpet!

Sov sött!

benen gör Hero

Charlotte

Alltså Charlotte kanske ser ut som en översminkad transvestit i ansiktet.. men jag säger bara, vilken kropp. Så snygg hon är och den där silverklänningen satt ju som klistrad (kanske var just det den va..) Grattis, tack för att vi får ha schlagerparty på lördag och oj vilka ben du har!

mer klänningar!

Jag har äntligen fått varorna till queenpeach.com! Så räkna med snygga klänningar i webshopen under senare delen av kvällen. För nu ska jag fixa bilder, mäta storlekar, skriva texter och snart snart kan du hitta typ 25 nya klänningar hos queenpeach.com. Jag är fullt medveten om att många varor sålt slut under veckan, men till alla er som tyckt att utbudet varit lite litet, håll ut i några timmar till :D

Queenpeach outfit

image283

Dagens outfit

Klänning i svart/rosa/vitt - Queenpeach.com (köp den här)
Svarta leggings - Top Shop
Svarta ballerinas - köpta i Malaysia
Skinnjacka - H&M

jeansshortsen

image282

Självklart tycker jag att sommarens viktigaste plagg är klänningen. Jag älskar ju klänningar, har hur många som helst och skulle helst aldrig ha byxor. Men ett annat hett plagg, som klättrar på listan över "måste ha sommar 2008" är nog jeansshortsen. Nu gäller bara att hitta de perfekta, alltså de som har rätt blå färg, som inte är för korta eller för långa, som har fina bakfickor och som inte ser ut som något man hade på 80-talet...
Bild:H&M

nya solbrillor

image281

Igår köpte jag nya solglasögon då jag haft sönder mina andra favoriter. Jag slog till på dessa fast mina är rosa, såklart :) Gillar modellen och kul med lite färg för jag använder mest svarta klassika bågar.

gul klänning

image279

Om några veckor kommer en utav mina kompisar från London och hälsar på mig, ska bli jättekul att ses då vi inte setts på 6-7 månader. Med sig i sin väska hoppas jag att hon har den här gula klänningen med blommor på till mig. Jag tycker den är helt underbar och kommer vara en klar favorit till sommaren. Den kommer från Miss Selfridge och just därför måste ju hon köpa den till mig då det inte finsn nån sådan butik kvar i Stockholm.

vaken

Idag är jag vaken tidigare än på länge! Vaknade av solen och kunde inte somna om men det gör inte så mycket för har massor att fixa innan jag börja jobba vid 12. Ska klockan 08 ringa kundtjänst till Posten Arlanda och fråga när mina varor blir levererade.

Nu ska jag äta min gröt och välja kläder för dagen.

Asia streetstyle

image277image278

När jag hänger i Stockholms city kan ibland en Asien längtan komma över mig som är enorm. Jag kan sakna streetstylen där så mycket. Att flanera i Bangkok är liksom som att gå omkring mitt i en catwalk, om man bortser från alla turister i shorts och flip flops. Det är färgsprakande, nytt, mixmatchat, nytänkande och inget är någonsin omodernt eller lik någon annan. I Stockholm känns det mer som uniformen i svart är på, köpt på Gina Tricot och även om staden är väldigt modemedveten så står det inte ut någonstans.

Så nytt inslag i bloggen varje vecka, Asia streetsyle. Denna vecka är bilderna hämtade från Tokyo och Stylearena. Tjejen är sjukt snygg, hippiemode, folklore topp, gladiatorskor och minikjol; allt på samma gång och det funkar hur bra som helst. Killen är superhet i grå stuprörsjeans, MC boots, lager på lager med väst och cardigan och helrätt sjal. Och såklart ligger varenda hårstrå på huvudet perfekt. Tänkte mycket på detta fenomen när jag bodde där, hur får de håret så himla perfekt och har inte hittat svaret än. Men tror det beror på hårstråna ;)

suck

Min dag har varit galen seg men jag är glad att jag äntligen är hemma igen. Har just ätit pasta med broccoli och tomatsås och nu väntar jag på en kompis och powerwalk. Har som mål att gå minst 3-4 promenader/vecka. Har ju inte råd att skaffa gymkort just nu så då får man träna det som är gratis. Tur att jag har hantlar hemma iallafall.

Är irriterad på att min leverans till webshopen dröjer. Har fått besked om att den kommit till Arlanda men nu ville de att jag skulle maila in mina uppgifter ännu en gång.. Suck kan de inte bara köra hit det så ni får se vilka fina fina klänningar jag beställt!

Queenpeach outfit

image276

Dagens outfit

Blåblommig klänning med rosett - Queenpeach.com (köp den här)
Svarta leggings - Top Shop
Blå skor - köpta i Bangkok

mitt i veckan

God Morgon!
Blev inte så mycket bloggande ikväll pga att det blev filmkväll istället. Såg Into the wild som verkligen var jättebra! Nu ska jag strax till jobbet och jobbar till sent och ikväll blir det powerwalk runt Kungsholmen.

Slen är tillbaka i Sthlm ser det ut som och alltig blir så mycket lättare då. Såg igår en supersnygg klänning på Lindex (av alla ställen) som jag ska hinna ta en närmare titt på också.

Ha en bra dag!

Queenpeach outfit

image275

Dagens outfit
Svart långkofta - Miss Selfridge
Svarta leggings - Top Shop
Skinnjacka - H&M
Nike skor - Sneakers and stuff
Svart sjal - H&M
Väska - köpt i Malaysia.

Jude Law kanske är kär

image274

Kolla vilka som funnit varandra, Jude Law och Kimberly Stewert. Bilden är tagen i lördags kväll på en sunkig klubb i Essex, stället beskrivs som en klubb där ex Big Brother stjärnor och reservspelare i West Ham hänger. Jude Law är tydligen den hetaste kändisen som någonson satt sin fot på klubben som heter 195. Jude förbjöd all fotografering i VIP delen men som man kan se hann någon ta ett mobilkort iallafall. Kimberlys pappa Rod Stewert har ett stort hus inte så långt därifrån så det var kanske där de avslutade kvällen?

dags att lämna blogg.se?

Vad är det som händer med blogg.se? Kanske dags att byta till blogspot? Hela fm gick det inte att blogga, jag har inte blivit flyttad till nån annan plattform, aktiva listan är konstig och jag tycker ingenting funkar helt ok..

dagen försvann

Helt plötsligt är klockan 22 och dagen bara försvann. Jobbet gick bra och det var en soft dag. Sedan gick jag hem, postade lite queenpeach paket på vägen och kom hem till killen som lovade middag inom kort. Fick bli en powerwalk innan maten och sedan fick jag pasta med spicy tonfisk och broccoli :D

Nu har jag precis kommit hem från powerwalk nummer 2, ska förbereda lite inför jobb imorgon och sen blir det nog ingefärsté i soffan. Älskar det, speciellt med mycket citron i!

Förövrigt så var det enda jag störde mig på idag folk som åker buss med stora hundar. Först blir hela jag och mina svarta leggings piskade av en stor, långhårig hund när de inte kommer förbi en barnvagn. När jag sedan ska gå av ska en till person gå av, som bär en halvstor hund. (Varför undrar jag då hunden måste vara kapabel att gå själv) Iallafall kommer hunden emot mig, tar ut sina klor och givetvis rivs på min skinnjacka. Jag gillar djurfria fordon!

Queenpeach outfit

image273

Jag vet att det varit lite dåligt med Dagens outfit men nu är det skärpning!
Röd/svart/grå rutig blusklänning/tunika med volang - Queenpeach.com (finns här)
Svart fodralklänning - H&M.
Skinnjacka - H&M.
Leggings - Top Shop
Ballerinaskor - köpta i Malaysia.
Väska - köpt i Malaysia

nya Kate Moss kläder

image271

Kate Moss nya sommarkollektion för Top Shop är snygg.. eller mer än snygg, SJUKT snygg! Kolla bara in klänningen här ovanför så vet ni vad ni har att vänta :) Finns att köpa online imorgon och för en gång skull i storleker större än storlek 10!

Miu Miu ansikte

image268

Om ryktena stämmer så kommer Miu Miu avbryta sitt kontrakt med Kirsten Dunst och istället blir Vanessa Paradis det nya ansiktet utåt. Johnny Depps fru är riktigt snygg så det tror jag blir en hit.
Prade kommer använda sig av Linda Evangelista i deras nya kampanj och Fornarina har skrivit kontrakt med Linsy Lohan. Rimmel har nekat till rykten att de dumpar Kate Moss för Sophie Ellis-Bextor och Kate kommer att fortsätta vara Rimmels ansikte " långt in i framtiden". Däremot säger Rimmel att det är möjligt att de kommer använda Sophie för kampanjer tillsammans med Kate.. Ja den som lever får se ;)

den är tillbaka

Tjoho det är sol igen. Sthlm är inte täckt av en grå, blöt filt längre! Ska snart till jobbet men ganska kort dag så det är helt ok. Söndagen var seg men satt länge på mysigt café med en kompis och drack grönt té och åt blåbärscheesecake så det gjorde att dagen blev lite bättre än bara grådassig.

Men idag skiner alltså solen, det är mer än dubbelt så många grader som igår och ikväll är det jag som går en lång powerwalk :)

hiss o diss lista v.20

Jag har bestämt mig för ett nytt inslag här i bloggen, varje söndag kommer Queenpeach att hissa och dissa händelser under den gångna veckan med start idag.

Queenpeach hissar

  • Sex and the City premiären med glamour tema i London. Sarah Jessica Parker var snyggare än någonsin, de engelska stjärnorna klädde för en gång skull upp sig och för första gången på länge ångrar jag att jag inte bor kvar i London.
  • Scarlett Johanssons debutskiva där hon tolkar Tom Waits låtar. Lyssna, genialiskt!
  • Kristian Luuk och Carina Berg har förlovat sig. I en kändisvärld där det verkar som pr är viktigare än kärlek så är jag glad för detta. De känns som ett par på riktigt och jag tror de är allvarligt kära. Och kärlek ska hyllas därför hissar Queenpeach detta!

