ge mig mina muskler



Jag har lite ångest över min träning. När jag bodde i Asien bodde jag granne med mitt gym och tränade varje dag och ibland två gånger om dagen. Jag hade en underbar personlig tränare som man inte kunde säga "nej, jag orkar inte" till och ett lyxgym med fluffiga handdukar, Toni and Guy produkter i duschen och riktiga sminkbås med grym belysning :) Men gym är ju billigare där än här även om man inte heller tjänar västerländsk lön i Thailand.

Iallafall så nu när jag just flyttat tillbaka till Stockholm, inte har någon fast inkomst och bor i ny lägenhet har pengarna inte riktigt räckt till ett SATS kort. Så det jag gjort hittills är att gå långa powerwalks, träna med egna hantlar och köra sit ups. Men nu sitter jag och funderar på om jag borde börja springa också. Har aldrig gillat det men det var länge sen jag testade, så vem vet? Sen såg jag att F&S ska köra gratispass i parkerna runt om Sthlm hela sommaren så tror jag ska bli flitig besökare där också. Gillar egentligen inte F&S men bättre än inget måste det ju vara och till hösten kanske man kan bli SATS medlem om jag stannar i landet. Vill ha tillbaka mina muskler!

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack så mycket:) det ska jag ta och göra du!

2008-05-29 @ 20:40:39
URL: http://theressandberg.blogg.se/
Postat av: fanny

haha , först träning ! sen kan man unna sig en glass ! jag bjuder !

2008-05-29 @ 21:55:36
URL: http://ifyousaidso.blogg.se/
Postat av: Josefin

det dära med träning är jobbigt.

jag kollade in din fina webshop! Och jag tycker det var fina kläder, och min mamma också, kanske blir att man köper något där nångång! Ha det fint :)

2008-05-29 @ 22:36:31
URL: http://josefiiiin.blogg.se/
Postat av: queenpeach

- : Kul!

Fanny! sschysst!

Josefin: ja gör gärna det :)

2008-05-30 @ 08:32:12
URL: http://queenpeach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0