I love this


Något som är fantastiskt med Bangkok är dessa underbara kvinnor som sitter på gatan med sin symaskin och fixar till kläder. Det är superbra om något går sönder, om du behöver lägga upp ett plagg och det bästa av allt, det är nästan gratis! Idag var jag till min lilla tant som hade lagat min kjol, lagt upp en långklänning och gjort en långklänning mindre – 150 bath!! (ca 35 kr).



Kommentarer
Postat av: Louise

Hej!

ville bara säga att jag älskar din blogg, den ger en massa bra tips.

Jag ska nämligen åka till Thailand snart, till Hua Hin. det är andra gången jag åker dit och sist jag var där var jag helt lost,

Jag hittade bara "små" kläder eller vad man ska säga, har liksom stora bröst så de var svårt att hitta klänningar och så, men i din webbshopp finns ju klänningar i storlek 36 så undrade bara om du kunde tipsa om ställen man kan shoppa på?



Jag såg också att du hittat ett forever 21! :)

jag älskar med den butiken, har du något emot att berätta vart i bangkok den ligger så jag kan ta en sväng dit när jag är där?

Tack än en gång för en super blogg!

2009-07-07 @ 11:33:32
URL: http://louisestridsberg.blogg.se/
Postat av: queenpeach

lousie: det är svårt att hitta större kläder i tursitområdena om det inte är större kedjor. ska du till bangkok kan jag rekommendera siam sqaure, mbk, central world och chatuchak.

Forever 21 ligger i Central World. Du får gärna maila mig på [email protected] om du har mer frågor kring Thailand!

2009-07-09 @ 10:33:02
URL: http://queenpeach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0