Queenpeach dissar

  • Vädret såklart. Det är inte ok med 5 grader, snö och regn i maj.
  • Läget i Burma och Kina. Hemskt, fruktansvärt och ofattbara siffror av döda och saknade.
  • EMD - sämre pojkband får man leta efter, de är inte ens snygga.

not forever

Hörde just en suverän tolkning av Popsicles Not forever med Christian Kjellvander på Tv4. Kanon!

min fina klännning

image267

Den här klänningen hade jag tänkt haft på mig idag när jag ska på brunch med några kompisar, men funkar det när det är 6 grader ute? Jag älskar verkligen klänningen (kommer från queenpeach.com), kanske kan ha svarta strumpbyxor till och svart kofta eller nåt. Eller kanske tunn långärmad tröja under och stor sjal? Det jag gillar mest med den är att den är söt ,randig, lantig och så gillar jag fickor :)

less

God Morgon!
Sverige är ett sjukt land. Hur kan det snöa i maj? Här i Sthlm har jag inte sett till nåt men inte långt härifrån. Hade tänkt börja dagen med en powerwalk mensåklart regnar det. Nu börjar jag bli riktigt trött på det här och köper snart en enkel biljett tillbaka till Bangkok. Såg precis en väderprognos på Tv4 och det ska regna till onsdag.. får väl lura min kropp och besöka solariet eller nåt.


Asien kom tillbaka

Har en lugn kväll hemma med té och äpplen. Detta måste ha varit Stockholms gråaste dag i maj iallafall, det är dessa dagar man undrar varför man flyttade från Asien.

Dagen har ändå varit ok trots regnet måste jag säga. Var och kollade in min kompis nya lägenhet och den var så fin att jag blev avundsjuk. Sedan gick vi till mysigt café och drack chai latte och hängde i stora soffor.

Nu ser det ut som himlen börjar bli lite blå men det är för sent för mig, jag sitter i luvtröja och tänker inte lämna lägenheten nåt mer idag!  Har avnjutit middag med quinoa, tomat och olivröra och nu ska jag ta fram min fina rosa shoebox fylld med Sex and the City.

lång kille

Idag på tunnelbanan såg jag en man som var så lång att han inte kunde stå upprätt i vagnen. Då är man lång, han måste vara längre än 2 meter, helt klart.

tjat klänning

image266

Är verkligen den här klänningen SÅ snygg? Den kommer från H&M, finns med i varenda blogg och säljs för 1000 kr på Tradera. Jag är skeptisk. Framför allt eftersom jag öppnat en webshop just därför att jag är trött på att hela Sverige går omkring i samma plagg. Och just därför var det viktigt för mig att öppna en shop där varje plagg finns i max 2 exemplar så man är helt säker på att inte komma i samma klänning som någon annan på festen, studenten, bröllopet eller bara på jobbet.

Men när vissa plagg blir så pass hypade som denna klänning så kommer ju ännu fler ha lika garderober. Nu kommer personer som åker till London, NY och Köpenhamn köpa med sig denna klänning hem, för att den är så svår att få tag på här, och så finns det ännu fler exmplar i Sverige. Nej Queenpeach slår ännu ett slag för PERSONLIG stil!

naken Kate Moss

image265

Såhär såg Kate Moss ut igår när hon åt lunch på Diners at Cipriani i Mayfair, London. De andra gästerna satte nästan sin lunch i halsen när de såg att Kate inte bar underkläder under sin klänning i lite halvgenomskinligt tyg. När hon sedan skulle bege sig hem till St Johns Wood kom en vind som lyfte hennes kjol så högt att man kunde se att det var inte bara bh som hon glömt tagit på. Men snygg är hon såklart, det går ju inte att komma ifrån.

många ideer

Kan det bli mer grått än vad Stockholm är idag? Idag är en sån här dag då man bara vill ligga i sängen, äta godis, dricka te och ha slapparkläder hela dagen.

Gårdagen var iallafall urkul men fick skippa klänningen till förmån för svarta Acne jeans, höga blåa klackar och en vit volangtopp. Blev kvar ganska sent och sen sov jag hemma hos min kille, så dålig uppdatering jag vet. Affären som det var invigningen för var jättefin och jag blir så sugen på att öppna queenpeach så. Men jag vet ju att det krävs så mycket mer arbete då, ingen semester inom snar framtid, dyra lokalkostnader och mer leverantörer. Men om jag skulle komma över ett stort kapital som vara väntar på mig så kanske ;)

Idag blir det webshopsjobb, sätta mig in i ekonomidelen med att ha eget företag, kolla in en kompis nya lägenhet och en massa SATC ikväll skulle jag tro!

sommarsko

image264

Jag är jättesugen på att kllicka hem den här skon! Tror den skulle göra sig perfekt till mina svarta Acne jeans, min cerisa clutch väska och ett linne i svart eller vitt sommar. Så söt!

pinsamt

image263

Kanske den mest pinsamma bilden idag? Lily Allen på väg hem efter en vild natt och så full att hon däcker på sin pappa. Det var igår i Cannes som bilden togs och Lily fick bäras ut från en av klubbarna då hon inte kunde gå pga för mycket alkohol. Lily, som just färgat sitt hår blont, säger att det är sant att blondes have more fun.. Jag är inte säker på det med tanke på bilderna.

nu är det soft

Tjohoo! Det är äntligen helg, regn har övergått till sol och 5 grader har blivit 11. Så skönt att vara ledig i några dagar även om jag ska jobba en hel del med webshopen.

Nu ska jag softa lite framför datorn, sedan blir det dusch och klädval då jag ska på invigningen ikväll. Tur att vi ska vara inne hela kvällen för annars fryser jag ihjäl i mina sommarplagg. Har köpt en jättefin present som jag ska ta med mig och jag har hört att det ska bjudas på sushi vilket jag är supernöjd med.

Queenpeach outfit

image262

Dagens outfit (man få ju försöka lätta upp regnet med nåt blommigt :) )
Jeans - Acne Hex Silver
Tunika/miniklänning - Queenpeach.com (köp den här)
Vita Converse - köpta i NY
Vitt smalt skärp - secondhand

nån som vet?

Förresten, är det nån som vet vad som hänt med mest aktiva listan? Varför är den så kort och varför finns inte de största bloggarna med på den längre? Är den baserad på något nytt eller vad händer..?

regn och rusk

God Morgon!
Regnet öser verkligen ner här i Stockholm och det enda jag vill göra är att stänga in mig med en kopp te och ett duntäcke. Men tyvärr funkar inte det utan jag ska strax kila till jobbet, men det är ju faktiskt fredag :)

Ikväll ska jag på invigningsfest av en ny butik här i Stockholm, ska bli kul vet bara inte vad jag ska ha på mig. Hoppas regnet upphör så man iallafall kan ha peeptoes utan att vattnet sipprar in!

Posh vs Paris

image261

Posh Spice var snygg igår på Harrods när hennes nya jeans lanserades. Varenda fotograf i London var där,  till Paris Hiltons stora förtret som stod vid Dorchester Hotel och väntade på att någon skulle ta lite bilder på henne också :)

snyggaste klänningen

image260

Snyggaste klänningen i Cannes i år var utan tvekan Natalie Portmans lila volangklänning! Den är fullkomligt underbar och jag måste hitta en billigare kopa snarast :D

hetsigt

Vilken dag kan jag väl sammanfatta med. Sov dåligt och vaknade med svullna ögon. Trots sovmorgon var jag dödstrött när jag kom till jobbet. Efter jobbet blev det fika med kompis i Vasastan och efter det raka vägen till söder och middag med annan kompis. Jag fick supergod paj och några glas vin och nu blir det snart sängen.

Nu vill jag ha helg!


bästa för ansiktet

image259

Detta kan vara den bästa rengöringen som finns för ansiktet! Den kommer från Lancome och heter Mousse Confort, gjord för torr hud. Den skummar, tar bort allt smink och man blir alldeles len efteråt. Och att den är rosa gör inte saken sämre :)

Queenpeach hissar!

vad är äckligast?

image258

Jag vet inte vilket som är äckligast.. att pussa Pete Doherty eller Amy Winehouse?? Tillsammans har de väl provat varenda drog under solen så detta måste ju utlöst någon form av kemisk reaktion?! :)

oh yes

Äntligen hemma! Trodde aldrig denna dag skulle ta slut + att det har varit så grått att man blir deppad. Som ni kan se tog jag ju på mig min gula favoritkjol idag och det var tur för det var den enda som lyste upp :)

Nu ska jag snart äta pasta och sen ska lite folk komma hit, kolla på SATC och dricka té. Perfekt avslut på denna dag iallafall!

Queenpeach outfit

image257

Dagens outfit

Svart t-shirt - H&M
Gul kjol - H&M
Svarta leggings - Top Shop
Svarta ballerinas - köpta i Malaysia.

Ursäkta sladd röran på golvet :)

vill gå

Har lunchrast på jobbet och är så trött att jag snart trillar av stolen. Har druckit 3 koppar kaffe men det hjälper inte.. Vill gå hem men det är 5 lååånga timmar kvar. Det enda jag kan tänka på är hur skönt det ska bli med sovmorgon imorgon.

Har just ätit äcklig jobblunch bestående av nån form av gryta och ris. Gryta gör mig alltid skeptisk, kocken kan ha haft  vad som helst där i utan att man vet vad man tuggar :(

sådär va?

Ännu en morgon. Men jag är tröttare än tröttast och ska star kila till bussen. Ser just på nyhetsmorgon att det ska bli regn, blä. Men detta är min sista långa dag denna veckan så bara att bita ihop. Hinner inte ta en queenpeach outfit nu men det kommer upp en ikväll istället.

