Jul-del2-Paragon


Här kommer del 2 i juldekorationer i Bangkok. Såhär ser det ut vid Siam Paragon innan jul. Upplysta renar hoppar runt i en vattenfontän.
Utanför varuhuset har de byggt upp en jättefin julgång kantad med vatten där det fotas en hel del vill jag lova. Alla ska posera i denna snygga och belysta gång.

Och på andra sidan gången har någon lagt i XXXL julgranskulor i vattnet :) Som ni ser är det sista kortet tagen dagtid vilket inte alls känns lika mysigt.

Läget i Bangkok är ganska oförändrat. Natten mot söndagen exploderade två granater bland PAD demonstranerna utanför parlamentet och skadade ett 50tal personer. Igår började en stor motdemonstration med runt 4000 personer utanför City Hall.
PAD som ockuperat flygplatserna ser inte ut att röra på sig. De har hängnat in området med taggtråd, lastbilar och stora truckar och området vaktas av vakter med golfklubbor, påkar och andra redskap. Speciella transporter kommer dit med vatten och mat och inne på själva flygplatsen lever PAD ganska så gott med att spela badminton, fotboll och kolla på konserter. Det är helt sjukt att det gått så långt och ingen vågar göra något åt det! På fredag fyller kungen år och då håller han sitt årliga tal, ala väntar med spänning på vad han ska säga om denna situation. Turister som är fast i Bangkok har börjat slussas hem från en militärflygplats men den är ju inte alls lika stor som den andra så många blir kvar här i flera dagar till. Hittills har Thailand förlorat 50 miljarder kronor på detta...

Kommentarer
Postat av: Dress Like a Princess

Ååh vad mysigt med så mycket dekorationer :)

2008-12-01 @ 09:09:51
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: queenpeach

dresslike: absolut fattas bara lite snö :)

2008-12-01 @ 09:25:39
URL: http://queenpeach.blogg.se/
Postat av: Natta

Nice :D !! Trivs du bra i Bangkok ? Hur är det egentligen där nere just nu ?

2008-12-01 @ 15:51:18
URL: http://nirv.blogg.se/
Postat av: queenpeach

Natta: jag trivs bra men just nu är ju läget lite instabilt och jag hoppas de snart ska kunna lösa det på en fredlig väg!

2008-12-01 @ 17:03:35
URL: http://queenpeach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0