the embassy


I förmiddags var jag på thai ambassaden på Floragatan. Det var ingen kö alls och på 10 minuter var jag klar med min ansökan. Senaste jag gjorde en visum ansökan var i februari i London och då var det så mycket folk att jag fick vänta i två timmar.. Men både thai ambassaden i London och i Stockholm har samma feeling på något sätt, de ligger i lite finare kvarter, det är helt lugn och tyst i området och där inne är det mest äldre män som väntar på sina visum ;)

Jag tog en promenad till Östermalm från Kungshomen i morse och även om man tror att Sverige inte har lika stora klassklyftor som tex England så måste jag säga at det går någonstans än gräns och sedan slår överklassen till. Det blir fler herrar i överrock med små hundar, det blir mer backslick och Canada Gosse, det är mer rutiga burberry sjalar, fler damer på powerwalk med stora solglasögon och det syns mest till BMW och stora jeepar.. Och jag kan även erkänna att när Felix Herngren fladdrar förbi ett övergångsställ på en cykel, när det luktar nygräddade kanelbullar och när buskarna är figurklippta då smälter även jag lite för den fina stadsdelen.

Kommentarer
Postat av: jenilita

vet inte om jag både e blond o blåst nu men skrev du inget om att du hade en ny klänning ikväll?? ja ser ingen:(

2008-10-13 @ 20:58:51
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Mich

Hej thanks for the msg.... just had a look at ur online store!! really nice individual stuff... ill b spending some money here when i get paid!! : )

x0x0 Mich

2008-10-13 @ 21:02:48
URL: http://fashiononhighbymich.blogg.se/
Postat av: queenpeach

Jenelita: jo nu kan du se tävlingen:)

2008-10-13 @ 21:14:39
URL: http://queenpeach.blogg.se/
Postat av: Kim

Mysig promenad! :)

2008-10-13 @ 22:06:22
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0