Ha en bra dag!

Kate Moss trend

image256

Såhär såg kate Moss ut igår på Londons gator där sommaren kommit. Kolla noga vad hon har på sig för det kommer vara hetaste modet om någon månad, jag lovar! :)

slapp det

Jag slapp sitta ute, det lönar sig att komma försent. de hade nämligen testat att sitta ute men insåg snart att det var för kallt och flyttade in lagom tills jag kom. Det är bara 8 grader ute och löjligt kallt för att vara maj.

Kul att träffa gamla kompisar igen iallafall och massor av folk var där fast det bara var tisdag. Nu måste jag verkligen sova då jag har en sjukt lång arbetsdag imorgon utan rast.

Kul att det varit så många besökare i webshopen idag förresten, www.queenpeach.com är det som gäller :)

störande moment

Nu när jag flyttat tillbaka till Stockholm igen åker jag en del tunnelbana och det finns en hel del grejer i vagnarna som stör mig. Här kommer en lista på mina störningsmoment, inte i någon direkt ordning.

  • Personer som ska åka typ 4 stationer och tar upp sin laptop. Hur mycket hinner man egentligen skriva på ca 3-4 minuter efter det att datorn har startats upp?
  • Folk som lyssnar på musik med sina mobiler utan hörlurar. Nej tack, jag vill inte lyssna på Adam Tensta.
  • Konversationer som ska hållas där inte 30 okända personer lyssnar. Relationsbråk, snuskskämt, nattens erövringar och prat om hur bra man är kan vänta känner jag.
  • Tonåringar. De flesta iallfall. Speciellt killar med basketboll, som har ett ordförråd som inte riktigt är utvecklat och som måste knuffa på varandra hela tiden.
  • Sovande personer som druckit för mycket och duschat för lite så hela vagnen måste lida.
  • Mobilsamtal som pratas så högt att det till och med stör vagngnisslet.
Har säkert glömt mycket men hur svårt är det att bara läsa metro eller en pocketbok och vara tyst? ;)

Nya Beckham jeans

image255

Victoria Beckham visar upp sina nya jeans som hon lanserar på Harrods på torsdag. Utsvängda 70-tals jeans är grejen i sommar tycker Victoria. Men det tycker inte jag. Ärligt, det är inte snyggt och stuprör är så mycket snyggare + att man i dessa jeans inte får chansen att visa upp sina snygga skor ju som gör halva outfiten enligt mig.

Queenpeach gör tummen ned!

ute nu?

Äntligen hemma igen efter en iskall dag som mest spenderades utomhus. Håller på gör varm broccolisoppa och har köpt varm, nybakat bröd till; det ska bli så gott.

Dagens gick ganska snabbt faktiskt, blir värre imorgon när jag typ ska jobba 11 timmar i sträck. Men det ska jag inte tänka på nu. Ikväll ska jag ut på lite barhäng och hade hoppats på ett varmt, mysigt ställe såklart. Men fick nytt ett mess om att vi ska ses på en uteservering, jag vet att det finsn såna där värmelampor men ändå.. jag är skeptisk.

Queenpeach outfit

image254

Idag har jag på mig den här klänningen men med leggings under såklart, men hinner inte ta ny bild ;) Stressad som vanligt.

Mörkblå klänning med blommor - Queenpeach.com (köp den här men i somrigare färger)
Röda ballerina skor - köpta i London.

ormar på morgonen

Har en mycket lugn och skön morgon. Har sovit som en stock och vaknade före klockan. Nu sitter jag och äter gröt med kanel och avocadomackor. Ska strax föna håret och åka på möte, sedan blir det jobb och ikväll blir det barhäng. Inte mycket varmare idag men solen skiner iallafall, hoppas den isande vinden lagt sig under natten.

Sitter nu och kollar på Nyhetsmorgon och att det blir allt vanligare att folk släpper ut sina ormar i naturen när de inte vill ha dem längre, urk!

snyggast

image253

Och snyggast av alla kändisar på premiären i Lonodn igår var Kimberley Stewert. Svart klänning med nitar och snygga svarta höga skor med remmar. Och vilka ben...

Sex and the City premiär

image252

Kolla in hur supersnygga Sex and the City tjejerna var på premiären i London igår! SJP var snygg i en grön klänning med matchande grön fjärilshatt och skor från Alexander McQueen. Hur kan denna snygga kvinna redan vara 43? Kim Cattrall hade en röd Vivienne Westwood klänning och skor från Gucci. Cynthia Nixon hade en blåsvart klänning med djup urringning och skor från Gucci (som tyvärr inte syns). Kristin Davis hade också rött på sig och skor från Christian Louboutin.

Eventet gick av stapeln på Leicester Square och alla inbjudna hade fått orser om att klä sig efter dresscode "glamour" vilket är roligt för sunkiga England tycker jag. Det hade ju varit snack om att tjejerna inte tänkte komma till London pga irritation att det borde vara premiär i filmens hemsatd NY innan, men de dök upp och med stil!

maxi dress

image251

Jag har varit sugen ganska länge på att köpa en maxi dress men är lite orolig om det skulle passa mig. Man kanske ser jättekort ut när man har en sådan och jag är ju bara 1,68 så kortare vill jag inte bli..
Men snyggt är det och ska jag köpa en kommer det såklart bli en färgglad klänning, a la denna ovanför!

tid för säng

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Blev inget promenad, jag var alldeles för kall så det blev många koppar te inomhus istället. Fick många roliga tidningar i brevlådan imorse så en hel del läsning har det blivit.

Imorgon ska jag upp tidigt igen för ett möte och sen blir det jobb vid 12. Det måste bli varmare väder för min kropp klarar inte sån här kall temperatur. Tur att jag just inhandlat nytt tunnelbanekort även om det var rena rama rånet att köpa ett för 690kr!


dagens vill ha klänning

image250

Jag älskar den här klänningen! Galet , sjukt och supersnygg och tyvärr väldigt dyr. Den kommer från French Connection och kostar runt 1700 kronor. Men skulle den inte vara hur snygg som helst till sommaren när man är brun, har skyhöga pumps till och håret blivit solblekt?

grönt smink

image249

Grönt är den hetaste färgen på make up i sommar, iallafall i London! Alla nyanser av grön går bra, från pastell till skogsgrön så det kommer funka fast du är blond/mörk eller rödhårig. Blondiner och sådana med blek hy passar såklart bäst i pastell medans starkare färger passar mörkare hudtoner. Jag tycker även det kan vara galet snyggt med nästan inget smink alls och sen en bred linje på ögonlocket av grön glitter eyeliner.

Green is the shit for summer så köp din färg nu innan den tar slut :)

Queenpeach outfit

image248

Dagens outfit
Svart/vit rutig kavaj/jacka - Köpt i Bangkok.
Vit v-ringad t-shirt - Top Shop.
Svart kjol med hög midja - H&M
Vitt sidenband - någon tygaffär
Röda ballerinas - köpta i London.

Självklart fick också ett par leggings åka på så fort jag kom utanför dörren :)

tillbaka igen

Blev visst ett litet ofrivilligt blogguppehåll här på queenpeach. Gårdagen och morgonen var sjukt strssiga så det är först nu jag sitter vid datorn igen. Kom hem från parken igår och skulle fixa picknick mat, dammsuga och duscha på typ en timme. Sedan blev det promenad till söder, picknick i solnedgång och promenad hem igen.

Sedan blev jag väckt 07:10 imorse av mitt jobb som behövde mig tidigare än planerat så  på en kvart gjorde jag mig i ordning och sen språngmarsch till bussen. Men nu är jag äntligen hemma igen och kan andas ut.  Jag ska nu äta middag,  svara på mail och kanske hinna med en promenad. Men då det bara är 10 grader här i Sthlm och isande vind får vi se hur det blir med den saken.

im out of here

Nu ska kila iväg och dricka smoothie med tjejerna och sen blir det läsning i parken. Jag har hört att det bara ska bli 10 grader imorgon så lika bra att njuta nu och använda klänning medans det går.

Har packat väska med äpplen, filt, tidningar, pocketbok och mineralvatten. Bloggar mer när jag är tillbaka från solen!


Queenpeach outfit

image247

Dagens outfit

Klänning med gula och svarta prickar - Queenpeach.com (finns att köpa i annan färg här)
Smalt svart lackskärp - secondhand i London.
Gula skor - köpa i Bangkok

söndagens begär

image246

Söndagens "vill ha"  kommer från Miss Selfridge. Vit axelbandslös klänning med gulddetaljer och säkerligen suveränt snygg till solbränd hy. Varför finns inte den affären i Sverige längre?

morning

God Morgon!
Har just vaknat av att solen sken in genom fönstret, sånt gillas! Hade det mysigt igår med grillning, vin, supergod efterrätt och idyll i Nacka. Blev inte alltför sent så är pigg idag.

Har inga som helst planer för dagen men det går ju inte att vara inne när det är sommar ute. Tror det blir solning i parken, läsa tidningar, träffa tjejerna och ikväll picknick med M.

Men nu måste jag fixa min gröt, är vrålhungrig!

ny kjol

image245

Har just beställt denna kjol av en kompis som bor i London. Den finns på Dorothy Perkins där men eftersom de inte skeppar till Sverige är det bra att en av mina bästa kompisar bor där och jag skicka den till mig istället :)
Den är så somrig och fin och kommer vara perfekt till instoppat vitt linne och gladiator sandalar i sommar!

Nej nu ska jag kila till affären för laxköp o sen till tunnelbana. Hoppas alla får en underbart solig kväll!

ahhhhhhhh

Åh vilket väder, sommar med 25 grader! Blev lite lite shopping, nya solglasögon och några linnen sedan bar det av till parken. Kunde sola i bara bikini och det var så skönt. Tjejerna kom över och vi åt jordgubbar och yogurtglass.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen o sen blir det buss till Nacka, grilla lax och njuta av sommaren!

