bilder lördag i mars


Lite bilder från en lördag i Bangkok då.. Det här är Victory Monument, Bangkoks störtsa knutpunkt när det gäller trafik. Här utgår nästan alla bussar från inkl flygbuss och här finns även SkyTrain och när jag jobbar på barnhemmet tar jag bussen härifrån. Lilla sparven var jätteglad idag men också mycket sjuk. Rossliga luftrör och kräktes upp allting hon åt och drack. Det var massor av thailändare på barhemmet idag som volontärarbetar endast på lördagar mellan 09-11, mycket bra för barnen!

Sedan åkte jag till Central World för att leta lite jobbkläder och äta lunch. Central World är, enligt mig, Bangkosk bästa och snyggaste varuhus. På våning 1 satt två pojkar och underhöll, de spelade mest covers av pojbandshits. Blden är tagen från våning 4 därav lite dålig kavlité. Hittade tyvärr inga kläder men fick smarrig lunch i form av Chicken Ceasar Wraps och latte.

Sen gck jag vidare mot Siam Discovery center där jag hittade denna underbara koja som jag nu inte kan släppa. Bilden är tagen på vån 3 och kojan stod 2 våningar ned på nån form av utställning, men är den inte wonderful?! Jag vill ha den istället för läshörna med fotölj, vill inreda den med ljusslingor och ha ett förråd av té och vin.

Nu har jag precis kommit hem och ska softa hemma några timmar innan jag ska iväg på middag. Vi har inget vatten just nu och jag som skulle färga håret och framför allt tvätta det!  Har just varit upp på taket och kollat in den nya poolen de bygger, ser schysst ut! Vi har en pool nu med på ett annat tak men denna se ut att bli snäppet bättre :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Låter som en bra lördag :)



Ja det ska bli otroligt trist när hon åker men livet måste fortsätta.. Jag och min sambo håller på att styra upp lite jobb just nu så vi bli kvar ett bra tag till.. Min tjänstledighet går ut i maj nästa år så jag får se hur jag gör då. Vet inte om jag är redo att säga upp mig där hemma ännu. Beror på hur situationen kommer att se ut här då :)



Ha en fortsatt skön lördag och en trevlig middag. Kram!

2009-03-14 @ 11:19:09
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: jossan

hejhej! ^^ allt bra? :) kommentera gärna mitt inlägg "Frågor och svar ^^"! då skulle du göra mig jätte glad! :D

kram

2009-03-14 @ 12:45:08
URL: http://ligon.blogg.se/
Postat av: sancheez

Gud vilken fin blogg du har och vad häfftigt att få bo i thailand=)Kram

2009-03-14 @ 23:31:52
URL: http://sancheez.blogg.se/
Postat av: bellisima

kojan var underbar!

2009-03-15 @ 04:44:34
URL: http://bellisima.webblogg.se/
Postat av: dailygamers

skönt! du slipper iaf vintern :)

2009-03-15 @ 04:48:52
URL: http://dailygamers.blogg.se/
Postat av: queenpeach

bellisima: visst är den!

Daily: o yes:)

2009-03-15 @ 11:24:47
URL: http://queenpeach.blogg.se/
Postat av: Emma

Just nu vill jag mer än allt annat, också bo i bangkok!

2009-03-15 @ 20:26:45
URL: http://thisismee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0