heta Bangkok

Thailand är så varmt just nu att det inte går att föreställa sig. Speciellt Bangkok. Det är över 40 grader med en luftfuktighet på säkert 80%. För att ni ska förstå hur varmt det är och inte bara tänka "ja vad jobbigt hon har det som har sommaren året om.." :)

När man går utomhus längre än 5 min rinner det svett på HELA kroppen, man svettas där man inte visste att man kunde svettas. Det rinner på kinderna, på smalbenen, i hårbotten och på rumpan. När man ligger och solar vid poolen kan man max ligga 5 min innan man måste bada, då bränner man nästan fotsulorna av sig de 4 stegen till vattnet och vattentemperaturen är över 30. Har man något klädesplagg som inte är av bomull och som inte har väldigt lös passform så sitter plagget klistrat på kroppen inom kort. Man får väldigt lätt skoskav när fötterna alltid är lite småfuktiga och gnids mot skokanten. Utsläppt hår utomhus kan man glömma då det blir alldeles för varmt. Smink är också bara att ta bort då det ändå rinner av supersnabbt.

Detta är inte menat som ett klagoinlägg utan vill bara att ni ska förstå hur hett det är. Det är liksom inte sommar som det är i Sverige utan mer sommar som det är i en öken :) Men snart är den heta perioden över och underbara regnperioden tar vid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0