Queenpeach outfit

image244

Dagens outfit

Jeans - Acne Hep Pure.
Ljusblå topp med volanger - Queenpeach.com (köp den här)
Blå och vita skor - köpta i Bangkok.
SVart väska - Lindex tror jag..

lördags planer

Sitter här och försöker planera upp min dag.. Just nu sitter jag och väntar på en kompis som ska komma förbi och hämta lite klänningar hon köpt på queenpeach.com. Sedan blir det shopping med brorsan, solning i parken och ikväll grillning i Nacka. Har mina aningar om att denna dag kommer att bli bra:)

Måste shoppa nya skor idag. Behöver platta vanliga ballerina skor som man inte får skoskav av. Mina andra ballerina håller på faller sönder och sulan under är alldeles lös.. ska kolla om man ev kan sula om dem för de kommer från Malaysia och jag älskar dem till döds!

SJP i nya Jimmy Choos

image242

Sarah Jessica Parker är så sjukt snygg! Fick jag byta utseende med en kändis skulle jag ta henne utan att tveka. Den här bilden kommer från Sex and the City filmen och såklart har hon på sig ett par splitternya Jimmy Choos. Atlas heter skon och är en guldig sandal med en massa remmar :)

För att fira att Carrie använt Jimmy Choos skor i 10 år, sedan serien hade premiär, bjuder Jimmy Choo på lite happenings. Kunder har blivit inbjudna till hans affärer i London igår och idag för att spana in den nya Atlas skon, få en preview av höstens skor och såklart sippa på Carries favoritdrink, cosmopolitan.  Åh vad jag önskar att jag var där!

hett skvaller

image240 image241

För några dagar sedan såg jag dessa två personer leka turturduvor inne på Hemköp, Niklas Strömstedt och Jenny Östergren från Nyhetsmorgon på TV4. Visste inte ens att de var ihop, men jo tydligen. Jag älskar att Stockholm är så pass litet att det inte går att vara anonym :)

lång resa

Klockan är 08:42 och det är 19 grader i skuggan, kan inte bli bättre! Hade så himla mysigt hemma hos min tjejkompis igår, satt ute och grillade och drack vin tills det blev lite för kallt. Maten var supergod och det var kul att ses igen.
När jag skulle hem däremot var det inte lika kul för först fick jag vänta 25 minuter innan tunnelbanan kom och sedan skulle jag byta vid Slussen och då fick jag vänta 15 minuter till. Men vid 02 var jag slutligen hemma och tröttare än tröttast!


Har just lagt iväg en beställning på så snygga klänningar som förväntas finnas hos queenpeach.com inom de närmaste två veckorna. Kul att så många gillade min kjol förresten och jag håller med för det är min favoritkjol just nu :)

Queenpeach outfit

image239

Dagens outfit

Svart t-shirt - H&M.
Beige kjol med rosett och hängslen - Queenpeach.com (köp den här)
Svarta pumps med rosett - köpta i NY.
Väska - köpt i Malaysia.

dagens planer

Planerna för dagen är många. Först möte på banken angående queenpeach.com, sedan läkartid vid 11. Direkt efter det blir det tunnelbana till jobbet, jobba till 17, snabbis in till stan för lite shopping och sedan tjejmiddag. Tror det kommer bli dåligt med bloggning här idag men skriver en del inlägg så här på morgonen istället.

Kan inte bestämma vad jag ska ha på mig heller men det blir def kjol och bara ben och öppna skor. Men ska inte hem mellan jobb och tjejmiddag så får bli lite andra kläder i väskan, tur att den är stor :)

Geri goes Top Shop!

image238

Geri Halliwell från SpiceGirls är ju inte känd för att ha den bästa stilen men här han hon verkligen lyckats! Supersnyggt måste jag säga och det bästa av allt är att alla plagg kommer från Top Shop utom väskan och solglasögonen som är från Marc Jacobs. Härligt Geri, håll dig till highstreet kedjorna så kan det inte gå fel :)

tacky

image237

Vilken klädmiss! Girls Aloud, enormt stort tjejband i England, hade turnepremiär för några dagar sen och såg ut såhär. Eller iallafall gjorde Cheryl det och de andra hade liknande PVC kreationer som inte är snygga någonstans. So tacky! Cheryl, som för några månader sedan dumpade fotbollsspelaren Ashley  Cole efter han varit otrogen bär inte längre sin vigselring och hon borde inte bära detta heller!

solglasögon krash

Igår gick mina favorit solglasögon sönder :( Jag får skylle mig själv som köpte billiga från H&M och sen lät de ligga fritt i väskan med 100 andra saker. Och det var de jag använde allra mest, Marc Jacobs kopiorna. Men jag har aldrig tur med solglasögon. Jag har massor massor med de sitter bra ett tag men sen tappar de ett glas eller de blir sneda.

Jag har flest billiga solglasögon men har även köpt ett par dyra för över 2000 från D&G men när jag satt sönder dem en sommar fick jag nog och håller mig nu till billiga och många. Så måste nu leta på exakt likadana, tura tt det finns typ 20 H&M i Stockholm och att jag bor granne med ett.


det är bara bra :)

Det är så mycket lättare att gå upp när solen skiner utanför fönstret. Fredag, sol, halvdag på jobbet och kul kväll framför mig, kan ju inte bli bättre!

Ikväll ska jag äta middag med en kompis jag inte träffat på nästan ett år, ska bli så kul att ses igen. Det är lyx att ha alla sina kompisar så här nära när man bott 15 timmar med flyg ifrån dem en längre tid.

Nu är det dags för fiberhavregrynsgröt med kanel och svara på lite mail.


Elle lyx

Kvällens möte gick bra och det bådar gott för queenpeach.com. Imorgon är det fredag och sen ska jag njuta av en solig helg. Börjar inte förrän vid lunch imorgon men har läkartid vid 10:00 så det är bara att ställa klockan iallafall.

Sitter nu och äter lakrits glass och dricker te och det börjar bli mörkt ute. Jag uppskattar verkligen att det är ljust så länge på kvällarna här i Sverige. Ska snart krypa ned i min stora säng och läsa Elle, har sömn att ta igen då jag inte sov bra i natt utan var alldeles för varm.

snyggaste scarfen

image236

Snyggaste scarfen just nu kommer lätt från Top Shop. Den är perfekt till vitt linne i sommar och den svarta skinnjackan. Jag vet inte om den finns i Sverige men jag ska beställa den av en kompis i London och jag är så glad att pundet sjunker mot kronan :)

gula skor

image235

Min kompis köpte den här skon för några dagar sedan! De är så snygga och jag kan inte sluta tänka på dem så jag kanske måste köpa likadana. Fast 900 kronor är ganska mycket pengar för senapsgula pumps!?

superolja

image234

När jag flyttade hem från Asien så blev min hud jättetorr. Alltså nästan så torr att den blir fnasig och gör ont. Hat testat varenda insmörjningskräm från H&M till Apoteket utan bra resultat, men nu äntligen tror jag att jag hittat den. Det är Burts Bees Baby Bee Apricot Oil. Luktar supergott, innehåll olja från aprikos, olic och avocado och går in i huden. Fenomenal. Egentligen är den framtagen för bebisar känsliga hy men den är även perfekt för mig ;)

Tror även den kommer vara bra senare i sommar när man solat och blir jättetorr. Däremot tar jag starkt avstånd till att kleta in sig med olja och sen lägga sig i solen, snälla fritera inte era kroppar!

mackor, citron och shorts

Ljuvlig dag. Kunde ta av mig leggings så fort jag kom fram till jobbet och har gått barbent sen dess. Har nu kommit hem, slängt i mig en mack middag och dricker vatten med sjuka mängder pressad citron i. Snart kommer en kund hit angående queenpeach.com och sedan blir det promenad.

By the way, det är inte snyggt med folk som har alldeles för korta shorts på sig!

Queenpeach outfit

image233

Dagens outfit innan det blir jogging mot tunnelbanan ;)
Röd klänning - H&M.
Rött skärp - köpt i Malaysia.
Svarta leggings - Top Shop (hoppas på att jag ta av dem men vågar inte chansa...)
Skor (syns inte i bild) - röd prickiga ballerina från London.

HM

HM släppte nya sommarkläder på nätet klockan 10:00 idag. Jag tycker de var sådär. Mycket snygga bikinis men sen var det ju mest scarfs och armband. Vill se mer kjolar och klänningar, tack :D

Queenpeach outfit party

image232

Det var denna outfit jag körde på igår kväll.

Klänning - Queenpeach.com (köp den här)
Skor - köpta i NY
Svart smalt skärp - köpt på second hand i London
Svart clutch väska - köpt i Bangkok

Kate Moss, snygg igen!

image231

Så snygg! Kate Moss är sjukt snygg i den nya Agent Provocateur kampanjen för bröllopsunderkläder. Vissa av bilderna i den nya kampanjen är ganska avklädda och Kate viasr både det ena och det andra, men såklart lika het som alltid!

kul party

Hade verkligen jättekul igår. Blev en del drinkar, många tal och mycket mingel. Jättegoda glassdrinkar :D Valde den prickiga klänningen för kände att den var mer party, bild kommer snart.

Idag börjar jag inte förrän 12 så behöver inte stressa, fast kommer väl bli sen till bussen ändå :) Ska hinna med att posta lite queenpeach varor till kunder först också. Vädret är underbart så idag blir det nog premiär för bara ben till kjolen. Ikväll är det kundbesök som gäller och powerwalk, måste ju gå bort alla kg glass som slnak ned igår!

hjälp

Paus på jobbet. Sitter och avnjuter en latte och pepparkakor. Hann i tid men det var riktigt nära att bussen åkte utan mig. Blev röd fin klänning idag och ska försöka hinna outfitbild innan drinkpartyt ikväll. Snälla scrolla ned och hjälp mig välja klänning, har ännu inte bestämt mig!!

stress

Jag hatar att jag alltid är sen! Spelar ingen roll när jag går upp för blir alltid sen iallafall. Nu måste jag såklart spring till bussen igen. Jobbar hela dagen fram till 18 o sen blir det drink. Kanske hinner blogga där emellan nåt.
Ha en bra dag!

mer om mig

Jag fick den här listan mailad till mig av en läsare som ville att jag skulle fylla i den, så här är resultatet!

Någonting jag tycker om med mig själv:
Ambitös, social och glad.
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag alltid är sen till allting.
Detta är jag rädd för: råttor
Tre saker jag vill ha varje dag: sömn, sms och mat.
Tre saker jag absolut inte kan göra: sy, prata japanska och gå ned i spagat.
Detta tycker jag om att göra: träna, resa och äta sushi.
Detta vill jag göra just nu: äta choklad, sova och få iväg min nya beställning.
Bästa känslan: maj i stockholm, efter ett pumppass och hitta den perfekta klänningen.
Värsta känslan: vilsen.
Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har/är: rolig, snygg, stilmedveten och ärlig.
Är jag kär just nu?: ja
Jag vill gifta mig: spelar inte jättestor roll.
Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Besöka Tokyo, sy en egen klänning och köpa en cab.
Min käraste ägodel: datorn kanske.
Något jag vill ha i present: En mac air och en lägenhet.
Favoritkläder: Klänningar såklart!
Favoritdjur: gillar inte djur, jo små små hundar.
Följande musikstilar tilltalar mig mest: Håkan hellström.
Då grät jag senast: Igår när jag kollade på American Idol.
Stjärntecken: skytt
En bok jag gillar: Million Little Pieces.
En film jag gillar: Babel.
TV-program jag gillar: Sex and the City, DH.
Favoritdoft: Marc Jacobs - Daisy
Detta äter jag gärna: fil, avocado och Ben o Jerry glass.
Dricker helst: mineral vatten.
Favoritgodis: salt
Hit vill jag gärna åka på semester: Tokyo och Nya Zeeland.
Färgen på mina ögon: Blå.
Min längd: 1,69.
Så här bor jag: I innerstan i en 1,5:a.
Det här tänder mig: stil.
Det här gör mig avtänd: äckliga tänder.
Favoritfärg: rosa
Den bästa present jag "fått": lap top.
Senast köpta skiva: köper inte skivor men laddade hem Lykke Li för några dagar sen.
Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: armarna.
Udda förmåga/egenskap: jag kan hitta en klänning till vem som helst:)
Om jag vore ett djur skulle jag vara: apa


att välja klänning

image229image230

Imorgon ska jag på examensdrink för en kompis som äntligen är klar med universitetet. Vi ska vara inomhus men det finns en stor terass tydligen så jag hoppas på sol. Däremot kan jag inte bestämma mig vilken av dessa klänningar jag ska ha på mig.

Båda kan köpas här (www.queenpeach.com) och jag har även båda två i min garderob. Den vita är ju mer som en gräddbakelse men den andra har så mycket mer färg. Åh.. måste nog prova med skor här ikväll och se vad som ser bäst ut.

nördmode

image228

Det här nördmodet har ju varit ganska hett här i Stockholm ett tag. Det började bli populärt precis innan jag flyttade från Sverige och jag trodde såklart det skulle dö ut, men icke sa nicke. det lever i allra högsta grad, speciellt på söder en fredag kväll.

Jag kan inte direkt sätta fingret på vad det är men nördmodet inkluderar gärna för stora glasögon, urtvättade stora cardigans, små axelremsväskor i färg, lite för korta byxor, cosby tröjor, färgade solisar, sandaler, pottfrisyrer, stora mintgrönt trähalsband och miniräknarklocka,

Men om jag får säga vad jag tycker; snyggt är det inte!

the fab four

image227

Den här bilden togs i LA igår kväll. Den enda som jag tycker ser normal ut är Tom Criuse och det säger ju en hel del. Kate ser ut som en tant på 50 möter goth, posh ser bara benig/80tal/galen ut och David ser ut som han är mycket obekväm i sin Armani kostym. Posh hade på sig en vit kreation av spets som blivit totalt sågad i varenda modespalt idag.

Men är det inte märkligt att Tom Cruise håller måttet och ser näst intill likadan ut som i filmen Cocktail och Rain Man. Här kan vi snakca om att åldras med stil eller så har han en väldigt bra kirurg.

gröt längtan!

Har just ätit en stor tallrik risgrynsgröt med massor av kanel på :D Det har jag verkligen saknat i Asien kan jag säga! Jobbet gick bra men nu är jag helt slut. Försöker få igenom en leverans till Asien men mitt engelska kort krånglar. Så jobbigt och så dyrt att stå i kö till kundsupport i London.

Ska snart ha en lite specialprovning här hemma för queenpeach.com räkning och sen blir det nog lugnt. Borde gå ut på en powerwalk men får se om jag orkar. Soffan, kaffe och bok lockar nog mer just nu.

kjol dröm

image226

Drömkjol! Denna bara måste jag ha! Finns på Top Shop tydligen och ser helt underbar ut, randig, vippig och hög midja. Mycket Sarah jessica Parker och alldeles underbar :D

bestseller

image225

Detta är en av Top Shops stora bästsäljare i vår i London. 70 pund kostar den och är slut i de flesta Top Shop runt om i England. Lite kul tycker jag då jag säljer nästan en exakt likadan tunika/topp i min webshop, www.queenpeach.com, för mycket billigare pengar :)

vilken sko

image224

Kolla in vilken sjukt snygg sko från River Island. 60 pund kostar den och tyvärr skeppar de inte till Sverige men då är det tur att man har snälla kompisar som bor i England. Jag lovar att den skulle vara hur perfekt som helst till mina svarta acne jeans och vit eller svart topp i sommar!

dVb jeans

image223

Victoria Beckham stämmer Rock and Republic på ca 600 miljoner kronor. Efter att Victoria designat sitt eget jeansmärke 2006 säger hon nu att hon gått miste om stora intäkter då jeansen tydligen inte sålde lika mycket som R&R lovat. jag gillade aldrig de där jeanses och tyckte de var alldeles för dyra men i Thailand går var och varnnan person omkring i fejk dVb jeans :)

en ny morgon

God Morgon!
Jag är galet trött ska jag säga. Vill sova mer men det hinns inte med. Sitter och försöker äta en tallrik fil med äpple och kanel och vaknar till liv. Solen skiner iallafall och det hjälper mig att bli lite piggare men inte kul när man vet att man nu ska jobba i 10 timmar. Men har ju en kul kväll att se fram emot så alltid nåt.

Kommer inte hinna ta outfit bild så får fixa det ikväll!

thai kungen

image222

Det här är Thailands kung Bhumibol, drottning och kronprins. Här är exremt populär i Thailand och när man bott i Bangkok ett tag förstår man att han kan inte göra något fel. Han fick på enorma affischer i varuhusen, på stora billboards vid motorvägen, alla bär gula tröjor med hans emblem på måndagar och när man är på bio ska man hedra honom genom att stå upp i nån minut och lyssna på kungasången. När kungen fyller år den 5e december är det allmän helgdag och det firas överallt.

Häromdagen var det en thaistudent som inte reste sig upp under ett biobesök och nu kan han riskera 15 års fängelse. Han anklagas för att vanära monarkin och han har fått massor av hot på telefon och mail. Inte riktigt samma sak i Sverige kan man säga.

det är väl dags...

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig! Jobbar 10 timmars dag imorgon med början klockan 08 så gäller att vara pigg. Har även en privat queenpeach provning här hemma imorgon med potentiell kund :D Tyvärr kommer alltså bloggen ligga lågt under dagen men lovar uppdatering under kvällen!

Nu: Sängen, mina fina rosa/lila lakan och nya Vogue!


sommarvibb

image221

Såhär fint var det under min 2 timmars powerwalk. Fick med mig en kompis så det kändes verkligen inte som två timmar. Det är så mycket roligare att gå med en kompis än med sin Ipod. Vi gick en massa på klipporna och överallt satt folk och grillade och drack vin, mysigt. Snart är det verkligen sommar!

SItter här o kollar på American Idol, knaprar knäckebröd och läser bloggar. Så skön kväll!

queenpeach konceptet

image220

Jag har ett koncept med min webshop, www.queenpeach.com, och det är att varje plagg ska vara unikt, eller mer att man ska vara ensam om sitt plagg. Ibland tar jag in två av samma vara men that´s it! Jag tycker det finns alldeles för lite variation i Sverige. Jag förstår om man inte har mycket pengar och inte har råd att handla i exklusiva små affärer men håller ni inte med om att det är trist att köpa något på Gina eller H&M och möta nån på gatan i samma plagg?

Det har hänt mig flera gånger att jag varit ute på klubbar och mött 2-3 personer i samma H&M klänning eller lika Din Sko skor. Det är delvis därför jag har öppnat en webshop med unika plagg, för jag älskar att ha plagg som ingen annan har. Jag älskar att få höra "Åh var har du köpt den där?" och kunna svara att det är köpt utomlands och omöjligt att få tag på. Och jag älskar att jag kan gå på fest och aldrig behöva oroa mig för att nån ska säga "Den där klänningen har jag också testat på H&M men den satt inte bra på mig" etc. :D

knas blogg

Jag kan inte infoga bilder i min blogg?! Måste vara nåt med blogg.se som är knas. Snart är det dags för en powerwalk och sen en lugn kväll i soffan med té och kärlekskex. (Ni vet såna där kex som kommer i bokstäver och så kan man skriva små söta meddelanden. Så gulliga och så goda)

Har just ätit en middag bestående av risgrynsgröt och mackor med messmör. Jag håller på äter det som jag saknat mest när jag bodde i Asien så blir mycket svenskt nu och i många konstiga kombinationer :) Har inte ätit potatismos än som jag saknat i månader men nån dag ska jag göra eget mos med massor av svartpeppar och ketchup.

Asien längtan

Gah vad jag längtar tillbaka till Asien ibland, tror inte jag bott där för sista gången! Det jag saknar mest just nu är
  • min lägenhet med pool och stora solstolar.
  • sushibuffé på rullband.
  • färsk ananas i varje gathörn
  • mitt gym och min personliga tränare.
  • lyxbio.
  • fruktshaker.
  • Sunrise tacos.
  • Matmarknader
  • och givetvis, shoppingen! Det är inte alls lika kul att shoppa här för det är dyrare, alla har samma sak och det finns inte lika söta klänningar.

inpackning

image219

Sedan jag flyttade hem från Thailand så är mitt hår ingen höjdare. Det har blekts jättemycket av solen och havet i Asien och nu börjar det uppstå en mörk skarv. Jag vet inte om jag ska låta det vara och att det får jämnas ut bäst det vill eller om jag ska göra slingor. Oftast när jag gör slingor tycker jag att frisören gör för blonda, nästan vitt och jag gillar bättre när det är guldigt. Men sedan är det ju så dyrt också. När jag bodde i London brukade en kompis till mig, som är frisör, fixa mitt hår och nu har jag blivit alldeles för snål för att betala över 1000 kr för lite färg och toppning.

Men mot det slitna topparna har jag använt en hel del av Loreals Elvital nurti-gloss inpackning och den är riktigt bra för det priset. Brukar ibland ha i den om nätterna och hela håret får en annan lyster dagen efter. Väl värt att prova och så ser den så snygg ut i badrummet också :)

glass tappning!

Åh vilken underbar dag det varit idag. Solen har strålat som aldrig förr och det har varit runt 20 grader, jag var mycket ute med jobbet och det var så skönt. Ska tydligen hålla i sig hela veckan så det blir mycket häng på uteserveringar och en och annan glass skulle jag tro.

På bussen var det ett barn som tappade sin glass på min gula converse och det var mindre kul. Men det var bara vanilj och inte blåbär eller nåt liknande så tror det ska kunna tvättas bort! Nu måste jag äta något innan jag svimmar!

Queenpeach outfit

image218


Lite lugnt på jobbet nu så jag passar på att lägga dagens outfit :)

Jeans: Acne Hep pure
Skor: Gula Converse, NY
Linne: H&M
Miss Sunshine T-shirt: Bangkok

springa

Åh vad jag är sen nu, måste verkligen springa till tunnelbanan! Ska vara på jobbet om en halvtimme, men jobbar bara till 16:30 så då återkommer jag. Kanske hinner slänga upp en dagens outfit på jobbet.

Ha en bra dag!

Nya Zeeland

image217

Ända sedan jag bodde i London har jag drömt om att åka till Nya Zeeland. Jag jobbade med en tjej i Lonodn som kom från NZ och efter vad hon har berättat låter det helt underbart. Skidor på ena sidan och sol och strand på andra. Hon bodde i Auckland som är den största staden och de har det mest perfekta klimatet jag hört om. Det blir aldrig kallare än 15 grader och inte varmare än 30. Det betyder att det aldrig är något annat klimat än vad Sverige har maj-september, sjukt bra. Aldrig snö ich drivis utan bara vår, sommar, smöhöst och sommar igen :)

Min kompis är kvar i London till slutet av sommaren så jag ska försöka få henne att komma över till Stockholm innan hon åker hem till andra sidan jorden och sedan ska jag försöka åka och hälsa på henne där :D

fullkorn

Jag har börjat äta fiberhevregryn istället för vanliga och jag tycker faktiskt att det är godare, mer tuggmotstånd helt enkelt.

Igår pratade vi ganska mycket om detta med fullkornspasta vs vanlig pasta och vitt bröd vs fullkorn. Jag känner verkligen ingen skillnad om det är fullkornspasta eller vanlig pasta. Bröd känner jag såklart skillnad på men om jag till exempel ska rosta så kvittar det om det är vitt eller brunt. Jag blir mättare på brunt så då föredrar jag ju det men smakmässigt gör det mig detsamma.

färgade jeans

image216

Jag är sugen på ett par färgade jeans men vet inte vilken färg jag ska slå till på. Jag älskar ju rosa men det kan bli lite för mycket prinsessbyxa, då kanske cerisa är bättre. Gillar gula också, bara de inte är ljusljusgula. Gröna känns väldigt svårmatchat och röda kan bli för mycket "titta på mig" effekt.

Cheap Monday gör ju helt galna färgade och mönstrade jeans med till exempel stenmönster och leopard men det är inte riktigt min stil. Jag vill ju dessutom ha Acne så kanske ska kolla in vilka färger de har i vår.

byggare

God Morgon!
Klockan är 09 och jag har just vaknat. Jag skulle ju gå upp vid 07 men det blev visst inte så;)
Sov så gott under mitt stora, varma duntäcke tills nu då någon byggjobbare tyckte det var dags att dra igång en borr. Det var ändå ok för ibland börjar de ju jobba vid 06:30 med någon lägenhet under mig och då är jag inte glad.
Nu ska jag fixa lite frukost, ska börja med en ny vana denna vecka och börja äta havregrynsgröt på morgonen.

beslutsångest

Nej nu är det nog dags att gå och lägga sig snart. Jobbar ju imorgon men börjar inte förrän vid 11 så ganska soft. Men har ganska mycket att göra innan 11 imorgon, tex posta paket till mina kära kunder och verkligen bestämma mig för hur många klänningar av varje modell jag ska köpa in. Helst vill jag ju bara ha en av varje modell i webshopen för att plaggen ska vara unika men samtidigt har jag fått en del trista kommentarer från kunder angående det. Kanske köper in 2-4 av varje istället så alla har en chans att köpa dem men samtidigt är risken minimal att man ska träffa nån i samma plagg.

Åh vad svårt det är. Skriv gärna vad ni tycker om detta, om ni tycker något :)

ful trend

image215

Kanske den fulaste trenden jag sett i vår, stort hårband. Eller jag skulle inte ens säga hårband för det ser ut som någon satt på henne ett lurvigt diadem som halkat fram. Verkligen skitfult och jag kommer ALDRIG haka på detta!

Varför förstöra ett så sött ansikte med en hårig panna? Kanske ska det flörta lite med gladiator modet men nej, det funkar inte.




sjuk TV!

Hemma igen efter supergoda muffins på balkongen. Stannade så länge att vi hann blev hungriga också så det blev även middag där. Blev avundsjuk på hennes superstora lägenhet som har två fler rum än vad jag har :S

Var helt ok att gå till Solna, tog inte så lång tid som jag hade trott men det blev tunnelbana tillbaka.

Slog just på Tvn och ser ett helt sjukt program på 5an. Nån sitter i en lögndetektor och svarar på personliga frågor  hans flickvän sitter bredvid. Just nu har han berättat att han varit otrogen och flickvännen gråter. Så tragiskt program och så tragiska männsikor som ställer upp!

muffins

Nu ska bege mig ut på lång promenad. Ända bort till Solna faktiskt, tar väl nån timme. Men väl där väntar lattes och stora muffins har jag blivit lovad. Det sas något om cheesecake muffins, kan det finnas nåt godare? Inte för att jag har testat men jag gillar muffins och älskar cheesecake så hur illa kan det bli?:)


hög midja

image214

Detta med jeans med hög midja är något jag försöker vänja mig med men det är så svårt. Jag tycker verkligen inte att det är snyggt! Jag har jeans med halvhög midja men jag kommer nog aldrig kunna ta på mig ett par jeans med midja som Sofie Fahrman har. Alltså det gör INGET för figuren. Även den smalaste personen får lite mage i såna där byxor och det blir som en blöjeffekt. Måste ju säga att Sofie här ser hemskt bra ut i sina med tanke på andra skräckexempel man sett på stan. På kjolar älskar jag hög midja men det är på byxor jag inte klarar det och så får man sån avlång stjärt i dem också :(

Queenpeach outfit

image213


Dagens outfit

Svart/vit blusklänning med volang - Queenpeach.com (kan köpas här)
Svart fodralklänning - H&M
Svarta leggings - Top Shop
Svarta spetsballerinas - köpta i Malaysia

bästa BUSen

image212
Detta är den bästa BUS jag använt och jag har testat en hel del genom åren :) Jag har tex använt, Nivea, Dove, Christian Dior, Garnier och St Tropez men ingen har varit lika bra som Lancome Flash Bronzer. Egentligen är den till för benen men jag använder den överallt. Smörj in innan man går och lägger sig, duscha på morgonen och få perfekt bränna! Jag skulle inte rekommendera att ta på den och sen inte duscha för den luktar ganska starkt och innehåller en del glitter, kanske snyggt på ben men inte i ansiktet ;)

planerna

Det är så skönt väder ute. Klockan är 10:20 och det är 18 grader i skuggan. Powerwalken var bra och det var inte bara jag som var upp tidigt denna söndag morgon. Gick längs vattnet och det var så fint, Stockholm måste vara Sveriges bästa stad, iallafall sommartid. Om vädret håller i sig blir det kanske ett försök att ligga i parken idag istället, men det verkar som vädret här är jättefint till typ 11 och sen kommer molnen.

I eftermiddag ska jag skicka iväg en order till min leverantör (jättefina klänningar!!) och sedan blir det fika/lunch med tjejerna utomhus. Ska träffa några kompisar jag inte träffat på ett helt år, ska bli så kul att se dem!!

Hjälp mig

En grej jag inte förstår med blogg.se - hur får jag fler inlägg på en sida? Alltså när man besöker min blogg ser man kanske 15 inlägg per sida, finns det något sätt att öka på detta så man kanske kan se 50 inlägg per sida och bara scrolla ned och slippa klicka nästa? I blogspot kan man ställa in hur många inlägg man vill ha men här hittar jag inte det någonstans. Någon vänlig själ som vet?

morning walk

image211

Dags för en powerwalk. Får dåliggt samvete om jag inte går ut nu när det är så himla fint väder. Sen jag kom hem till Sverige har jag inte hunnit/haft råd att köpa träningskort så det blir mycket promenader istället och träning hemma med hantlar.

Powerwalk outfit:
Träningsbyxor - Nike
Grått linne - H&M
Grå luvtröja med guldtryck - We
Nike träningskor
Ipod shuffle
och såklart ska ett par solglasögon på.

Ursäkta min obäddade säng i bakgrunden ;)

Indiska grejer

image209 image210

Jag har jättesvårt för att hitta kläder som sitter bra på Indiska. Jag vet inte om det är modellerna som inte är gjorda för min kropp eller om det bara är konstiga storlekar. Men däremot har Indiska massor av snygga inredningsgrejer som jag köper titt som tätt.

Dessa två saker ska jag absolut köpa nästa gång jag går förbi en affär.
Somrig mugg för 39,50:-
Vattenkanna för 129:-

Vattenkannan är ju helt underbar och hade jag haft en balkong eller uteplats hade jag haft den där redan. Men nu har jag ju en lägenhet i innerstan och bara en innergård som alla i huset använder. Men jag skulle lätt kunna ha den där kannan inomhus bara för att den är så snygg, typ i bokhyllan eller plantera nån blomma i den eller så. Och så tror jag att jag skulle bli mycket duktigare på att sköta mina växter om jag hade den ;)

frukost favorit

image206

Detta är mitt absoluta favoritbröd. Wasa havre. Jag äter det varje frukost och även ibland till lunch och middag. Lite hårdare och krispigare än andra bröd och supergott med kalkon och avocado.

Min frukost denna morgon blir:
2 Wasa havre med kalkon.
1 tallrik fil med ett tärnat äpple i och massor av kanel.
1 latte.

Frukost måste vara det bästa målet under hela dagen, för att inte tala om frukost buffé på hotell :) Den bästa hotellfrukosten jag varit med om var på ett ställe i Bangkok där det verkligen fanns allt; från frukt, till pannkakor, till chokladmunkar och till och med pad thai. Det enda som saknades var fil men det kan ju vara lite svårt att hålla fräscht från Sverige till Asien kanske ;)

dagen efter

Godmorgon alla morgonpigga läsare!

Jag kan verkligen inte sova när jag har varit ute kvällen före, så sjukt irriterande. Hade iallafall kul igår på fest och sen blev det Sture. Helt ok ställe men inget place jag skulle vilja hänga på varje helg direkt, lite för mycket bakåtslick och lite för mycket folk som spanar på kändisar. Blev ganska mycket drinkar i Vasastan men ute höll jag mig till vatten och det är jag glad för idag.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men solen skiner och det gillar jag!

Queenpeach outfit party

image205




Nu ska jag strax springa till bussen. Det blev kjol, kunde inte bestämma vilken klänning jag skulle ta :)

Kvällens outfit
Svart linne - Zara, London
Röd kjol med rosett - Queenpeach.com (kan köpas här, jag har tagit av hängslena just i kväll)
Röda skor - köpta i Bangkok

Kommer till detta även ha min svarta clutch väska, svart skinnjacka och kanske ett svart armband om jag kan hitta det ;)

hylla smink

image204

Jag älskar Make Up Stores ögonskuggor! På vardagarna sminkar jag mig inte så mycket, bara mascara o lite solpuder men ska jag ut en helg vill jag gärna använda lite mer. Det bli oftast sot makeup med mörka skuggor, svart eyeliner, mycket mascara, lite rouge/solpuder och neutralt lipgloss. Har svårt för fundation och puder så använder aldrig det.

Ikväll använder jag Muffin, Pollution och Crow från Make Up Store på ögonen. Muffin under ögonbrynet för ljus effekt, Pollution sotigt omkring hela ögat och Crow för lite glitter över ögonlocket. Använder även deras rouge i färgen Seashell som är fab!

Min favorit mascara är L éxtreme från Lancome, kör även flytande eyeliner från Lancome och lipgloss är såklart Juciy Tube från samma märke :)

snart klar för utgång

Håller på att sminka i ordning mig inför kvällen! Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig heller, velar mellan kjol o klänning. Skulle vara där 20:00 så lär bli sen men lovar en outfit bild innan jag sticker.

Dagen har varit kanonbra med jobb, fika och till och med en öl utomhus i solen. Molnen försvann och det blev en jättefin kväll. Har ätit min första mjukglass på några år, det var så gott och såklart hade jag lakrits strössel på :)

Queenpeach outfit

image203


Dagens outfit

Miniklänning/tunika - Queenpeach.com (finns att köpa här).
Jeans - Acne Hex Silver (borde strykas och inte förvaras i en låda..).
Converse - Köpta i NY.
Smalt vitt skärp - köpt på Secondhand i London.


moln istället

Verkar inte bli så mycket park för det finns ingen sol kvar utan bara en massa moln. Trist. Men då får jag kanske desto mer jobb gjort. Ska faktiskt hinna med fika med tjejerna också och ikväll ska jag på drink party i en kompis nya fina lägenhet i Vasastan. Ska bli jättekul, har bara sett bilder på lägenheten men den ser kanonfin ut.

Nu blir det lunch, vegetarisk lasagne :)

mer broscher!

image202

Detta är min absoluta favoritbrosch. Jag älskar broscher och tycker att alla borde köpa en brosch till våren :) De kan ju piffa till vilken jacka, kavaj eller tröja som helst. Jag vet inte var jag köpt denna brosch men den är gjord av silver och ser supertrendig ut på tex min marinblå koft/jacka med puffärm.

Och nej, broscher är inte alls tantigt utan bara skitsnyggt!

converse

image201
Converse måste vara en av höstens/vårens mest köpta sko. Konstigt att en sko kan vara så hipp så länge, den har ju typ varit het sedan.. ja jättelänge. Men fick väl nån sorts uppgång för typ 5 år sen igen. Jag älskar mina även om det ibland blir lite väl kommersiellt. Jag har vita, gula, röda och helsvarta. Alla är höga och passar till det mesta. Just nu är mina gula helt klart vårfavoriten. Sköna är de också tills man har haft de så länge att de går hål, då brukar de börjar skava..

För några veckor sedan såg jag ett par med söta tecknade figurer på i Bangkok som jag inte kan sluta tänka på så kanske måste be nån kompis där att skicka hem :) Vilka färger har du?

sol skydd

image200

För några dagar sen köpte jag ny solkräm från Soltan, den har faktor 50 och är speciellt framtagen för ansiktet. Det är jätteviktigt att skydda sig mot solen och speciellt i ansiktet tycker jag. Jag har sett alldeles för många tanter som varit i solen för ofta och nu ser ut som russin. Det ska inte hända mig, så smörj smörj!

lördag lördag!

GodMorgon!
Hade jättekul igår kväll, det blev vin på söder och en massa skvaller och prat. Nu har jag just vaknat och solen skiner från en klar himmel så tror det får bli en powerwalk runt Kungsholmen och sedan chill i parken här bredvid. Måste tyvärr jobba lite också och fixa detta med min leverantör så mer fina saker snart finns på plats hos www.queenpeach.com inom kort.

Fick förresten jättemånga fina kommentarer för min panda tröja igår och såg att den sålde slut i webshopen redan under kvällen! Kul att ni gillar plaggen ;)

dags att piffa sig!

image199

Nu är det dags att fixa sig inför kvällen. Får bli denna tshirt klänning från queenpeach.com till svarta Acne jeansen och silvergrå peeptoes! Lite lagom uppklätt.

Kanske blir min cerisa clutchväska till för att bryta av allt det grå :)

Trevlig kväll!

Tokyo, here I come!

image198

Min nästa resa kommer absolut gå till japan och Tokyo. Det är en sån stil stad att det är sjukt! Kolla bara in outfiten bredvid. Jag ska hänga i Harajuku och Ginza, lukta på körsbärsträd, åka supertåg, äta sushi.. och ja allt allt. Men tyvärr kommer det väl dröja för det kostar mycket pengar att åka dit och vara där så det blir till att spara. Eller hitta ett extremt välbetalt jobb!

en mindre Paris

image197

Senaste fotot på Paris Hilton. Har hon gått ned i vikt eller vad säger ni? Inte snyggt alls säger jag.

Här om dagen läste jag i en tidning att bland kvinnor i åldrarna 15-24 år är undervikt ett större problem än fetma. Att allt fler unga tjejer mår psyksikt dåligt och att de blir allt magrare. Men det behöver inte vara anorexi de lider av utan mer att unga tjejer idag är så extremt angelägna om att leva sunt, hålla sig smala och absolut inte äta fler än 1000 kcal/dag. Man kunde även läsa att källan tros vara att det är de ökade kraven i samhället som gör att unga kvinnor känner sig pressade att vara smala och lyckade. Det tror jag med. Helt utan tvivel. Det är ju bara att kolla i första bästa tidning, läsa bloggar om vem som har minst midjemått på jeansen eller vem som äter minst på en dag.

Jag vet att vissa personer har en extrem ämnesomsättning och inte kan gå upp i vikt men detta gäller långt ifrån alla pinnsmala tjejer vågar jag påstå. Det är bra att man vill leva sunt men det får ju inte gå till överdrift som på bilden ovanför.

På grund av denna debatt känns det ännu mer angeläget för mig att hitta större storlekar till min webshop. Jag önskar att jag kunde hitta kläder i strl 34-50 att sälja men som ni vet är det svårt. Men kom ihåg; ni dör inte bara för att ni kanske äter chips eller en Big mac ikväll! Att ha dåligt samvete efter man ätit är inte hippt nånstans.

ljuva uteservering

Ska ut ikväll och dricka vin med tjejerna. Så synd att det typ hänger regn i luften när jag ville sitta på en mysig uteservering. Men det kommer bli trevligt iallafall, det är jag säker på med det sällskapet. Jag har saknat att sitta på uteserveringar supermycket för i Bangkok funkar ju inte det liksom. Man sitter ute och äter ibland vid nåt skrangligt bord men oftast är det ju alldeles för varmt. Inte mysigt att svettas massor när man äter. När man varit på öarna har man ju suttit på stranden och ätit och det är ju helt fantastiskt men jag har ändå saknat sommar Stockholm.

Här kommer en liten lista på mina bästa uteserveringar i Sthlm, inte i nån speciell ordning utan bara de bästa :)
  • Debaser, Slussen.
  • Mosebacke, Södermalm.
  • Pontus by the Sea, Skeppsbrokajen.
  • Båten Gerda, Norr Mälarstrand.
  • Medborgarplatsen.
  • Sturehof, Stureplan.
  • Thaibåten, Skanstull.

bikinimania

image196

Jag är helt galen i bikinis! Det är en utav mina stora passioner här i livet och jag har MASSOR! Jag kan inte sluta köpa dem och jag tycker bara jag hittar snyggare o snyggare. Jag har flest bikinis från www.queenpeach.com (som denna här ovanför), H&M och Nelly. Jag gillar bikinis med färg och tycker det är trist att så många tjejer väljer att köpa helsvarta bikinis! Denna ovanför till exempel framhäver solbrännan kanonbra och trekantsbikini är min favoritmodell. Bikinis med byglar och vadderade kupor går helt bort.

Dessutom tycker jag överdelar till bikinis är perfekta att använda under halterneck toppar eller toppar med djupa ryggar :)

cykelbehov

image195

Jag behöver verkligen en cykel. Helst denna rosa från Paul Frank, den är galet snygg:) Just nu jobbar jag dit det är för långt att gå så måste åka två bussar eller tunnelbana o buss. Men hade jag en cykel skulle jag kunna cykla fram och tillbaka och spara pengar + få mer tränade ben o stjärt. Det enda som saknas på den här cykeln är en bakskärm så man slipper få ryggen full av stänk.

Jobbet gick iallafall bra idag och det var hur lugnt som helst. Kunde gå 2 timmar tidigare vilket var nice. Nu ska jag kila iväg till posten och posta lite varor från queenpeach.com och sen ta det lugnt inför kvällens bestyr.

Queenpeach outfit

image194
Dagens outfit, helt basic.

Knytblus: H&M
Jeans: Acne hep pure
Skor: converse från NY :)

klämdag

Godmorgon!
Här i Sthlm är det grått väder men det gör inte så mycket då jag ska jobba inne hela dagen. Har sovit bra inatt och vaknade utvilad vilket var skönt. Just ätit frukost, massor av Kelloggs special K med mjölk.

Planen för dagen är jobba, städa lägenheten, svara på mail och dricka lite vin med tjejerna på Berns.

Outfit bild kommer lite senare nu måste jag springa till bussen!

highstreet Sverige

Tänkte lite på Sveriges (eller ja, Stockholms antar jag) shoppingutbud idag. Det finns ju vissa affärer man älskar och vissa affärer man inte sätter sin fot på.

Jag shoppar vanligtvis kläder/skor i Sverige hos: H&M, Acne, Secondhand, We, Din Sko, Radical Sports, Weekdays och Zara. Jag hittar aldrig något hos Veromoda, JC, Wedins och Lindex. Ibland kan jag ha tur och hitta något hos Åhlens, Top Shop, Nilsons och Solo.

Men idag uppenbarade sig två affärer som jag inte hängt på förrut men som har potential; Monki och Gina Tricot. Monki har jag aldrig sett förrut, tydligen öppnade det i Sverige precis efter att jag flyttat härifrån. Nu ligger det granne med min förra bostad på söder och både kläder och inredningen tilltalar mig. Gina Tricot ligger mitt emot och den affären har jag alltid dömt ut men nu gick jag in och kollade runt och blev positivt överraskad. Ja såklart har de fortfarande en del tacky kläder och man ska ju inte handla där för ofta för antar att man då får finna sig i att träffa folk i samma plagg. Men vissa varor var faktiskt supersöta, de hade fina kjolar och shorts och priserna var bra. Så det är absolut ett alternativ till H&M måste jag säga, bara man inte köper en hel outfit därifrån.

Men jag står fortfarande fast vid att H&M slår allt var man än i världen är. H&M har snyggast plagg längs hela Oxford Street och Manhattan i den prisklassen. Och jag är stolt över att vara svensk när det kommer till mode :)


Queenpeach outfit

image193
Glömde ju att publicera Dagens Outfit bild.

Dagens outfit (bild tagen på Västerbron):
Svart/vit rutig kavaj - från liten shop vid Siam Square, Bangkok.
Svart/vit randig tröja - H&M
Svart fodralklänning - H&M
Svarta leggings - Top Shop.
Röda skor - köpta i London.
Svart väska - köpt i Malaysia.

Kolla in bakgrunden och vilken undrbar vårdag det har varit!!



lugn kväll

Ganska skön och lugn kväll har jag här i Sthlm ikväll. Dricker cola zero, äter äpple och läser bloggar. Ska upp tidigt imorgon o jobba till skillnad mot många andra som tydligen är lediga. Tänkte att jag skulle gå på långpromenad nu men det är så trist att gå själv så det får vänta.

Jag älskar att det är såhär ljust på kvällarna. Det är något jag verkligen saknat i Bangkok där det är kolsvart vid 18, vilken tid på året man är där.

åh vilken serie

image192

Detta kan vara en utav mina allra bästa vänner ;) Jag älskar verkligen min Sex and the City box och den är så bra att ha hemma. Så fort det inte finns nåt på TV, när man vill skratta/gråta, när man har trist, när bloggmotivatione tryter så passar den perfekt. Jag kan knappt vänta tills den 21/6 då filmen kommer. Åh, jag hoppas Carrie och Mr Big gifter sig och att alla blir lyckliga. Men jag har hört rykten om att en huvudperson ska dö... Usch usch.

Ett utav mina favoritcitat ur serien:

"Later that day I got to thinking about relationships. There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous."

pizza problem

Sitter här hemma och photoshoppar bilder till webshopen. Det tar så sjukt lång tid att frilägga dem, men det är det ju helt klart värt. Åt jättegod lunch idag på söder. Blev pizza vid vattnet med massor av kronärtskocka och svarta oliver på. Har inte ätit svensk pizza sen jag kom hem och har saknat det. Ingen pizza i världen kan mätas sig med dessa.

I London är pizzorna för dyra och tjocka, i Thailand har de på de mest konstiga sakerna på pizzan som ketchup, körsbär och fläsk. I New York testade jag en supergod chokladpizza men det är inte riktigt samma sak kanske. I Malaysia var de fulla med alla skaldjur man kunde hitta, i Qatar smakar inte osten ett endaste dugg och i Grekland var det inte heller gott.. Ja ni förstår min poäng.. det finns aldrig lika god pizza utomlands som i Sverige. Måste ha att göra med nån krydda, nån ingrediens eller kanske bara ugnen.

nyshoppat

Här är vad som blev shoppat idag, inte så mycket från min lista men mycket annat fint :)


image187

Kjol med hög midja från Gina Tricot. Kommer vara superfin till vitt linne i sommar:)


image188
Svart secondhandväska från en affär på Bondegatan.


image189
Snygg grön växt till mitt fönster med vit kruka från Lagerhaus.

image190
Brun sandal från Vila.

image191
Svarta Acne Hex New Black jeans.

Älskar kjolen och jeansen sitter tightare än tight men jag vet ju att de töjer sig så bara att gå in dem. Men jobbigt såhär i början när man knappt kan sitta i dem ;)

over and out

Nu ska jag kila ut på stan i detta underbara väder. Söder får det bli då shoppingen där är överlägsen. Blir pizza picknick också vid söder mälarstrand. Outfit bild kommer senare!

16 grader i skuggan, mycket bättre än Bangkoks 40 :)

Vill ha!

image186

Åh vad jag ångrar att jag inte köpte ett par cerise skor i skoparadiset Bangkok! Tror det är en omöjlighet att hitta lika snygga skor i Stockholm!?
Dessa, på bilden, skulle vara hur snygga som helst till svart Acne jeans och svart/vitt linne i sommar. Dessa skor finns på Ebay och jag tror jag måste lägga ett bud nu ;)

jo sen var det ju detta med valborg!

Valborg regnade bort rejält här i Stockholm. Men det gjorde inte mig så mycket för jag satt mest inne. Det blev tjejmiddag med massor av pasta, Ben o Jerry glass och rosévin. Vi skulle också ta oss till Rålis och kolla in brasan men struntade i det när vi inte ville förstöra frisyrerna :)

Efter middagen blev det taxi till Debaser och Klubb Killers. Kanonkul, bra musik och goda drinkar. Känner mig lite seg idag men efter några vaniljlattes till Prison Break så är man snart i form igen :)

Vad gjorde ni för kul?

ja just det

Jag glömde ju nämna i förra inlägget att helt ledig kommer jag inte vara för det kommer läggas ut nya plagg ( speciellt kjolar!) på Queenpeach.com idag. Men det blir nog efter shoppingen och en date med snyggaste killen ;)

God Morgon!

Godmorgon!
Idag ska jag bara vara ledig för första gången på jättelänge, så skönt! Jet lagen har inte riktigt lagt sig än men nu ska jag ligga i sängen och kolla på film och kanske ta en shoppingrunda (eller är allt stängt idag? hinner glömma sånt när man inte bott i Sverige på flera år! ;))

Vad jag är på jakt efter:
Cerise peep toes
Svarta Acne jeans (hex style)
Något kul från Monki
Ljusrosa chinos
Paraply med volang

Men först är det dags att spana in Michael och Lincon i Prison Break!

RSS 2.0